YAZI ALINTIDIR:
Remzi Çayır
ŞU İŞE BAK...
dünya işleri adamın aklını karıştırıyor. bir kaç gün önce normal olan şeyler bir kaç gün sonra anormalleşebiliyor.
ışıd terör örgütüdür diyen cumhurbaşkanı, amerikayı mutlu etti... lakin, türkiye korkunç bir açmazla karşı karşıya geldi.
amerika, ışıda karşı mücadelede ön saflarda olun diyor... lakin, ön saffın ne anlama geldiğini söylemiyor. ışıda karşı savaşan güçlere destek verin diyor. silah ve alan desteğinden söz ediyor... ışıda karşı kimler savaşıyor peki... tuhaflığa bakın... pyd... kim pyd,? pkk nın ta kendisi... türkiye bir tarafta terör örğütü diye batıya tanıttığı bu uğurda dünyanın emeğini verdiği mücadele ettiğıi... binlerce şehit verdiği ayrılıkçı, terör örgütüne silah mı verecek?
amerika vereceksin diyor...
bizim yetkililer, anlı, şanlı devletlularımız ne diyor peki... sus pus... işler karıştı anlayacağınız.
sırtını kime verirsen, onun değneğini elinde bulursun... vardığımız nokta bu. amerikaya bağlı bir dış politika... amerikanın çıkarlarının önde olduğu bir ortadoğu politikasının varacağı yer burasıdır... pkk ile müttefik oluyoruz artık.
yaşa da gör, demiş atalar... türkiyenin ufuksuzluğu, yarını görememe hastalığı bizi hale düşürdü.
dünya liderimiz, ne yazık ki çuvalladı.
içerdeki bazı yetkililer, bu iş böyle değil... biz, kimseye destek falan vermeyiz, amerikanın sözlerinden bize ne diyebilirler... diyorlar da nitekim. lakin, kazın ayağı böyle değil bu kez.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. PKK = ABD tarafından finanse edilen bir Ermeni kuruluşudur.. Öcalan denen anası atlarla düzüşmüş köpek bir Ermeni tohumudur..
İŞID = İsrail tarafından Kurulmuş ABD tarafından finanse edilen Bir siyonist teşkilatıdır.. İsrailli milisler ve MOSSAD ajanlarınca yürütülmektedir..
Plan 1918 ABD başkanı Wilsonun orta doğu planını uygulamaya geçirmektir.. Barzani deyyusunun da Yahudi köpeği olduğunu bilin.. Şu an da İslami görünüş altın da olan tüm deyyuslar Ya Yahudi ya da Ermeni köpeğidir..
Araplar mı? Onlar dünyada ki en deyyus toplumdur Kalleş, şerefsiz, kolay satın alınan köpekler toplumu..
Neden Atatürk ilkeleri tuka ka yapılmaya çalışıyor.. Çünkü dünyadaki tüm deyyusların ağzına sıçan gerçek lider olduğu için...22 Yorumla- +1 yıl
aynen reyiz
- Kişilik & Karakter konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılIsid Turkiye destekli. Agir silahlari iside temin eden ulke Turkiyedir. Bak ne anlaticam. Türkiye bunlari bir bir yapiyor yaa şu an isid Turkiyeden de cikmis durumda. Tamam Turkiye agir silahlari oara kaynakları bu ceteye sagladi ama saniyor musun ki Kurdistan topraklari birbir dusunce sira Turkiyeye gelmeyecek. Cok kisa bir sure sonraa sira Turkiyeye gelecek. Nasil ezidiler Kürtler Şiiler araplar yabanci gazeteciler katledildiyse sira Turklere Turkiyeye de glecek. Davutoglu ve Tayyip yanlis politika pesindeleer. Son piyon Turkiye. Sizde insannlari kiskirtmaya devam edin kinayin olur mu. şu an yanibasimizda yasanilan goclerin aynisi Turkiye icinde gecerli olacak. Bunlar benim fikirlerim degil. Buyuk Ortadogu Projesi icinde yer alan maddelerden biri. Soz gelimi kinamak yerine galeyana getirmek yerine ulkeyi piyonlastiran hukumetlerden destegi kesmeliyiz.
56 Yorumla- +1 yıl
Olay bu işte arkadaşlar bugün desteklediğiniz ışid bir gün sizi düzecek velhasıl kolay gelsin k zaman siz uğraşırsınız bugün size birşey olmadın diyr savaşan pkk olması ne gatip değil mi :)
- +1 yıl
Hz. ibrahim Ateşte yakılacağı vakit karıncanın bir tanesi ateşin yakınına kadar su taşıyıp dönüp bir daha alıp getiriyormuş. Uçarken bunu gören kuşlardan biri sormuş : Sen karınca halinle o koca ateşi söndüremezsin boşuna uğraşma diyerek karıncaya söylenir karınca da ona söndüremezsemde enazından safım belli olur der. Şimdi sen söyle bakalım sen kimden yanasın
- +1 yıl
Ulaaa bu nasıl ironidir :) vallaha bu yazdığım son şeydir dahha da yazmam
Ben deliyim..
Ben buralara ait değilim.
Dağları sırt sırta vermiş bir ülkem,
Surlarla çevrili bir şehrim,
On ikiden sonra volta attığım caddelerim
Kızıl sakallı bir dayım bir de kara saçlı yarim var benim..
Koyu kahve gözleri var bir de,
Neyse ki konumuz bu değil…
Ben deliyim…
Çizilmiş sınırları reddetmişim.
Ben Hakkaride düşen çığ,
Şırnak’ta kömür yatağıyım,
Eskişehir’de tabut hücre
Nevşehir’de pari bacalarıyım..
Maraş’ta katliam
Marmaris’te orman yangınıyım.
