İnsanız, elbette hatalar yapacağız.. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarmak ve ona göre yola devam etmek. Yoksa hayvanlardan herhangi bir farkımız kalmaz bana göre.
Ablacım, bir insan hep mi yanlış yapar? Bir kere bir kadına sadece merhaba yazdım ilk defa kadına yazmıştım! Bana beni dava edeceğini söyledi! Tamam sevgili etmem dedim 10 yıldır sevgilim yok. Ailem ise evlen dedi! Allah Allah ikilemde kaldım! Şimdi ne yapıcam bilmiyorum, kadınlardan korkuyorum. Ailemi seviyorum! Abla valla geşke şu hatam düzelse!!
Yok abla tövbeliyim, kadınları o kadar erkek yazıyor rahatsız ediyor! Haberleri zaten demiyorum, ben bir kadının hakkına girmekten korkuyorum, onlar hem başkalarının eşleri. Bana ne gerek. 😄
Ancak genel resme bakacak olursak hatalardan ders aldım mı evvet aldım hemde çok güzel. O yüzden adımlarımı ona göre atmaktayım yoksa aynı hatalar beni ancak olduğum yerde bırakır bir milim ilerleme kaydedemem
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne yaparsak kendimize güzel bir gelecek kurmak için iflah olup sağlam planlar yapmak gerek yoksa olan kendimize olur❁
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Yanlışlar beni sevdiğim şeyleri yapmak konusunda alıkoyamazlar. Almak gereken dersleri alıp, bile bile yanlış yaptığım olmuştur. Nasıl başarıyorum bilmiyorum ama 🤣
Doğru yol değilde yanlışlarimdan ders alıyorum benim için tecrübe oluyor tecrübe ediniyorum aslında o şekilde değil farklı bir şekilde bunu yapabiliridim diyorum..
Kime göre neye göre yanlış ben yanlış yapmam bir şey yapıyorsam o doğru olandır. Belki sana göre yanlış bana göre doğrudur o halde ortada bir yanlış yoktur.
Zamanında yaptığım hatalar gerçekten kafama dank etti. Fazla bir pişmanlık Çin'de oldum ve öyle ki bu beni geleceğe adım attırmıyor. Öyle bir yanlışlarından dolayı doğru yolu bulma çabası.
Yanlislar asla dogru yolu gosteremez eger muhakeme analiz ve akil ya da mantik devredisi idiyse ibretlik yanlislardan feyz alinmasi lazimki o yanlisin yanlis oldugu bilincinde olunabilsin