Kişilik & Karakter Birisine seni sorsam senin hakkında iyi birşeyler mi yoksa kötü şeyler mi söyler? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Selamlar.Birisine seni sorsam senin hakkında iyi birşeyler mi yoksa kötü şeyler mi söyler?#istanbul_bey Birisine seni sorsam senin hakkında iyi birşeyler mi yoksa kötü şeyler mi söyler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Genelde içe dönük olduğum için bir şey söyleyemezler 1 0 Yorumla
niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kötü demeyelim de, olumsuz birkaç yönümü duymanız mümkün. Donuk biri oluşum, ani parlamalarım duyacağınız iki olumsuz yönüm olabilir. 1 0 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Sence tahmini 😅😅Bence iyii ya. Ben nasil kötü biri olabilirim ki 😂😂Pek bi mutevazi filan😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İyisin :) Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl 🙃🙃 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kime sorduğun önemli şimdi 😂 dostuma mı düşmanıma mı 😂 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsunki düşmanınada denk gelebilirim Yorumla Madamm_ +1 yıl Oluyor işte arada sinsirella düşmanlar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dostların seni prenses sanıp düşmanlarında cadı sila olarak mı görür 😄 Yorumla Madamm_ +1 yıl Bencil ve soğuk diyorlar 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hiçte öyle değilsin 😊 Yorumla Madamm_ +1 yıl 🤩 teşekkürler 🌸 (arada öyleyim çaktırma)😅 Yorumla Soran +1 yıl Denk gelirsem söylerim😄 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İyi tarafım da var kötü tarafım da..İkisini de söylerler, söylesinler.. 1 0 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tavırlarım kişiye göre değiştiği için iyi şeylerde söyleyen olur kötü şeylerde 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yakın zamanda oldu bu gayet iyi şeyler söylenmiş :D 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hakkımda yorumlara baktım kötü bişi yok çok şükür 🤗 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Birisi burada önemli sevmediklerime sorarsan gömerler sevdiklerime sorarsan tum methiyeleri dizerler 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İyi şeyler söylemeleri lâzımKimseye kötülük etmedim 🤔 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. @efulimmm88 ve @sevval0001 Benı derhal burada övün , seri 😂 1 2 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Kötü sadece fazla dalma merkalısın ve bazen fazla umursamaz 😃 Gerisi güvenilir dürüst net adam gibi adamsın 😎 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Dalma meraklısı degılım ben 🥺 onlar dalayım diye uğraşıyor Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. İnatçı ve üşengeç olduğumu söylerler bu iyi mi kötü mü bilemedim😄 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Çekemeyen kötü tanıyan iyi 1 0 Yorumla
kkklo Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Kötülük yapmadığım için benimle ilgili iyi cümleler duyacağına eminim. 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. İyi söyler tabii ki de sen beni bilirsin 😂 2 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sana sorsunlar beni kaybettiğine değdi mi 1 0 Yorumla
Kemalistbirisi016 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişiye bağlı düşmanımın çok olduğu doğrudur 1 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Dost düşman demeden iyi şeyler söyler. 1 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hiçbir fikrim yok 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sordum seni üç kağıtçı dediler 😂 Yorumla BenKalenderMeşrebimm +1 yıl Kişi kendinden bilir işi Yorumla Soran +1 yıl Mesela yani :) Yorumla BenKalenderMeşrebimm +1 yıl Kendisi üç kağıtçıymış diyorum sorduğun Yorumla Soran +1 yıl Anladık 😬 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Iyi derler eminim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Genelde içe dönük olduğum için bir şey söyleyemezler
Kötü demeyelim de, olumsuz birkaç yönümü duymanız mümkün. Donuk biri oluşum, ani parlamalarım duyacağınız iki olumsuz yönüm olabilir.
Sence tahmini 😅😅
Bence iyii ya. Ben nasil kötü biri olabilirim ki 😂😂
Pek bi mutevazi filan😂😂
İyisin :)
🙃🙃
Kime sorduğun önemli şimdi 😂 dostuma mı düşmanıma mı 😂
Diyorsunki düşmanınada denk gelebilirim
Oluyor işte arada sinsirella düşmanlar 😂
Dostların seni prenses sanıp düşmanlarında cadı sila olarak mı görür 😄
Bencil ve soğuk diyorlar 😅
Hiçte öyle değilsin 😊
🤩 teşekkürler 🌸 (arada öyleyim çaktırma)😅
Denk gelirsem söylerim😄
İyi tarafım da var kötü tarafım da..
İkisini de söylerler, söylesinler..
Tavırlarım kişiye göre değiştiği için iyi şeylerde söyleyen olur kötü şeylerde
Yakın zamanda oldu bu gayet iyi şeyler söylenmiş :D
Hakkımda yorumlara baktım kötü bişi yok çok şükür 🤗
Birisi burada önemli sevmediklerime sorarsan gömerler sevdiklerime sorarsan tum methiyeleri dizerler
İyi şeyler söylemeleri lâzım
Kimseye kötülük etmedim 🤔
@efulimmm88 ve @sevval0001
Benı derhal burada övün , seri 😂
Kötü sadece fazla dalma merkalısın ve bazen fazla umursamaz 😃
Gerisi güvenilir dürüst net adam gibi adamsın 😎
Dalma meraklısı degılım ben 🥺 onlar dalayım diye uğraşıyor
İnatçı ve üşengeç olduğumu söylerler bu iyi mi kötü mü bilemedim😄
Çekemeyen kötü tanıyan iyi
Kötülük yapmadığım için benimle ilgili iyi cümleler duyacağına eminim.
İyi söyler tabii ki de sen beni bilirsin 😂
İyi şeyler diye düşünüyorum
Sana sorsunlar beni kaybettiğine değdi mi
Kişiye bağlı düşmanımın çok olduğu doğrudur
Dost düşman demeden iyi şeyler söyler.
Hiçbir fikrim yok
Sordum seni üç kağıtçı dediler 😂
Kişi kendinden bilir işi
Mesela yani :)
Kendisi üç kağıtçıymış diyorum sorduğun
Anladık 😬
Iyi derler eminim