Tunceli’de ozanların sazı
Erzurum yaylasında çoban kavalıyım
Diyarbakırlı yedi kardeş burcu
Akhisar’daki o zeytin ağacıyım,
Şekerini yediğin…
Almanya’da yıkılmış bir duvar
Amerika’da bağımsızlık heykeliyim
Fransa’da yıllanmış bir şarap
İngiltere’de özgürlük meydanıyım
Somali’de aç bir çocuk
Hollanda’da bir gram kokainim,
Irak’ta mülteci kampı
İran’da rejim muhalifi bir demokratım, - +1 yıl
Cok bos konusan insanlar gordum. Pkk yalniz ve yalniz kurtlerden olusturulan bir orgut degil. Pkk yi kuranlardan bir kaci Turk asilli. Ornek Ordulu Baki Karer. Sizce tuhaf degil mi?
- +1 yıl
Ben deliyim…
Yağmurun yağması benim için romantik değildir,
ben kurşun yağmurlarını bilirim.
Benim güneşim batmaz,
dünyam dönmez,
Ay’ım hep mehtap halindedir,
Rüzgârlarım doğudan eser…
Kadehime doldurduğum hüzünle sarhoş olurum,
Mezem ise bir dilim umut…
Ezbere bilirim yaşamayı,
Yaşarken savaşmayı… - +1 yıl
Kardeşim galeyana gelen bizmiyiz kansız pkk yandaşlarımı bak bakalım rahat duruyorlar mı
pkk bir terör örgütüdür destekcileri bellidir. ışidde bir terör örgütüdür onunda destekcisi belli. Biri gider diğerini vurur bitirir. Sonra bir baska örgüt gelir diğerini.. Böyle geçer gider. Ne konusarak ne savasarak çözülür bu durum. Halk bilinçlendirilmeli. Bunlara izin veren bizleriz baskası değil.
53 Yorumla- +1 yıl
Canım İnsan mantıklı düşünse kimsenin piyonu olmaz. Ama adamlarda mantık yok ki PKK dinsiz bir terör örgütü. Ama içinde 5 vakit namaz kılan gerzekler var
- +1 yıl
:))))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılYarim akillilar 2 gün önce Suruc tan siniri gecip kobaniye pyd de destege gittiler sehre catismanin oldugu yere yaklasmamislar bile ( yememis bir taraflari) geri Türkiye ye dönmek istediklerinde bizim emniyet jandarma almadi ilk önce 10 km yürüttü mallari :)
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen öğle savaşa gittiler korkup geri geldiler :D
- +1 yıl
La kursun bile atmadilar ki mal mal yürüdükleri yanlarina kâr kaldi :))
+1 yılÇünkü Isid in karşısında duracak cesareti gosteremiyorlar. Tabii burada her istediklerine kolaylıkla ulasabiliyorlar. Elektrik, su, mazot- berber dükkanında dahi bulabilirsin- ücretsiz saglik hizmeti. Her şey her şey... Böyle yumuşak başlı bit ülkeyi karşılarında bulunca kim olsa baş kaldırır. Baskı yapmasını bilecek devlet. Yoksa ne anlamı var ki?
22 Yorumla- +1 yıl
Bir*
- +1 yıl
Aynen sonuna kadar katılıyorum
Bu akşam bölücü it soylarına Atsız'dan cevap vereceğim. Lakin aşağıda bölücü olan soysuz bir it var. Kendisi katıksız bir o. ç dur. Daha önce de bunu kanıtlamıştır. Beni daha önce ki yazdıklarımdan engellediği için yazamıyorum. O densiz yaşam Savaşıı veren mahlukatı barındırmayın burda.
galeri7.uludagsozluk.com/.../...l-atsız_369579.jpg40 Yorumla
+1 yılBenim anlamadıgım şu suriyede kürtler ölüyor
burdakiler gidip bize molotof atıyorlar
ben anlamıyorum.51 Yorumla- +1 yıl
işte IŞİD le savaşacak cesaretleri yok. Gelin polis asker taşlayalım nasılsa kafammızı kesmiyorlar diyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlarin amaclari zaten Turkiyeyi yikip bolmek hatta yok edip kurdistan kurmak. Gtleri yer mi iside kafa tutmaya.
62 Yorumla- +1 yıl
Valla onlar önce dötünü kurtarsın :D
Cevap sahibi+1 yılKurtaramazlar ins :d
+1 yılbir devletin bir askeri gücü vardır polis gücü vardır hastanesi vardır okulu vardır değil mi? bu da onun gibi herkes asker olursa diğer çalışmaları kim yapacak? tüm kürdistan gençliği gerilla olursa şehirde polis terörünü kim önleyecek? veya üniversitelerde biz okumazsak ilerde özerklik kurulduğunda inşa edilecek kurumlarda kim çalışacak?
kaldı ki ışide karşı molotofla mücadele edilmez sokak direnişi yapmıyorsun cephe savaşı var orda tanka molotof mu atacaksın? gerilla eğitimi almış olanlar savaşıyor zaten orda yeterince askerimiz var bir sıkıntı yok ama ne kadar az ölürse o kadar iyi bizim için331 Yorumla- +1 yıl
Ay kürdistan gençliği diyo ya 😂😂
- +1 yıl
@Gamzekasee he ya zoruna mı gitti
- +1 yıl
Korkuyoruz demiyorsunda ona yanıyorum
- +1 yıl
korkacağım birşey yok zaten gidenlerden duyuyoruz tankları falan alana kadar adamlar çerez gibi avlıyormuş ışidçileri çünkü doğru düzgün eğitimi yok şehid olacam diye adamlar manyak gibi saldırıyor bizimkiler eğitimli keskin nişancılarla uzak menzilli silahlarla avlıyorlar son zamanlarda tanklar sayesinde bir ilerleyişleri oldu ypg'ye anti tank füzeleri ulaşmış dün artık o da durdu bir sıkıntı yok yani. dikkat edersen çatışmalarda ölü sayısı da ypg'den 1 se ışid'den en az 5-10 şeklinde oluyor.
