İşinde en iyi kimse onu alırım. Adaletin başına kimseyi oturtmam mesela. Direkt ben geçerim çünkü adalet duyguma gerçekten çok güveniyorum. Bu yüzden ülkenin başına ben geçmezdim. Ki yönetimde pek iyi olduğum da söylenmez. Yine oylama yapılmasını isterdim.
Sağlık bakanı olarak, her hastalıkta elleriyle hazırladığı çorbayı veren anneannemi seçerdim.
Adalet bakanı olarak dediğim gibi kendimi seçerdim.
Milli eğitim bakanı olarak annemi seçerdim çünkü beni en güzel eğiten kişi, o.
Çevre ve şehircilik bakanı olarak dedemi seçerdim.
Ekonomi bakanı olarak babamı seçerdim. Çünkü paranın dağılımı hep en adil ve ölçülü bir şekilde yapardı.
Tabi yakınlarımı seçmeden önce belli sorularla diğer insanlardan da bakan seçerdim. Benim için bu aşamada her insanın fikri sorulmalı ve özellikleri gözden geçirilmeli çünkü ☾
Bir kere sırf namaz kılıyor ediyor diye birini almazdım. İşini iyi yapan, ülke için çalışan dindar ve dinsiz, kim olursa güzel bir liyakat esasında ve uzmanlık alanlarında bakanlıklara yerleştirirdim..
iç işlerine ajdarı alırdım milli savunma ibrahim tatlıses ekonımi bakanı acun gvtı milli eğitime bilal göregen diyanet işlerine sibel can alırdım hacca gittikden sonra tangalı jetsqine binen şu an bunlar yönetse refahın dibini dibine vuruyorduk
İşinde uzman olduğu kadar kalbinde de adalet, merhamet ve vicdan sahibi olan herkesle çalışabilirim. Önemli olan o, bu ve şu değil gerçekten "insan" olabilmektir.
Adalet Bakanı: Ersan Şen İçişleri Bakanı: Ümit Özdağ Dışişleri Bakanı: Jahrein Milli Eğitim Bakanı: En yakın dostum B. Kültür Bakanı: Atilla Taş Ulaştırma Bakanı: Benekli Ayhan