hayatım boyunca annemden eziyet gördüm tabi annemin bu kadar rahat davranmasından anlarsınız ki babam denen erkek değil. Annem babam bana her gün masum olduğum halde küfrederdi. Dün burada anlattım tesettür modelliği yapmak istedim ama gittiğim yertekin çıkmadı sabaha kadar hiç uyumadan o beni çağıraan abinin evinde kaldım felan ve başka şehir ben de aileme haber vermemiştim giderken 21-22 yaşındayım ailemi zaten silmişim. Neyse bundan önce de 18 yaşımda evden kaçtığım olmuştu polis amcamı aramıştı ve kaçamamıştım işte ben o adamı yol paramı vermediği için şikayet edince de emniyet genel müdürü amcamı aramış. Bir de geçen sene annem yatakta 20 dkaika boyunca çıkmama izin vermeden beni sıkıştırmıştı en sonunda o hastadan kurtulmak için polisi aramıştım o da amcamın kulağına gitti. İşte bu son olayda amcam dedi ki onu o üniversitesinden alıyosunuz dışardan okusun evde annesine babasına itaat etsin, yazıklar olsun ahlaksız sen kimsin hastaysan gt hastanede yat eğer bu sefer üniversiteye gidicem diye evden kaçarsan akıl hastanesine kapattırırım. Iphone 11 telefonumu da aldılar, gitsem şimdi hem aileden yana amcadan yana telike çok büyük hem de o telefonu 2 ay garsonluk yapıp hiçbir şey yemesem alamam. Allah beni sevmiyor mu? Ben kul hakkkına girmedim namaz kılmayı terk etmedim Allahın emrini terk edip açık olmadım metres olmadım metres olanlar bile kalacak ev bi hayat buluyor her saniyesi haram olan nefesleriyle.
Güncellemeler
+1 yıl
Napmalıyım arkadaşlar...
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen mal gibi gereksiz insanlar yorum yapmasın bana biraz gerçeklerden bahsedecek iyi yorumları olan insanlar yazsın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende benzer şeyler yaşıyorum ki belki daha ağır şeyler ve evi terk etmeyi planlıyorum. Ama gittiğim zaman beni bulurlarsa diye çekiniyorum.
18 yaşından büyüksen hiçbir şey olmaz. Ama benim amcam eli kolu uzun bi siaysetçi ve soyadım aynı olduğu için ona haber veriyolar. Kızların imtihanı ne büyük ya. Çoğu kızın güveneceği bir ailesi yok böyle eziyetle büyüyüp bi nasibine kocaları iyi çıkarsa
Kocayı da ailem seçiyor ben değil.
amaan zengin ve sadık olanla evlen. Bak tüüm bu aile içi sorunlar paradan çıkıyor. Bırak zenginle evlen tatillere gidin. Senin durum nasıl kaç yaşındasın ne okuyorsun
Evlendirmek istedikleri kişi zengindi. Ama ben sevmiyorum ki. Ve hiç bir zaman da parada pulda gözüm olmadı. 21 yaşındayım
Farklı yüzyılda mi yaşıyoruz acaba ya? Benim çevremde neden hiç öyle bir insan yok. Bir tane bile bahsettiğiniz tarzda insan tanımadım ya. Benim şansıma mı denk geldi artık nasılsa
Kızım sen bu mal gibi düşünceyle aileni haklı çıkartıyorsun. Zengin adam havalıdır o sevilir ezik değildir. Ben de seninle yaşıtım. Hangi bölümü okyuosun
Sevmediğim biriyle sırf parası için ömrümü çürütmek istemiyorum. Radyoterapi bitirdim. Çalışmayı çık seviyorum ama ailem artık ona da izin vermiyor.
@fevzi34 kime söylüyorsun
sevilmeyecek nesi var adamın? Fakir erkekler de tipsiz ve karaktersiz olabiliyor
Tipsizlikle ne ilgisi var. Huyu suyu güzel değildi ve hayat standartlarımız birbirine uymuyordu. İçim ısınmadıktan sonra ne anlamı var
Anladım. Da sen hayatı bilmiyorsun, kötü o kadar çok insan var ki.
Seninki de nasıl bi kafa anlamadım. Zengin koca diyorsun. Madem öyle sende gitmeyiver zengin koca bul.
Valla bende anlamadım bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Hem okulumdan alınıyorum diye zırlıyor. Bende benzer şeyler yaşıyorum diyorum zengin koca bul diyor.
Böyle şeyleri görünce ben çok mu safım acaba diyorum.
Ya kanka işte hemen ezik bir erkek gelmiş. Neden troll olayım neden erkek olayım mala bak paradan bahseetim ya parasız ezik erkek maydanoz gibi çıkmış yorumda ne alakaysa :D Senin okulun bitmiş benimki bitmedi ve benim ailenin bulduğu zengin koca falan yok. Ama senin paradan başka şansın yok. Benim bölüm gibi bir bölüm değil seninki. Benimki yurt dışı bağlantılı. Elbette bitirmeyi tercih eder insan.
kendi şehrinde mi? il dısında mı üniversite okuyorsun?
annemler Ankara'da benim üniversite antalyada
ne bölümü okuyorsun
Uluslrarası ilişkiler