- +1 yıl
Sıkıntı yoksa söyle kobanili kardeşlerine de Türkiye ye gelmesinler
- +1 yıl
Hahhaha sizin eğitiminizi sikim ben yavşak dağda acliktan boktan püsürden komando falan zannediyo herelde kokuyonuz olum 😂😂
- +1 yıl
@Gamzekasee Gülmekten öldürdün beni yaww :D
- +1 yıl
35 senedir kuzey kürdistanda da başarılı mücadele yürüttü gerilla bugün yapılan müzakere teslimiyetin göstergesidir. yoksa hadi kürt kardeşlerimizle barışalım diye bir anda kafalarına saksı düşmedi. silahla başedemediler müzakere istediler öcalan'ı muhatap almak zorunda kaldılar @Gamzekasee
- +1 yıl
Böylemi kandırıyosunuz kendinizi? 😂
- +1 yıl
35 senedir PKK ile mi baş etmeme olayı siyasidir. Askeri olarak ordu istese orayı 3 ayda yok ederdi bilgisiz olduğun burdan belli. Orduların karşısında hiç bir şey duramaz.
- +1 yıl
@SiracCebeci aynen
- +1 yıl
ordunun karşısında birşey duramazsa neden 35 senedir bitiremedi? üstelik kaç senedir abd heronları saniye saniye gerillaları izliiyor anlık bilgi aktarıyor genelkurmaya. bitmez çünkü gerilla gelir vurur geri sığınağına döner. şartlar aynı olsa cephe savaşı verilir ama kürtlerin elinde savaş uçağı tank helikopter olmadığına göre gerilla en mantıklı yöntem
- +1 yıl
Orasını herkez biliyo siyaset işte
Biz sana şu an götümüzle gülüyoruzda neyse sen baya ciddisin hhhaha
Sikilmiş tavuğa döndünüz farkındaysan her türlü ırka siktirdiniz kendinizi adınız orospuya çıkıcak yırtıklar dağda o leş halinizlen burada bizden interneti bulmuş dalyarak bize siyaset yapıyo olmayan kültür ve tarihiyle - +1 yıl
İran nasıl bitirdi ordaki pkk kaçtı? Dozer kepçelerine asıldığınızı gördünüz tüydünüz hemen.
Türkiye de asker yakaladığı pkklıya montuu verirse böyle tepemize çıkarsınız işte - +1 yıl
@Gamzekasee insan gibi konuşmayı bilmediğin için engeli yedin. küfür işi çözecekse kimse insan gibi tartışmasın burada hepimiz birbirimize küfredelim sonra da gidip uyuyalım. iranın bitirdiği yalan tamamen pjak gerillaları hala aktif orda hatta daha geçenlerde 20 iran askeri öldürüldü.
türk askeri mont veriyor diyorsun da bu esir hukukunun gereğidir. gerilla hangi esire kötü davrandı bugüne kadar? hepsini gayet sağlıklı şekilde teslim ettiler. hiçbir gerilla asker cenazesinin kafasına basıp poz vermez ama asker bunu yaptı defalarca. - +1 yıl
PJAK kapatıldı. Siyaset yapacağız dedi sizinkiler KODAR mıdır nedir onu kurdular. Esir diyorsun da bizim asker, esir almak yerine orada idam da edebilir kim bilecek? Bu tamamen Bizim askerimizin insaflı olmasından kaynaklanıyor. Ama buna rağmen siz silahsız 33 askeri kurşuna dizdiniz.
- +1 yıl
www.ozgur-gundem.com/ 33 asker meselesinde hata genelkurmayın 33 asker silahsız sazan gibi gönderilir mi? genelkurmay böyle şeyler kasti yapıyor bazen halkta tepki olsun diye. bu tür durumlar milliyetçi partilere oy kazandırıyor çünkü
- +1 yıl
33 silahsız askeri babam mı kurşuna dizdi? Ne saçma bir cevap @Revolutionary
- +1 yıl
iş tayyipten büyük @aslan3 tayyibin mhp'den farkı yok hiç endişelenme sen
- +1 yıl
öldüren pkk ama öldürülmeleri için zemini hazırlayan genelkurmay. bilerek öyle gönderiyorlar. o yolda gerilla faaliyeti olduğu belli böyle toplu halde bulunca saldıracakları da tahmin edilebilir birşey e silahsız neden gönderirsin? kasıtlı www.zaman.com.tr/...i-cuntanin-isiydi_1296536.html
- +1 yıl
bir de siz zannediyorsunuz ki asker polis ölünce biz halay çekiyoruz öyle birşey yok. biz de üzülüyoruz asker polis öldüğünde ama devlet özerkliği tanımazsa barışçı çözümü kabul etmezse savaş bitmez. çinde rusyada türkler özerkse burada da kürtler olacak bu kadar basit mesele
- +1 yıl
cevabı bu değil yazdıklarınla çelişiyorsun. Pkk'yı merhametli örgüt gibi gösterme. 33 askeri neden esir almadınız da kurşuna dizdiniz orada? Başbağlar köyünde o kadar insanı neden öldürdünüz? sizin IŞİD'den farkınız ne? Düne kadar istanbul'da canlı bombalarla geziyordunuz
- +1 yıl
bu topraklarda olamassın bunu geç bu ülke yangın yerine dönerse varya IŞİD'e rahmet okursunuz bu kadar basiit
- +1 yıl
ışidin zorlama nedeni ovada olması ve tank ve ağır silahlara sahip olması. türkiye içinde öyle bir sıkıntı yok dağlık alan. özerklik eninde sonunda olacak zaten ne kadar az insan ölse o kadar iyi. 33 askeri esir almamalarının nedeni o dönem savaşın en yoğun olduğu dönem olması
- +1 yıl
türk rehinelerin kafasını da kesse böyle konuşacak mıydın?
