Başka dinleri de araştırmak, bilmek, tanımak istiyorum. Ama ailem buna karşı çıkıyor. “Beni kendi dinimden uzaklaştırırmış, ne gereği varmış” falan diyorlar.
Sizce bu tutumlarında haklılar mı?
Sizce bu tutumlarında haklılar mı?
Sen kendi dinini araştırdın mı ?
İman ettiğin kitabı okudun mu. ?
İnsanlara ve geleceğe gönderilen evrensel bir kitap,1400 sene önce yaşamış birinin karılarından ve cinsel hayatından neden bahseder diye düşündün mü hiç ?
Koskoca evreni kâinatı yaratan Alllah, bütün herşeyi bırakıp Peygamberine " evlatlığına söyle karısını boşasın, sen o kadınla evlen " der mi diye düşündün mü hiç ?
Mesela kadına koca seçme ve boşama hakkı neden vermemiş ? Neden erkeğe 4 kadın ve sayısız sınırsız cariye ile ilişki helal de, kadına yasak ?
Neden cenneti anlatırken bakire huriler, iri gözlü kızlar, memeleri yeni tomurcuklanmış yaşıt dilberler gibi sadece erkeklere yönelik vaattler var düşündün mü ?
Uygun, günah çıkarma olayı çok tatlı mesela, KS de bile anlatamadığım abuk subuk işlerimi orada istediğim kadar anlatabiliyorum, bazen ballandırıyorumki daha iyi çıksın benden ama bazen papaz kalmaz gidermiş uzun sürünce tabi adam sıkışıyor artık ne yapsın..
Hayır değildir. 3-4 kere kiliseye gittim mum yaktım ayinlerine katıldım. Hiçbir şey olmadı güzel bir deneyimdi benim için. Yani sende merak ediyorsan yapabilirsin
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?