Şimdi bu yolun nasıl bir yol olduğuna göre değişir. Eğer ki bir şeyi başarmak istiyorsam o yolun bana gelmesini beklemek saçmalık olur, hiçbir şey elde edemem. Bu hayatta hiçbir şey armut piş ağzıma düş değil ne yazık ki. Ama bir şeylere uyum sağlamak konusundaysa, çoğu konuda ya yol bana gelir ya da ortada buluşulur.
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Ben yoldan çekilirim. Eğer o yola birilerine güvenerek çıkıyorsam ve yarı yolda yanımda kimseyi göremiyorsam, çekilirim. Çünkü zorunda bırakılmışımdır. Şimdiye kadar nasıl kendim gittiysem bundan sonra da kendim giderim. Aynı bu şarkıdaki gibi bende yoluma giderim...
Yol kimseye gelmez, insanın kendi yolunu bulması ve yola kendi ulaşması gerekir. Tabi bazı durumlarda ister istemez yolun sana gelmesini beklemek durumunda kalıyorsun. Çünkü insanın elinden bir şey gelmiyor böyle anlarda. Fakat genel olarak ben yolumu bulan tarafta olmayı tercih ediyorum.
Soruya muhalefet ettiğim için gelmesini bekleyen oldum 😁 şaka bir yana cidden asi biri gibi olduğumu düşünürler ama hak karşısında tabiki yola gelinir ya, niye diklenir ki insan