- +1 yıl
Savaş hali ya olabilir
- +1 yıl
Utanmadan yazabilen mahlukat. Allah kıyamet Gününde sizleri hiç affetmez inşallah
- +1 yıl
Hala bu sözde mücadelenizi bağımsız sanıyorsunuz. Emperyalizmin kuklasısınız bunu bilin. Hani sözde sosyalistsiniz ya. Işid terörüne karşı binleriniz sınırlarımıza dayandı. Hala FıratNews teki troll haberlerle burada bilgi veriyosun. Bu örgüt dize bunu yapıyorsa koskoca ordu saldırı alanları ve teçhizatları geniş... Sizi hala koruyanın elinizdeki silah olduğunu düşünüyorsun değil mi? Aferin sana
- +1 yıl
Bir milliyetçi olarak ben kürt kardeşlerim diye hitap edeceğim arkadaşım, bu sizin başınızdaki pkk ve ya kjk veyahut pyd kanatlarınızın hepsi bu kadar onurlu insanlar madem. Halka karşı mayın kullanmak, uyuşturucu, fakir Doğu halkından zorla haraç toplamak, ingilizlere uşaklık etmek, amerikalıların lafına inanıp dört devletten toprak alıp devlet kurmak isteğiniz. .. bunlar boş hayaller mantıklı hiç bir açıklaması yok. Siz kaybetmeye mahkumsunuz çünkü Türk milleti tarihin hiç bir safhasında kaybetmedi. Çünkü Türk milletini ve devletini koruyan gerçek Türk mücahitler vardır...
- +1 yıl
türkler çok defa kaybetti en bilinenleri çinden kaçıp buralara gelmeleri örneğin kimse keyfinden gelmez. tc'nin kuruluşu da bir yenilgidir örneğin kocaman osmanlı topraklarından geriye kıç kadar bir alan kalmıştır. sana kahramanlıklar falan anlatılır ders kitaplarında ama işin gerçeği budur.
kürt mücadelesi ne abd ne ingiltereden yönetilmez öyle olsaydı abd uçakları ışidi kobaniye yaklaştırmazdı bile peşmergeye nasıl destek oldularsa gerillaya da olurlardı.
islami açıdan bakacaksak eğer ayet açık "... Haksız yere öldürülenin velisine bir yetki tanımışızdır; artık öldürmede aşırı gitmesin." (el-İsrâ, 17/33) askerin yaptığı köy yakmalar katliamlara karşı kurulmuştur pkk islami açıdan %100 meşru müdafaa kapsamında haklıdır
+1 yıldüşüncen güzel. ama mantıksız. yani olamicak bisey. burada açıkça yazamam ama örgütleri kimin desteklegini araştırır bulursan niye böyle olduğunu anlarsın arkadaşım. keske senin dediğin gibi olsa. ama olay toprak davasından çok daha fazla
11 Yorumla- +1 yıl
Konuya o kadar hakimim ki 18 Ay izin kullanmadan Hakkari Efeler Özel Harekat - Şırnak Özel Harekat- Tunceli Hozat Kartal Yuvası - Van Başkale Erenler Sınır Karakolu - Aktütün Dağlıca karakolların da görev yaptım. Tarihinide bilirim Pkk'nın kuruluşundan buyana kimler var yok hepsi ezberimde 33 tane şehit olan silahsız askerlerin içinde Benim üst kat komşumun oğlu da var. PKK'ya sen özerlik ver bugün yarın İzmir den de İstanbul'dan da isterler sonu gelmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılTahamül edebildiğiniz kadar bilgi sahibisiniz yoksa kürkütük cahil pkk yi anlasanız ki o kabiliyet sizde var mı bilemem bu yazdıklarınızdan bir ömür utanç duyarsınız zaten tartışacak değilim sizlerle çünkü hiçbiryerde görülmemiştir ki cahile karşı üstün gelinebilsin ne zaman ön yargılarınızı bırakıp gerçekten bu da olabilirmi dediğiniz vakit günlerce konuşalım seviyeli bir şekilde anlatalım birbirimize ya ben senden taraf olayım ya da sen benden taraf ol diye değil daha iyi anlayıp vicdanlı olmak için iyi niyetliyseniz. Gösterin bunu
24 Yorumla- +1 yıl
Utanmadan yazabilen mahlukat. Allah kıyamet Gününde sizleri hiç affetmez inşallah
- +1 yıl
Sen hangi mantıktan bahsediyorsun yabaniler laftan anlamıyor. Onla oturup mantık mı çalışcaz
Cevap sahibi+1 yılHızlıjoe kendini şartlandırmışsın nasıl tartışabileceksin ki
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Vatana ihanet eden herşeye ihanet eder Allahlarından bulsunlar
83 Yorumla- +1 yıl
Kripton mesajlarına cevap veremiyorum mesaj atamazsınız diyor bu üyeye sanırım kapatmışsın açarsan mesaj atmaya çalışıcam. Kusura bakma buraya yazmak tek çarem :/
Hocam devletin yapısı görevi ve kökeni hakkında ne kadar akademik çalışman var?
PKK hakkında ne kadar akademik çalışman var? veya destekleyenler hakkında ne kadar bilgin var?
Terör örgütleri neden var olur hakkında ne kadar bilgin var?
