Ama bazılarımız kusursuz gibi yaşıyor. İlginç değil mi?
Görüyormuş gibi davrananları dışarı alalım.
2. Soru: Kusursuzluk var mı sence?

Ben kendimde olduğumu görüp üzerine de abartmadan da olsa olmasını istediğim şekilde davranmaya çalışıyorum karşı tarafa da bunun yansımasını rahatlıkla görebiliyorum. Kusurlarımla birlikte iyi ki varım! 💫
İyi ki varsın çorba 💫
İyi ki varsın poğaçaa! ✨
Kusurlarla güzel insan.
Çilleriyle, kimi zaman burnundaki kemerle güzel insan.
O çiller ya da o kemer gidince kendini diğer insanlardan ayıran şeyleri kaybeder.
Kusurlarımın hep farkındayım. Hatta kimi zaman gereksiz yere kendime kusur bulurum. İnsanlar saçmalama iyisin iyi derler.
Görebiliyorum.
"Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni" diyerek cevabını verir Orhan baba.
Orhan'dan yürümekte iyimiş 😃
Farkımız tarzımız 😅
Gördük düzelttik. Kusurlu kusursuzlardanım.
Cevap
3Cevap
1. Kusurlarimi goruyorum hatta kendimi cok elestiririm acimam. Hatam varsa yav sende sunu yanlis yaptin falan derim kendi kendime. Egomu kontrol altinda tutmam gerektigi icin oz elestiri yapmam lazim.
2. kusursuz insan yoktur. Hepimizin kusurlari var fiziksel guzellik olarak degil karakter olarak kusurlari olan canlilariz ve bunun farkinda olarak yasamamiz lazim. Yaradilis olarak mukemmeliz o ayri. Rabbim muhtesem yaratmis tum canlilari muazzam bir sekilde. Butun organlarin isleyisi, saclar, kaslar gozler, milim milim… Ama karakterdeki kusur insanin elinde olan bir sey. Onun farkinda olarak yasamamiz lazim.
Elbette ki görebiliyorum. Kusursuz hiçbir insan yoktur. Kimse 4/4’lük değildir. Söz konusu kendim olduğunda bile 3/4’lük ederim derim hep. Kusurlarımı kabullenmekten çok düzeltebileceksem düzeltirim elimde değilse o hâliyle kabullenirim
kusursuzluk Allah’a mahsustur ancak
Ohoo ben kendimi gömen insanım görüyorum tabi ve ayrıca kusursuz insan yoktur.
Çok mu mutlu oldun 😃
He ya 😃
Kötüü ponçik 😐
Kim ben mi? 😱 İftira ben çok tatlı sevimli bir ponciğim 😎
Gözlükler canlandı 😃
Gözlük = efulim 😎😏
Evet, her şeyin farkındayım.. Kusursuzluk imkansız zaten..
Kusurumu da görebiliyorum. Eleştiriye açık bir yapımız varsa zaten kusurumuzu kabulleniriz.🙏🏻Kimse kusursuz değildir.🎈
Görüyorum
Görüyoruz aynaya bakınca
Görüyorum yalan yok😀
Herkes görebilir
Evet görebiliyorum
Görürüm
Görebiliyorum
Elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?