Yarası olan her lafa gocunur mu? Bazı insanlar vardır buluttan nem, rüzgardan toz kapar. Bunun sebebi bir yarası olması mıdır? Yoksa başka bir şey mi?

Kendini ilgilendirdiği boyutta herkes bir şeyleri üstüne alınır. Bir durum var ki tepki gösteriyor falan diye bir düşünürüm ben. Her defasında olmasa da genellikle böyle olduğunu söylemek mümkün.
Cevap
5Cevap
Bence aşırı alıngan oldukları için olabilir
Zaten bu hayatın bir kuralıdır bir insan ortada hiçbir şey yokken normal olabilecek bir duruma fazla tepki veriyorsa yarası vardır
değil mi ya da kalabalık içinde söylenen bir lafı kendine söylenmiş olarak düşünüyorsa :)))
Evet hiç de sevmem öyle tipleri. Sen her b. ku ye sonra havadan nem kap 🤣🤣🤣
Aynen öyle 🤣🤣🤣
Yoo sadece alınganiz yaramiz olmasa da gocunmak hobilerimiz arasında sjsksksj
Az olun 🤪
Her yerdeyiz sksksksk
Bence olgun insanlar ve hayatlarında belli tecrübeler kazanmış kişiler gocunmaz.
Kesinlikle katılıyorum 👍
Beni bağlamayam şeylere de atlıyorum bazen. Çünkü canım tartışmak istiyorr
Hahaha ne güzel açıkladın 🤣🤣🤣 eig hakettin 🤣
Ya da hassas olan bir konuya değilince haklı olarak kendini savunma ihtiyacı hisseder
ama bu bir kez olur ya da iki kez düzenli olarak bu yapılıyorsa o zaman işin rengi dediğin gibi olmayabilir.
Duygu istismarı gibi bir şey sürekli dile getirme
Duygu istismarı diyebilirsin, ilgi görmek istiyor diyebilirsin, her şeyin onunla ilgili olduğunu düşünen bir megalomanyak da diyebilirsin.
sevgisiz büyütüldükleri için herkesin kendileri giibi somurtmalarını isterler
hımm geçmişte çocukluğunda yaşadığı şeylerden dolayı böyledir diyorsun o da bir bakış açısı belki de ilgi manyaklığı vardır ve o yüzden de her şeyin onunla ilgisi olduğunu düşünüyordur.
genellikle sevgisiz büyümüşlerdir. çokça da kendi fikirlerinin doğru olduğuna inanırlar. somuturlar. intikam güdüleri vardır, çabuk kin tutarlar. çabuk öfkelenirler. çok fazla sallancak tipler değil açıkçası
görmezden gelmek en iyisi zaten
Büyük ihtimalle öyle ama diğer ihtimalde var bazı insanlar çok alıngan olduğu için yarası olmasa da gocunabiliyor.
Üstüne alanın ya yarası vardır ya da o üstüne aldığı şeyi kendisi yapıyordur 😄 başka açıklaması olamaz..
Lafı alttan almayanlar gocunur evet
o nasıl oluyor üstat :)))
Seni dinlemiyorsa herseye bişey buluyorsa 😄
hee kadınlardan bahsediyorsun kısaca :P
Toplumdan 😂
abooww kadınları toplumdan görmüyor musun üstat :o feministler duymasın :o
Sanmıyorum, yarayla pek ilgisi yok. Alıngandır.
niye üstüne alınır işte onu soruyorum :)))
kimse kimseden durduk yere birşeyleri üzerine alınmaz bilinmesi gereken sadece şu; göz gözde güzeldir...
Ben üste çıkarım gocunmam
Evet yarası olan gocunur demişler
Evettt gocunur
gocunmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?