Merhabalar ,
evli bir kadının sırf işyerinden arkadaşları diye 2 adamla yemeğe gitmesi normal bir şey mi sizce?
evli bir kadının sırf işyerinden arkadaşları diye 2 adamla yemeğe gitmesi normal bir şey mi sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bize göre Normal Değil.
Ama burada birtakım tayfa der birazdan Geri Kafalı, Örümcek Kafalı demeye başlarlar.
İnsan özgürüm demekle her istediğini yapma hakkını eline alamaz. Misal Müzik dinlemek gibi. Dinlersin ama başkalarını rahatsız etmeyecek kadar. sana dinleme diyen yok. Yasak olanı da dinle ama bunu kendin için yap.
Evli bir insan tek başına birey değildir. Evli bir insan da özgürdür ama bunu adabınca yerine getirmelidir.
İş yemeği mi? Olabilir ama bu durum Mesai saatleri içinde olur. Bu da yetmez. Keyfe keder hadi bir yerlere gidip yemek yiyelim demek hatadır.
Toplu İş Yemeği olur. Tüm Personel katılır olabilir. İş arkadaşı olması demek seni haklı çıkarmaz. Erkek ya da Kadın fark etmez. İş haricinde karşı cinslerle keyfe keder oturup konuşamaz. Konuşacaksanız Eşler ile bir araya gelinip muhabbet yapabilirsiniz.
Tek başına bu tarz ilişkiler masum değildir. Karşı tarafın Bekar ya da Evli olması önemli değil. Senin Eşine karşı bir sorumluluğun var. Sen bensin, ben de senin diyeceğin insan var karşında. Bu İHANET' e girer.
Bu zamanda akrabadan, en yakınında neler neler başımıza geliyor. Karşı taraf kötü niyetli ise ben napayım diye bir şey yok. Müsaade etmeyeceksin bu duruma.
Bazı hayvanlar bile Eşini kıskanırken, yanına başkalarını yanaştırmaz iken kişinin geniş davranması ne kadar doğru olabilir ki.
Hani ilk arabanı alır heyecanlanırsın. Ama sonra bir yeri çizilir çok üzülürsün. İçin gideri kanar ya. Sonra bir kaç defa çizilince de artık yavaş yavaş umursamazsın.
İşte karşındaki arkadaşlıklarında böyledir. Sen dostane bir yemek sohbet diye devamlı alışkanlık haline getirirsen karşındaki insanlar artık senin için yakın arkadaş olur. Artık özelini bile anlatırsın. Şimdi burada masumluk olabilir mi? Bu işler yavaş yavaş başlar. Sonra da normal karşılarsın bu işleri. Sonra da bunu adına Sosyalleşmek dersin.
Sosyalleşecek isen eşinle beraber gezer, o arkadaşının da yanın da eşi yanında olması şartıyla bir araya geli muhabbet edersiniz. Ya da kendi hem cinslerinizle bir araya gelip konuşursunuz.
Ne güzel söylediniz bravo👏🏼👏🏼
Tabikide değil hemde hiç normal değil yapılmaması gereken birşeyHer ne kadar kendini medeni sanan fakat aslında çomar olan cahiller normal desede değildir uzun açıklamalar yapıp mantıklı konuşmalar yapmak istemiyorum çünkü o be1yinsizler kendi bildiklerini okunakta inat ediyorlar o yüzden açıklama yapma gereği de duymuyorum
Bencede değil, normal diyenler zaten neye dayanarak normal diyor hiç anlamış değilim.
Cevap
19Cevap
İlla bir şey mi yaşanmali? Bir şey mi olmalı. İş yerindeki arkadaşlar ile yemeğe gidebilir ölçüsünü bildikten sonra sıkıntı olmaz.
Ölçü bilip bilmemek değil, kadın evli. Adamlar bekar. Dışarıda akşam yemeği nasıl yenebiliyor. Kadının kocası biliyor mu biliyorsa nasıl müdahele etmiyor mesela, o adamlar ne yaptığının farkında mı kendi başlarına gelse ne yaparlar , ne düşünürler kafamda deli sorular 😑
Bilip bilmemekten kastettigim şudur ; iş yerindeki arkadaşları genelde eşler tanır. Eşler tanımasa , yaramaz tipler olsa göndermez. Şirketler sosyalleşme adına bu tip yemekler duzenler. Bazısı esli , bazıları eşsiz olur. Elbette şüpheli durum olduğunda herhalde kocası izin vermez gitmesine. Ölçü kaçar , güven zedelenir ise işte o zaman sıkıntı olur.
Gruba gider gibi Yemeğe gitmişler
Bence bunlar Grupta Yapıyordur
Takip et bak Açıklarını Yakalayacaksın
O Kadınla 2 Adamın Arasında Kesin ilişki olduğunu Düşünürüm
Hanım Efendi
Bir şey Sorabilir miyim 🤔🤔
Bu kişi Sizin neyiniz oluyor 🤔🤔🤔
@Denisssssss_
bence normal değil madem akşam yemeği iş içinse şirkette kalsınlar kutlaa gibi bir şeyse eşlerde gelsin
Ay bide öyle pişmişlerki işyerinde yemek güzel değildi diyecek kadar
Neden normal olmasın? Kadının iş arkadaşı kadın mı olmalı ya da trans birey mi olmalı?
Dışarıda yemekten bahsediyorum
Akşam yemeğinden
Evli kadından bahsediyorum. Adamlar bekar
1 bayan daha olsa ok ya da eşiyle birlikte gitseler olur ama diğer türlü pek normal değil bence
Bencede değil
Anormal ben şahsen erkek olsaydim göndermezdim eşimi bu nasil genişllikrtir yav. ama normal diyenler karısını markete yolmazlar
Valla sorma
Yani okuldan arkadaslarla cikmaktan ne farki var ki
Bence normal
Normal ne var bunda. Sonrasında sevüşeceklerse bilemem ama yemek kısmı normal :D
Niye anormal olsun ki
Evli kadın, 2 bekar adam
Eee ne olmuş
Ne olmuş derken sence masumane bişi olabilir mi?
Niye olmasın arkadaş diyoruz atın şu at gözlüklerini
Yani kocası izin veriyorsa bize laf düşmez.
Yok yani doğru bir olay mı
Beni ilgilendirmez ki o
Devamlılık arzetmiyorsa olabilir
Çok normal kan dökülme sebebidir 😄
Grup çalışması olabilir işle ilgili.
O ne öyle ya sanki grup yapacaklar
Ben sevdiğim kadını kıskanırım.
Normal değil
Bencede değil ama bunu normalleştiriyolar
Normalleştirmedikleri hiç bişey kalmadı zaten
Ay sorma ya ben bu çağdan etimle tırnağımla nefret ettim😑
normal