Kendime bu konuda 10 üzerinden 20 veriyorum. Çünkü iki saniye öncesini de, bir gün öncesini de unutabilen biriyim. Aynı şekilde iki hafta önceki mevzuyu da hatırlayabiliyorum ama onu da zamanında unuttuğum oluyor. Bu yüzden son derece unutkan biriyim ☾
5 yaşıma kadar hatırlıyorum. İnsanlar bazen inanmıyor :))
Ben kötü şeyleri silip, yer açıyorum yenilerine. Güzel gelecek anılar, ziyan olmasın diye. Geçmişte yaşamayı sevmiyorum, hep ileri bakıyorum ama güzel olan hiç bir şeyi unutmam. Bireysel olarak yaşadıklarım sadece. Dünyaya tek geldik, tek gideceğiz.
çok küçük yaşlarımı hatırlayabiliyorum inanmamışlardı bir anıyı anlatınca inandılar. kafam çok değişik ya benim hafızam özellikle olmaması gereken şeyleri bile hatırlayabiliyorum, bazen de balık hafızasından beter oluyor kskjskanxjs
Çok eskileri falan hatırlıyorum ya 5 6 yaşında neler olduğunu neler yaptığımı falan iyi hatırlıyorum şu günlerde bazen unutkanlık oluyor onun dışında unutmam pek özelliklede bana yapılan iyi kötü hiçbir seyi
Hmmm bir düşüneyim... Bazen aşırı unutkan olabiliyorum ya. 10 üzerinden 100 diyebilecek kadar😅😂🙈 mesela çay demlerken caydanligin icine su koymayip sadece çay koyup ocakta pismesini beklemistim. Allahtan erken fark ettim. Babamin çok önemli bir işi vardı halledecektim unuttum...🙈🙈 Yemek yaparken dogradigim soğanlari kavurmayi unutmustum bir keresinde.. Kafam doluysa her şeyi unutabiliyorum😂