Kişilik & Karakter Yaşamak istemiyorum hayat çok zor hayatda kalmam için bir tavsiye? MustafaOzer Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 19 yaşındayım 13 yaşından beri çalışıyorum 70 yaşına kadar çalışmaktansa şimdi intihar edip kurtulmak çok mantıklı Yaşamak istemiyorum hayat çok zor hayatda kalmam için bir tavsiye? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ben 30 da girdim işe hep boş gezdim. Ve inan calismamak daha kotu. Çalışmak en iyisi iş yerinde senin gibi biri var şu an memur. O da 13 yaşından beri çalışıyormuş yani adam hayat konusunda çok tecrübeli. Tecrübe her şeydir. 0 0 Yorumla
Manyetik35 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Dostum hayat bir mücadele değilmiYani görende Bir çok kötü hastalığı var sanır insanlarda çalışıyor tek sen değil 0 2 Yorumla MustafaOzer +1 yıl Boşuna çalışıyorlar Yorumla Manyetik35 +1 yıl Dostum napalım gözünü Sevim hayatta kimin istediği oluyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapacak bir şey yok devir kötü hepimiz çalışmak zorundayız ama istersen kendi hayatını değiştirsin. Fotoğraf ne alaka 0 1 Yorumla MustafaOzer +1 yıl Tükenmişligimi koydum ölmek üzereyim Yorumla
baharhffh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Altına neden fotonu koydun 0 2 Yorumla MustafaOzer +1 yıl Tükenmişligimi koydum Yorumla baharhffh +1 yıl Herkesin hayatında zorluklar vardır intihar etmeye değmez birkaç günlük dünya için ahiretini yakma Yorumla