Sizce doğru bir şey mi?

Erkek arkadaşımla bir senedir birlikteyiz ilişkimiz ciddi evlilik düşünüyoruz geçenlerde de imam nikahı kıydık güzel giden bir ilişkimiz var fakat bir şeyler düzelmiyor ilişkimizin başından beri erkek arkadaşım işsizlik sorunu yaşıyor bir çok işe girip çıktı ama bir türlü düzene oturtmadı 30.000 TL kadar bir kredi kartı borçu var şu anda her ay erteliyor çek yatır işlemi yapıp erkek arkadaşım da benden para istedi yani aslında kaç aydır böyle yani sürekli bana işte paranı ver kredi kartı için çek yatır yapacağım maksat ertelensin daha önce böyle 1.02 defa verdim dediği gibi çekyat yapıp parayı geri verdi bugün yine böyle bir şey söyledi ama benim bu duruma canım çok sıkılıyor yani sürekli benden böyle para istemesi doğru mu bir ay önce ben de işten çıkarıldım maalesef aslında param yoktu beklediğim bir mahkeme sonucu vardı az da olsa bir miktar para aldım oradan bunlar erkek arkadaşıma söylemek gibi bir hata yaptım Her neyse yani sürekli isteyip duruyor işte karta yatırıp çekip yatıracağım maksat ertelensin diye ben de dedim ki zaten çalışmıyorum benim de ihtiyaçlarım oluyor dedim bunuda gayet iyi biliyor çünkü ben ona her şeyimi anlatıyorum kaç gündür dişim ağrıyor çekilmesi gerekiyor özel bir hastaneye gittim sadece çekim için 5000 TL para istedi ilaç verdi enfeksiyon kaptığı için 600 TL para istedi eczane yani ben bunları bile para veremedim bunu erkek arkadaşıma bile söyledim Çok yüksek istiyorlar o yüzden devlet Hastanesi’nde yaptıracağım diye benden para isterken bile tamam zor durumda kart borçu var olabilir ama sürekli sürekli böyle benden isteyince ben artık bu durumdan sıkıldım bugün de söyledim benim de ihtiyaçlarım oluyor şöyle böyle falan deyince de bana tamam verme deyip biraz tavırlı bir şekilde söyledi ama sonra geçti tabi devam etmedi bu tavrına sizce doğru bir şey mi bu

Sizce doğru bir şey mi?