Neo liberalizm hakkında wikipedide yazan dışında ne kadar bilgin var?
Kapitalizm- Komünizm arasındaki geçen savaş-işçi sınıfı-Emperyalizm hakkında ne kadar bilgin var?
Sermeye emek ilişkisi arasındaki diyalektiği kurabiliryormusun? Diyalektik hakkında ne kadar bilgin var?
Ortadoğu sermaye ilişki ve türkiyenin konumu hakkında bilgiyi edin diyalektik bağını kur. sonra buraya gelip Bana Türkiyedeki DEVLET TERÖR ÖRGÜTÜDÜR. demezsen en adi şerefsizim. bende 1.5 sene önce senin gibiydim... bu yorum diğer arkadaşlar içinde geçerlidir...11 Yorumla- +1 yıl
Senden çok okuyum görmüşlüğüm var emin ol
+1 yılAslında Avrupalıalr ya da diğerleri Zeki değiller Ortadoğuda MAl insan çok... gerizekalıalr Çok adamalr da Kullanıyo bu işi...(hakiki müslümanları tenzih ederm )
21 Yorumla- +1 yıl
doğru söyledin canım +100
Pkk dediğin cinlerim tepeme çıktı, Türk topraklarında yaşıyorlar ama kürdistan diyorlar, ihanet ediyorlar. hepsi asmalık.
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen canım kılavyene sağlık :D
Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Molotofu götünde patlatırlar adamın.. Hükümet yumuşak diye bokunu çıkarmak kolay tabii, halkıda buna alıştırdılar kurşuna dizsende olay olur şimdi..
31 Yorumla- +1 yıl
:DDDDDDDD aynen kardeşim
Kişilik & Karakter konusunda 683 cevap paylaştı. Yemez g. tleri o dediğini, ondan hala bik bik ötüyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Polis ve Asker vurmuyor ya ona şimarıoyorlar IŞİD ciler direk kafalarını kesip koltuk altına koyup yollarlar biliyorlar :D
+1 yılg*t Korkusu-Emperyalist Güçlerden Yardım Alma-Bağımsızlık, Özgürlük, Demokrasi Gibi Ezilmiş Tabirlerle Kominizim Yolunda İlerleyen Zayıf Ve Ezilmiş Halkların Desteklediği Bir Hainliktir ! Şimdi Sorum Şu
Eğer Kürt Milliyetçisisiz Ve Dhkp-c Kominizim, Sosyalizim Adı Altında Milliyetçilik Hayalleri Kuruyorsan
Filisitine Gidip İsraile Karşı Milliyetçilik Yapsana Be o* Çocugu !
Biz Bu Vatanı Kanla Aldık KAnla Veririz !
#Mustafa #Kemalin #Askerleriyiz !00 YorumlaKürtte cesaret türkte de beyin olsa türkiye çok güzel bir yer olurdu. Yaşasın halkların kardeşliği yaşasın bağımsız Türkiye Cumhuriyeti kahrolsun faşizm kahrolsun Suriyeliler ammk çocukları savaştan kaçıp Türkiye ye gelmiş. Savaşsanıza Türkler ya da Kürtler mi savaşsına * arapları bunlar Trablusgarp tada kaçtı itoğlu itler.
01 Yorumla- +1 yıl
Güldürme akşam akşam :D
Reis iyi hoş sormuşsunda bunlar havlamaktan başka bişey bilmezler nasıl cevap versinler...
31 Yorumla- +1 yıl
:DDDDDDDDD oda güzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonuna kadar katılıyorum broma. ama burayı bari politikleştirmeyelim kankam. :) iki eğlenelim, birbirimize yardımcıı olalım. onların oyununa gelmeyelim kankam. işimize gücümüze bakalım yiğit kankam :)
22 Yorumla- +1 yıl
Yok kardeş haberlerde görüyoruz bizim polise askere saldırıyorlar yine biliyorlar ateş etmiyor bizimkiler kafa da kesmiyor. Bizim polise askere atana kadar gidip IŞİD'le savaşsınlar çok cesursalar
Cevap sahibi+1 yılhaklısın kanka. onlar biliyosun yatakta olsun, kaçakta olsun, narkoda olsun her türlü çalışıyorlar amaçları için. biz de çok çalışalım, fırsat vermeyelim diyorum işte ne yapalım kankam.
Ey pkk yandaşları pkk lılar duyun sesimi Tayyip ölmesin dua edin bende ediyorum ölmesin diye ölürse çoook yazık olacak pkklılara ve yandaşlarına.
11 Yorumla- +1 yıl
Tayyip Yokkende pkk vardı :)
+1 yılişid pekeke nin azraili işid ile savaşmak pekekeliler için döt ister oda pekekelilerde yok
22 Yorumla- +1 yıl
pekeke :D süpersin popkek gibi pekeke
- +1 yıl
;) zaten o niyetle yazdim nasil iskembelerini doturduklari vatana tc diye hitap ediyosa kursaksizlar bende onlara citos gibi hitap ederim pekekelilere
Yorumlardan yarısından çoğu boşuna sallamasyon okumadan cahilce yapılan yorumlar. Öncelikli olarak şunu iyi bir benimseyin İşid ile çatışan peşmergelerdir. Peşmergeyle pkk terör örgütü mensuplarını birbirine karıştıranlar var. Peşmerge ırak yerel halkının askeridir. Türkiyede kürdistan denilen şey kuruldu zaten sınırları belli , yeri belli fakat Türk topraklarının içerisinde. Katletsinler vursunlar diye cahilce yorum yapan insanlar var. Sen eğer tutupta toplu katliam yaparsan soykırım yaptı denilir ve hesabını veremeyecek şeylerin altında kalırız. O yuzden denge politikası şart.
