Dipnot: Eliniz değmişken en çok istediğiniz şeyi de söyleyebilirsiniz :D
Anneler günü kutlu olsun bu arada <3

En çok istediğim şey özgür olmak. Ama sahip olduklarımdan bu uğurda vazgeçemem. Bunu yapamam. Genelde bu şekilde ikilemde kaldığım zaman, en çok istediğim şeyi elde edince ne olabilir? Edersem uğruna feda ettiklerimi özler miyim? Bunları kendime sorar, ona göre yol alırım. Aklın almadığı, mantığın kabul etmediği şeyler uğruna hiçbir şey yapmam. Ne kadar istediğim önemli değil. Dünya benim isteklerime göre dönmüyor. Herkesi düşünmek zorundayım.
Hayattaki hiç bir şeyi çok istemedim, isteyeceğimi de pek sanmıyorum. Her zaman hayatın akışına göre yaşamayı daha keyifli buluyorum ve sahip olduklarımla nasıl mutlu olabileceğimi de gayet iyi biliyorum. Hayatı pek ciddiye aldığımda söylenemez. Bir gün her şey ansızın bitecek hiç bir şey için kendimi yoramam ve üzemem. Biraz eğlenmeyi bana çok görmeyin 🎢
Vazgeçmek zorunda olunca düşünürüm.. Ben kolay kolay hayatımdaki şeylerden vazgeçemem.. Her şeyden vazgeçerim diyenlere de inanmam, yalan o.. İnsan her şeyden vazgeçemez tabiatına aykırı.. Emek harcarım, zaman ayırırım ama tutulamayacak sözleri kendime ya da karşı tarafa vermem.. Keyifli günler..
Teşekkürler hayatım :D 💋💋
Hayatımda istediğim en çok şey için 8 sene uğraştım. Zamanım ve paramdan vazgeçtim. Denenebilecek en son şeye kadar denedim. Ama ulaşamadım. Her yolu denemiş ve öyle vazgeçmiş oldum.
Cevap
7Cevap
Her şeyden vaz geçebilirim
Yurt dışına uzak bir ülkeye yerleşmekti her zaman hayalim. (ABD/Kanada)
O zamana kadar ki tüm geçmişimi geride bırakarak. Sıfırdan, tertemiz bir sayfa açarak. Beni daha önce hiç tanımamış insanların yanına. Hayata baştan başlamak. Yeniden doğmak gibi.
Sanırım buna her şey dahil. Ailem bile.
Ya da kaçıp gitme isteği herhalde. Bilmiyorum.
hırslı bir insan olmanın getirisiyle birlikte yakmayacağım liman kalmaz yeter ki ciddi anlamda isteyeyim. çoğu şeyi gözden çıkarabilirim.
çok sevimliyim bence... buna katılmıyor musun yoksa? :D
İdeallerimden hedeflerimden engel olarak görebileceğim her şeyden vazgeçebilirim
?
Ne soracaksanız Buradan sorun
Kendimden ve değer verdiklerimden vazgeçecek kadar uçuk bir hayalim olmadı. Hayallerimi gayet gerçekleşme ihtimalini göz önüne alarak kurmaya çalışırım sanırım bu duruma da biraz hayat bizi sürükledi yapacak bir şey yok. 🤷♀️
Gerçekten istediğim şeyler için geri kalan her şeyden vazgeçerim. Net bir resim canlanmadı gözümde şu an.
Elde etmek istediğim şeyler için herhangi bir şeyden vazgeçemem, hiçbir şey uğruna vazgeçilecek kadar değerli olmamalı.
Elde ettigim hic birseyden birseyler icin vazgecmem elimdekiler ile kazanamaya çalışırım olmuyorsa zorlamam
Şöyle düşündüm de pek inandırıcı gelmeyecek ama eğer ki ben bir şeyi gerçekten istiyorsam uğurun da vazgeçebileceklerimin haddi hesabı yok
Uğrunda bir şeylerden vazgeçmem gerekirse istediğim şeyin kendisinden vazgeçiyorum direkt
Çok sevdiğim insanlardan bile vaz geçebilirim o hayalim için
Bir hanımefendinin gözlerinin içine bakarak ona yazdığım bir şiiri okumak isterdim ama onlar şiirden nefret ediyor ben de şiirlerimi kendime saklıyorum...
Herşeyden vazgeçebilirim..
Sanirim istediklerime sahip oldugum icin öyle bir istege sahip degilim🥰
Vazgeçmeden de yapabilirim
Kendi keyfimden olabilir
bazı aile üyelerimden
En çok istediğim şey yok
Bütün servetimden.
Gösterişsiz bir dünya ve mütevazi insanlar
İstediğim şey yok ki
Bilmiyorum neden ya
Her şeyden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?