Ciddi ayrılmalarda bir insana 2. Şans verilmesi taraftarı değilim. Çünkü insanlar belli bir yaşlarına kadar öğrendiklerini hayatlarının geri kalanında yaşamaya devam ediyorlar. Yani emin olun hepimiz şu an ne davranışı sergiliyorsak onların tümünü 6-7 yaşlarımıza kadar gördük duyduk.
İnsanların değişmesi çok zordur. Bunu başaran kişi sayısının oldukça az olduğunu düşünüyorum. Dünyaya gelme konusunda 2. Bir şansınız var mı? Yok. Karşınızdaki insana da 2. Şansı vermenize gerek yok.. Affedeceksenizde kolay kolay affetmeyin. Karşıda ki insan oh çekip ondan sonra ufak tefek üzmelere devam ediyor. Ne anlamı kalıyor affetmenin. Hiç.
Dünya ters biliyor musun. Ne kadar aldatan, umursamaz, İlgisiz olursan bir o kadar değerli oluyor insan. Sanırım kadınlar evi toplayıp düzelttikleri gibi erkeğinde düzgününü çekici görmüyorlar. Bu gerçekten de böyle. Sanırım genlerinde var. Doğruya gelemiyor çoğu istersen çevrene bak. Ben bunu yaşayarak gördüm 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Galiba öyle oluyor beni affetmek için aslında çok büyük bir savaş veriyorum içimde kendi gururumu böyle kırıyorum üstüne çıkıyorum filan insanlar zannediyor ki ben kırılmadım aslında ben çok fedakarlık ediyorum ama kendi kendime içimde ettiğim için kimse görmüyor