010 Yorumla- +1 yıl
Ben irak Kürdistan bölgesinde yaşıyorum pkk olmasaydı pesmerge tek başına yapamazdi Erbil dusebilirdi. Kendi kafanıza göre sallamayin kürtler birdir sen onu ayiramazsin 80 lerde 90 da olduğu gibi pesmerge = pkk. Hee toplu katliam olur die olmaz yani işid e destek verdiğinizi itiraf ediyorsunuz sırf Kürtleri yok etmek için ama şunu bil senin Allahın gelse Kürtleri yok edemez.
- +1 yıl
Isid denilen Allahsizlara destek veren soytari mi diyor bunu bana?
- +1 yıl
Sayet okadar erkeklik varsa sende gel ben diyarbakirdayim.
- +1 yıl
Vay canına neler yapmissiniz siz böyle yahu :) helal çok cesaretlisin ee hadi bugün bin arabaya yarın seni bekliyorum :)
- +1 yıl
Oww supermiş :) bak öyle klawyede kalmasın bunlar Hee :)
- +1 yıl
Peşmerge ve PKK'nın ne olduğunu burdaki herkes iyi biliyor merak etme joe 18 Ay güneydoğu da Kuzey Irak'ta ne olduklarını gördük.
+1 yılSelahattin demirtas gun kardeslik gunudur demis.
Tc den yardim istiyormus:)
Nr isid mis11 Yorumla- +1 yıl
Sıkışınca kardeşleri olduk
+1 yılBen PKK'lıları insandan saymadığım için cevap vermeyeceğim. Onlar her türlü hakarete layıklar. Kanı bozuk türü belirlenmemiş hayvanlar!
20 Yorumla
+1 yılIşidle savaşan tek pkk ve alt kolları kardeş sen ne diyorsun faşist tc askeri işide yardım etmesini iyi biliyorsunuz
415 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Almanyanın köpeği olmuşsunuz tasmanızı takmış size sağa havla diyor havlıyorsunuz sola havla diyor havlıyorsunuz. Pkk nın maddi bütçesini oluşturan Almanya kontaklı 1. Kanallar değilmi? Dağda kullanılan silahi kim veriyor? Şimdi Peşmergeye Silah ve mühimmad yardımı var tabi işidle mücadeleden sonra o silahların namluları Türkiyeye dönecek. Almanya kontaklı bölgesel karısıklık. İşidi b desteklemesi normal pkk nin ciğerini sökecekler Çünkü. Asker terörist vurduğu zaman insan haklarına aykırı ama terörist teröristi indirdiğinde kargalara yem et geç.. Sen siyasal çözümlemede yapamazsın kafası basmayan cehaletle yetişmiş bir toplumun ferdi olursun
- +1 yıl
Sen çocuklar ölmesin diye öleceğim diyorsun beşikteki mezardan ergenlik yaşına kadar olan çocukları örgüte katılmadı diye vuruyorsunuz? Haşa Allaha karşı gelip hesap vermeyeceğini söylüyorsun be mübarek sen neyin ikileminde kalıyorsun bir karar ver Ateizimcimisin Terörizmcimi? Sen kendi benligini bulamamışsın ki anlatıyorsun
- +1 yıl
Terörist devletin ta kendisidir ben ateist im ve gerilla hareketinr tam destek veren bir sosyalistim gerilla kimseyi öldürmez bana kanıtlayın kimi öldürdüyse yandaş medya haberleriyle gelmeyin brn askerliğimi tunceli de özel harekat olarak yaptım ve istifa ettim kardrşim bana anlatmayın vatanı vatan dediğin nedir senin
- +1 yıl
Vatan ne midir? Vatan Onurdur , vatan şereftir. Onurunu , Vatanını Satan Şerefsizdir. Gerilla hareketını destekliyorum diyorsun gel seninle doğuya gidelim benim yabancı olmadığım yerler köylerini gezip insanlarını dinliyelim ne anlatıcaklar sana? iki metre yanımda asker vuruldu saatlerce çatıştık ama dilimizde tek bir söz vatan sağolsun şerefimize namusumuza helalimize can sağolsun. Bu dediklerimi şöyle düşün sevgiline ya da anana tecavüz etmeye kalkıyorlar ve bunun icin vuruyorsun vuruluyosun biz vatanı aile gibi sevdik ana gibi yar gibi sevdik Onurumuzu Namusumuzu Helalimizi öyle koruduk benimsedik
- +1 yıl
Sizler ölü gerillaya tecavüz edersiniz gerillayı ayağından tanka bağlayıp süründürürsünüz o günleri de unutmadık dersim halkını diri diri yakarsınjz jnutmadık unutturmayacağız pkk nın derdi ülkeyi ele geçitmek falan değil kürt halkını sizin o küçük beyninize sokmak asimile ettiğiniz sömürdüğünüz o halkı size unutyurmamak yoksa ne işi var bu ülkede bedava verseler almazlar emin ol
- +1 yıl
Gidelim ben burada ne konuşuyorsam ordada rahatlıkla konuşurum 1937 de isyan etmediler mi bunlar devlet baktı ki işi cozuttu bunlar hain ilan etti ve katletti. Yıllarca benim aldığım eğitimleri sende aldın ;) Psikolojik , Sosyolojik , Tarihsel , Sosyel çözümlemeler.. Geçmişten bugüne kadar olan kısma bak tarihte her zaman isyan edenin baş kaldıranın başı kesilmiştir
- +1 yıl
Çözüm hain ilan edip katletmekse kusura bakma kardeş laflarınla bile savaş çıkarırsın sen anayasal bir hareket izyorlar yaptıkları şey anayasaya uygun silahlı mücadele meşrudur bunu da bil. Sen bu kafayla gidersen daha çok düşünürsün pkk bize neden saldırıyor neden saldırıyor acaba :) kardeşim önce içinizdrn şu faşistliği gavatlığı atın öyle konuşalım tartışalım insan değilsiniz çünkü ne dediğinizi bilmiyorsunuz katliamı savunuyorsunuz
- +1 yıl
Yıllar öncesinde Türkeş Doğuda terörü bitirmek istiyorsanız Çeçenleri , Abhazları ve Çerkesleri sokun o bölgelere terör falan hiçbirşey kalmaz demişti. İşid in içerisinde oluşan bir kısım Çeçenlerden oluşuyor. O mücahitlerin Rusya ile nasıl bizzat savaştığını biliyosundur. Sıra pkkda
- +1 yıl
Cenne aladan şaraplar akacak diyorsun cenneti ala meyhanemidir cenneti alada huriler var diyorsun cenneti ala kerhanemidir (ömer hayyam) hadi şev baş hevalno
- +1 yıl
Sen de türkçe grameri bilmiyorsun uyuyacağım o yüzden dedim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlk defa güzel bir soru sordun ama sanırım haberleri pek seyretmiyorsun. Bundan 2 ay evvel alevi köyleri basıldığında giden o köyleri ışid in elinden hepsini öldürerek geri alan pkk idi. Yanlış anlama ben asla pkk taraftari değilim ama haberimiz yok doğuda olanlardan çünkü bizim yandaş medya gerçekleri yayınlamıyor. Onların kanalına bak seyret YPG nin orada günde kaç ışid liyi öldürdüğünü.
