Üniversite 2. sınıfım ve ailem beni üniversiteme göndermiyor. Ne yapacağım?

hayatım boyunca annemden eziyet gördüm tabi annemin bu kadar rahat davranmasından anlarsınız ki babam denen erkek değil. Annem babam bana her gün masum olduğum halde küfrederdi. Dün burada anlattım tesettür modelliği yapmak istedim ama gittiğim yertekin çıkmadı sabaha kadar hiç uyumadan o beni çağıraan abinin evinde kaldım felan ve başka şehir ben de aileme haber vermemiştim giderken 21-22 yaşındayım ailemi zaten silmişim. Neyse bundan önce de 18 yaşımda evden kaçtığım olmuştu polis amcamı aramıştı ve kaçamamıştım işte ben o adamı yol paramı vermediği için şikayet edince de emniyet genel müdürü amcamı aramış. Bir de geçen sene annem yatakta 20 dkaika boyunca çıkmama izin vermeden beni sıkıştırmıştı en sonunda o hastadan kurtulmak için polisi aramıştım o da amcamın kulağına gitti. İşte bu son olayda amcam dedi ki onu o üniversitesinden alıyosunuz dışardan okusun evde annesine babasına itaat etsin, yazıklar olsun ahlaksız sen kimsin hastaysan gt hastanede yat eğer bu sefer üniversiteye gidicem diye evden kaçarsan akıl hastanesine kapattırırım. Iphone 11 telefonumu da aldılar, gitsem şimdi hem aileden yana amcadan yana telike çok büyük hem de o telefonu 2 ay garsonluk yapıp hiçbir şey yemesem alamam. Allah beni sevmiyor mu? Ben kul hakkkına girmedim namaz kılmayı terk etmedim Allahın emrini terk edip açık olmadım metres olmadım metres olanlar bile kalacak ev bi hayat buluyor her saniyesi haram olan nefesleriyle.
Güncellemeler
+1 yıl
Napmalıyım arkadaşlar...
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen mal gibi gereksiz insanlar yorum yapmasın bana biraz gerçeklerden bahsedecek iyi yorumları olan insanlar yazsın.
Üniversite 2. sınıfım ve ailem beni üniversiteme göndermiyor. Ne yapacağım?