Mental olarak bu aralar bitik durumdayım. Yavaş yavaş toparlanmaya gayret ediyorum. Kendime bir şekilde format attım. Umarım yakında çok daha güçlü olarak tekrar döneceğim.
Peki aynı soruyu aynı saatte sormuş olmamız? Fiziksel olarak daha yorgunum çünkü sorumluluklarım her geçen gün artıyor. Ruhsal olarak çok yüküm yok. Yaşadıklarıma tecrübe olarak baktığım için bana sırtlanmak zorunda olduğum şeylerden ziyade, alıp verdiğim nefes kadar gerekli geliyor. Çünkü insanı yaşadıkları değiştirir ☾
Mental olarak yorgunum, fiziksel olarak dünün yorgunluğu var üstümde fakat yarına geçer, ki bedenen olan yorgunluk gözümde hiçbir şey. Ruhsal yorgunluk bambaşka, dinlensende geçmiyor.
Merhaba iki türlü de yorgun değilim hayat enerjimi bir şekil de korumayı başarıyorum ne kadar sorunum problemim olursa olsun pozitif bakarım her zaman bu beni daha güçlü kılıyor.
Hiç bir şekilde yorgunluk hissetmiyorum 😄 Kafada milyon tane düşünce, çuval dolusu sorun keder sıkıntı, iş güç zaten buldozer ezmiş gibi ediyor fakat buradayım, metinim, dipçik gibiyim şükür :))
Fiziksel yorgunluk geçer fakat zihin yorgunluğu çok zor geçmek bilmez. Zihin yorulunca bedene de etki ediyor. İnsanın hiçbir şey yapasım gelmiyor. Sürekli uyumak, düşüncelerini uyutmak istiyor.