33 Yorumla- +1 yıl
Sen ne biliyorsun Doğuyu toto
- +1 yıl
Haberleri senden daha iyi bilirim. Ben Savaş muhabirliği yaptım o bölgelerde hala da aynı ajanstayım bana haber kaynağından bahsetmeyin
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama doğrusu bu. Geçenlerde güya 40 küsür YPG li teslim olmuş diye haber vardı ki YPG liler asla sağ teslim olmazlar. Yandaş medyanın taraflı haberidir. Gerçeği ise 300 kadar ışid li ypg li tarafından öldürülmüş ama söylemiyorlar. Burada yani Türkiye deki ışid militanları korkup geri kaçmasın diye.
Haksızsın dostum bu ne cikardiysa tayip cikardi o molotof atanlari kursuna dizseler bizde rahatlasak ama neymis cozum sureciymis e anasini siktigim adamlar bize saldirinca bisey yok biz saldirinca mi cozum sureci oluyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşeriat olsa bu örgütlerın hiç bir tanesi bunları bu ülkeye yapamz laik saçma sistemımız saolsun atatürkcüler saolsun
11 Yorumla- +1 yıl
Üstad Atatürk'le alakası yok işi sulandırmayalım.
Helal len getir kalemi imza atim alta.
31 Yorumla- +1 yıl
Kelleyi postalıyorum reyiz yan datarafa at imzayı :D
Boşa konuşmaya gerek yok. Hayat okul cahil bildiğini okur. Ne kadar uğraşsanda olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılPkk zaten Işidle savaşıyo kardo. Kobani'den kaçan kürtler de Türkiye'ye sığınıyolar şu an
03 Yorumla- +1 yıl
Bizim burdakilerden bahsediyorum bizim asker polisimizle çatışana kadar madem çok cesurlar gidip savaşsınlar
- +1 yıl
PKK ve PYD ve Peşmerge hep beraber savaşıyor ve aynı zamanda destekleyen 40 ülke
Kişilik & Karakter konusunda 464 cevap paylaştı. Onların götü anca bizim saf Türk insanına yeter.
21 Yorumla- +1 yıl
Yok Türk İnsanına hiç yetmez cinnet nedir görmemişler emin ol biz askerde dinle bayrakla alay eden kaç pkk lı yakaladık. 96-97 Hakkari efeler - Cudi-Gabar'da Kel memetler'de sorsunlar bizi
+1 yılIşte bu
Adamın dibisin kardo43 Yorumla- +1 yıl
eyvallah reyiz
- +1 yıl
Usta aşşağidaki ibine bana blok cekmis benden ona bir o* çocuğu
- +1 yıl
Kim o göremedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerilla ışidle savaşıyor nasıl sınıra dayandılar sanıyorsunuz abd bomdaladı da kaçtı demi hayır abd belirli yerleri bombaladı geri bilnmeyen yerlerde ne oluyor peki gerillalar savaşıyor ışidle. Bak sınıra dayandılar kaç metre kaldı aramızda oh bayrakta diktiler biz izleyelim abd bombalasın abd yapsın tabi ohh ne ala memleket Türkiye uyuyor resmen uyansın
211 Yorumla- +1 yıl
Uyumuyor türkiye ışidi destekliyor bizzat pkk ya laf atanlar ırakta onlarca türkü suriyede onlarca türkü kurtaran da pkk dır siz olsanız kürt diye kafasına sıkardınız insanlık dersi bu siz anlamazsınız
Cevap sahibi+1 yılDoğruları görmüyor işte
- +1 yıl
Sonra geliyorlar burada böyle vatanperver topicler açıyorlar kendilerine güldürüyorlar
Cevap sahibi+1 yılÇünkü başka birşey yapamazlar ki anca bu kadar
- +1 yıl
İşid destekleniyoe evet ve iyide yapılıyor. Nasıl ki Pkk 1984 de silahlı mücadele amaçlı kuruldu İşidde o amaca uygun hizmet ediyor. Sizin yıllarca yaptığınız şeyler izleyin bakalım. Asker Örgütçü vurdumu insan hakları asker vuruldu mu vatan sağolsun. İnsan haklarının ardına sığınıp çok güzel oynadınız. Örgütü siyasal kanat ve askeri kanat diye ayırdınız meclisten bağımsız bir örgüt dediniz elinizi yüzünüze bulaştırdınız. Sizin o beynini yıkayıp saldığınız gerillalarınız var ya işidin içerisinde binlercesi var..
