İnsan o pişmanlığı bir kere sonuna kadar yaşıyor önce tekerlekli sandalyeyle sonra topallaya topallaya baya bir süre geziyor. Bir gün geliyor artık üstüne basmak için hadi bir cesaret diyor basıyor ve yürüyor. Benim için böyle bir süreçti hızım hala yavaş olabilir ama en azından artık yürüyorum ve biliyorum ki bir gün koşadabileceğim. 🎈
Tabiki. Uzak bir geçmişimde yaşadım bu durumu. Erkek arkadaşım atanınca dev aynasında görmüştğ kendini hiç unutmam sürekli parasal konuları açıp dururdu, değişen şifreler her yerden gitmesi. Ardından mesaj atıp pişmanlıklar yaşaması. Neymiş demek ki paranın veremediği şeyler varmış hayatta.. Bir kadına doğru ayakkabıları verirseniz dünyayı bile fethedebilir sizin için tabi dünyanızın ne olduğuna bağlı bu biraz da.. 👒Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
Eğer beni olduğum gibi kabul etmişse varlığımla herşeyimle ilgilenmişse, derdimi derdi bilmişse, beni anlıyorsa, söylediği herşeyi hissettirebiliyorsa, yanında kendimi güvende hissediyorsam, tüm yanlışlarıma bir doğru olmuşsa ve ben bu insanı kafamın karışık olmasından, korkularımdan dolayı kaybetmişsem, evet kesinlikle pişman olurdum
Birinin gerçekte olmadığını iddia etmek onunla geçirdiğimiz güzel zamanlara paylaştığımız anılara, kendimizi biz bile duymak istemezken bizi uzun uzadıya dinlemesine haksızlık olur. Bazen kişi gitmez , sadece yokluğu farkedilsin ister. Fazlaca görünmez olmuş hisseder kendini. Onun bizi tuttuğu gibi biraz da bizim onu tutmamızı ümit eder sadece.
Hiç pişman olmadım böyle bir durumdan. Bir şeyden kesin olarak eminsem bunu iyi tarttım demektir. Güven vermeyen birinin söylediklerine de neden kulak asayım
Ben insanlara çabuk güvenirim ve inanırım, belki de bu saflıktır bilemiyorum. Dolayısıyla inanmadığım/güvenmediğim için değil de, inandığım ve güvendiğim için pişman eden oldu
Evet günahına girmişim dedim kendi kendime helallikte istedim. Ama böyle bi zamanda birine güvenmek inanmakta çok zor herkes herkese şüpheyle yaklaşıyo bence
oldu lisedeyken yakın arkadaşım grubumuzda başka bi yakın arkadaşıma karşı yanlış düşündürtmüştü orada bi güvenmediğim için pişman olmuştum ama aradan geçen 3 yıl sonunda kendimi affettirdim hala pişmanım ama hallettim..