- +1 yıl
Kardeş sende nasıl bir akıl var merak ediyorum biraz kitap oku biraz araştır kurban olduğum öyle gel ışidci kafasından başka birşey değil senin kafan polemiğe girilmez seninle şunu iyi bil fırat nehri kurur kobane düşmez!
- +1 yıl
Skn 1 haftada urfadan kobaneye 5 bin kişi gitti türkiyrnin her ilinden yardım toplanıyor kobane için son olarak ypg terör örgütü listesinden çıkarıldı şimdi de pkk terör örgütü listesinden çıkarılmaya çalışılıyor silah yardımı için oldu mu kardeşim
- +1 yıl
Birincisi bana kardeşim deme ben kardeşlik elini uzattığımda bana kanlı ellerini uzatacak bir insanla bırak kardeş olmayı selamlaşıp tokalaşmam bile üzgünüm ama şu bir gerçektir ki benim için dağda şehirde mücadele sürdüren insan ikinci hatta üçüncü sınıf insandır. ihanetin nedeni olmaz bedeli olur. Bedelini de bizzat kafaya mermiyle iade ediyorum.
- +1 yıl
Tamam güzel kardeşim (biz tüm insanlara kardeş gözüyle bakarız)
- +1 yıl
kardeşim içimizdekiler neden rahat durmuyor onu söyle
Gtleri yemez.
Haklısın helal olsun!50 YorumlaAdamsın
31 Yorumla- +1 yıl
eyvallah kardeş
ona yermi hepsi yusuf yusuflardalar.
11 Yorumla- +1 yıl
Yusufçuk :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi l*n git iiişine pkk nin işiden darbe yediğini kanıtla bana göreyim hıı istersen ypg nin işide darbe vurduğu onlarca video var bu arada pkk de, ypg yüce allahın izniyle müslüman olan örgütlerdir
✌Biji partiya karkeren kurdistan ✌36 Yorumla- +1 yıl
Pkk ve allahın iz ni mi :)) puhahaha ulan savunduğun pkk nın git ideolojisini öğren hır t
Cevap sahibi+1 yılHadi bremı sen * git biz biliyoruz hepisi bizim cevremizde
- +1 yıl
Pkk ve din yan yana anılamaz
Cevap sahibi+1 yılLa olm çevremiz bu insanlar ile dolu diyorum benim kadar mı iyi bileceksin
sanki babanın topragı gibi konuşmuşsun sen yokken kürtler bu bolgedeydi
11 Yorumla- +1 yıl
He he onda 1 kilo sar kürtler burdaymış külahıma anlat
Kim masum? Alparslan mı tayyip mi?
04 Yorumla- +1 yıl
Kardeş ya matematiğin zayıf ya da duyu organların iyi gelişmemiş. Alparslan 70 milyona hitap etti de neden bir gün bile doğuda duymadım, diyarbakırda görmedim. Hakkaride mitingine katılamadım?
Bu ülkede siyasetin yırtık prezervatiften farkı yok. "Asli önemini yitirmiş ve içinden her an neyin çıkacağı belli değil" - +1 yıl
Ben parti farksız hitab eden birisiydi dedim! Ben bir Alparslan Türkeş'i öve öve bitiremeyen bir akp li ile karşılaştım,
Şimdi doğu yu öyle bir doldurula getirmiş ki o terörist pkk lılar korkularından ne yapacaklarını bilmiyorlar. Dağa çocuklarını kaçırıyorlar okulları yakıyorlar Hımm söyle bakıyım bay çok bilmiş pkk bir illet bir terörist çete bir örgütken sen neden tersini yansıtmaya çabalıyorsun haksız olduğun halde! - +1 yıl
Ben sana herhangi bir gurubun haklı olduğunu söylemiyorum bayım. Onu sen yapıyorsun. Ben ise Hepsinin haksız olduğunu söylüyorum.
Sokratın bir sözü var ya"bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir" diye. Iste bende diyorum ki bir doğu ailesinde yaşasaydın doksanları. ya da senin kardeşlerin yaşamış olsaydı o olayları o zaman sende bir pkk lı olabilirdin.
"Haklılık" konusuna da gelince de sen kendine istediğin kadar yakın ya da uzak gör kürdleri kimin haklı olduğunu bilemezsin. Eğer en ufak bir tecrüben ya da fikrin olsaydı, sende sokrat gibi hiçbirşey bilmediğini idda ederdin..
Çünkü milyonlarca insanın yaşadığı bir süreci asla tüm çıplaklığıyla gözler önüne seremezsin. De ki hasbel kader serilmiş olsa da onu sen ya da ben kavrayamayız. En mükemmek insan bile gelse beyni yetmez, idrak edemez, hesap edemez bayım..
+1 yılBravo kardesim cok haklisin
20 YorumlaHelal olsun
30 YorumlaSa asmadigini nerden cikardin
04 Yorumla- +1 yıl
bizim ülkemizde pkk kral polis tokatlayan vekil asker taşlayan vekil sabır taşı çatlarsa IŞİD'den yardım istersiniz pekekeliler
- +1 yıl
Karışık olmuş ben bile anlamadım. :))) diyorum ki pkk yandaşları burada rahat. Polis ve Askeri rahat rahat taşlıyorlar molotof atıyorlar. Onları asan kesen yok. Asmadıklarını nerden biliyorsun demişsin. Kim kimi asıyor onu anlamadım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar