Ne zaman evleneceksin?
Kaç kilosun?
Ee var mı birileri?
Ne iş yapıyorsun?
Bunlar gibi örneklendirebiliriz..

Ben haddini aşmayan her soruyu severim. Nefret ettiğim soru yok ondan dolayı da. Hatta çoğu zaman cevap veren değil, soran oluyorum. En sevmediğim soru değil de, cevap var bu yüzden. Ben genelde 'neden' diye sorarım. Çünkü günlük hayatımda da burada sürekli bir şeyler yapılıyor. Sürekli bir şeyler isteniyor. Ama neden yani?
En sevmediğim cevap da bu yüzden 'seni ilgilendirmez'. Yahu soruyorsam ilgilenmişim demektir. Ayrıca ilgi alanım seni değil, beni alakadar eder. Ya da neden dediğimde sanane gibi cevaplara da sinir olurum. Ama biliyorum ki bu cevapların sebebi sorduğum kişilerinde bir cevabı olmamasından kaynaklıyor. Çünkü çoğu merak dahi etmedi ☾
Bana bir kaç soru da soruyorlar bazı söylemler de bulunuyorlar ama üzülüyorum
Evlilik düşünüyor musun?
Seni evlendireceğim
Güzel bir eşin olacak
Ama gerçekten olacak mı bunlar yani şu an işsizim mesela şimdi bir sevgilim olsa beni sevecek evlenecek kızın zengin olması ehliyeti bir arabası olması gerekir yoksa bir hayat kuramayız kendimize bedensel engelli birisi olarak ne ehliyetim var ne bir arabam ne bir evim ne bir işim engelli maaşı da alamıyorum yani bomboş bir hayat
Abi sence düşündüğüm şey yanlış mı doğru mu?
Cevap
12Cevap
Nefret ettiğim değilde duymaktan hoşnut olmadığım soru var
Saçın boya mı?
Kaç Kilosun🤦 kiloluyum tamam bitti. Net kilomu söylediğim zaman zaten o kadar göstermiyorsun diyorlar. Ama illa duyulacak mi yani gerek yok. Genel manada özel soruların her birine sinir oluyorum. Ben zaten gerek görülürse söylerim.
Ne zaman evleneceksin,
Ne zaman sevgilin olacak soruları
Okuyor musun. ulan size ne belki tibete gidip keşiş olucam size ne😄
Neden sevgilin yok sorusu
Açıklamaya yazdığın şeylere de sinir oluyorum elbet. Özellikle de kilo ve evlilik. Ama asıl benim en en sinir olduğum soru "Siyasi görüşün ne?"
Bak bu soru varya, bunu sormak için bir insanın patavatsız olması da yetmiyor biraz da aptallık bana kalırsa. Sanane arkadaşım? Hayır ben görüşümü söyleyince ona göre mi muamele yapıcaksın?
Bu soruyu soran birinin kendi hayatını siyasete göre yönlendirmiyor olmamasının imkanı yok. Siyaset onlar için hayatlarının parçası değil de adeta onlar siyasetin bir parçası. Ben arkadaşlarıma bile kolay kolay sormam bunu.
Az önce eniştem "Çok zayıfsın." dedi. Kilom bence normal. Hatta bu aralar 2 kilo aldım. Domuz gibi mi olmalıyım? Anlamıyorum. Zayıf olsan ayrı dert, olmasan ayrı dert. Bu insanlar, her türlü yorum yapıyor. "Hiç aynaya bakıyor musun?" dedi bir de. "Aynalara küstüm." dedim. 😂😂
İnsanlar bana çok fazla şey sormuyor sanırım. Böyle soruları görünce farkına varıyorum. Ancak genelde nerelerdeydin falan diyorlar. Onlara vakit ayırmadığım için tavırlana aile üyelerim bile var yani.. Önceliklerim farklı yapabileceğim bir şey yok diyip geçiyorum, umrumda değil
"Kaç kilosun?" sorusundan tiksindirdiler sağolsunlar "rüzgarlı havalarda çıkma, üflesem uçacak gibisin" tarzı saçma sapan cümleler duyuyorum ve bu asla şaşmıyor.😒
Bu tür sorular beni rahatsız ediyor ama çok da değil. Daha çok benim kendimde sevdiğim uygun bulduğum birşeyi insanlara batması, rahatsız etmesi, şu şöyle olsa ya da bunu sevmedim vs. Sormuyorum veya görüşlerini merak etmiyorum ama illa ki söylicek ma l insan. En basitinden saçımi veya kıyafetimi sormadan eleştimeleri.
Bir insanın beni tanımak için sorduğu tüm sorduğu soruları sevmiyorum. Kendimi tanıtmayı, anlatmayı hiç sevemedim.
Ailemle veya yaşantımla alâkalı soruları keza sevmiyorum. Ben istersem söyleyebilirim. Yani böyle direkt sorulması pek hoş olmuyor.
"Neden?" sorgulamasının yapılmasından nefret ediyorum. Her konuda bu böyle. Sorgulamayın. Nedenini söyleyecek olsaydım olayı bütünüyle anlatırdım zaten...
"Ne zaman evleneceksin" bu soruya uyuzum. Sanki tek dertleri buymuş gibi 🤷
Ne zaman evleneceksin ve daha okuyacak mısın?😑 Size ne yani istediğim kadar okurum. Hoşuma gidiyor belki öğrenci hayatı 😂
Yani herhangi nefret ettiğim bir soru yok sanırım aklıma hiçbir şey gelmedi şu an
bebek ne zaman geliyo? gerçekten bıktım şu sorucan ortada bir bebek olsa içim acımıycak da hiç akılda bile yokken ortaya atılan bu soruydan nefret ediyorum hayır öyle bir şey olsa bunu bir şekilde duyarsınız zaten ne diye soruyorsunuz ki
+ Aaa kardeşler mi?
- Evet.
+ hiç benzemiyorlar. Biri sarışın biri esmer. Kime benziyorlar?
- bilmem.
+ İkizler mi?
- Hayır biri büyük biri küçük.
Nefret ediyorum bu sorulardan.
Lisede çocuk gelişimi yapıp meslekten soğuyup tövbe ettiğim halde akrabaların kız sen öğretmen olmadın mı halen diye sorması 🤦🏻♀️ Veya neden böyle zayıfsın demeleri bana ehmek vermiyiler abla 😂
hani böyle yapacaktın? bir durum belirterek sorulan bu lanet soru insan sildirir bana. keyfim gelmemiş, canım istememiş, başka durumlar olmuş yapmamaışım yani kararı bana ait olan şeyden size neee
Sanırım hiç bir sorundan sıkılmam fakat doğru cevaplamadigim sorular olabilir özel hayata dair sorular olabilir fakat karşımdaki kisini samiyetine göre doğruda cevaplayabilirim
Eşcinsel olduğumu söylediğimde gelen klasik "ailen biliyor mu?, bir kızla ilişkiye girdin mi?, ne zaman fark ettin?, tedavisi var mı?" gibi soruları soranların boğazlarını kesmek istiyorum.
Nasi hic sevgilin olmadi
Neden hic flortun olmadi
Nasi hic bisey yasamadin
Neden bakiresin
Neden helalini bekliyosun
Ne zaman evleneceksin
Ay gina geldi artik >:(
Ne zaman evleneceksin ve yok mu birisi sorularını sorma potansiyeline sahip kişileri gördüğüm gibi yolumu değiştiriyorum ya da konuyu değiştiriyorum. Yeter valla bezdum da bezdum! 🤷♀️
Okul nasıl gidiyor sorusundan nefret ediyorum ve kusuyorum ya bı bitsin okul iyi mi kötü mü duruma göre görürsün zaten alla allaaa deli oluyom ya
Ne iş yapıyorsun ve ne okudun soruları beni çileden çıkarıyor. Çünkü verebilecek bir cevabım yok. Hepsinin hikâyesi uzun.
Eskiden ee niye çalışmıyorsun idi şimdi ee var mı birileri
Bi bitmediler insanların hayatlarına müdahil olmak için
Öğrenci olup olamadığım aileme maddi olarak bağımlıyım onların parasına muhtacım düşünmek bile strese sokuyor
Bana nefret ettiğim birinin halini hatırını soruyorlar ya cinnet geçiriyorum 😒 bu arada neden kilonuzu sorduklarında sinirleniyorsunuz ki? 🤣
Nerelisin ve ne zaman evleneceksin soruları beni fazlasıyla irrite ediyor.. İkisini de cevapsız bırakıyorum.

gerçekten mi?
Kız var mı kardeşim?
Lan oğlum; ilişkisi olup olmadığı insana böyle mi sorulur, P*zevenk miyim ben?
1. Ne zaman evleneceksin?
2. Kaç kilosun?
3. Annem ve baban ne iş yapıyor?
4. Akşam ne giyerek yatıyorsun?
5. Bir fotoğraf atarmisin?
okulla ilgili ve evlilikle ilgili bütün sorulardan nefret ediyorum
"Kaç kilosun?" sorusu size ne awk benim kilomdan? Hayır sizi rahatsız eden ne yani?
Ne zaman evleneceksin, ne zaman çocuk, ikinci çocuk ne zaman vs
Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı 😂 çocukken sorarlardı deli olurdum
Ben bir havayolu şirketinde kabin memuruyum, sürekli şu soru geliyor "hostesler neden kısa etek giyer?" Sanane kardeşim diyesim geliyor 😒
Giymek isteyen giyebilir onlar da giyebilir tabiiki😂
Bugünlerde şu sorudan nefret ediyorum "bize neden hiç gelmiyorsun" 😒
Aslında Ne zaman evleneceksin sorusunu seveceğim de sormuyorlar ki
Okuduğun ne hakkında neyi anlatıyor?🙄🙄
Ne kadara aldın?
Okuyor musun calisiyor musun diyenleri bogasım geliyor
Geçmişten konuşan insanlar. Ağızlarına yapıştırasım geliyor.
2. Çoçuğu ne zaman yapacaksın?
Bu soruyu duyunca kan beynime sıçrıyor.
Neden?
Ne kadar maas alıyosun?
Ve anlamsız bir kaç soru silsilesi
Neden?
Sorusu beni aşırı irite ediyor. Keyifim istedi var mı ötesi😒
Tek başına mı gideceksin? Sen zaten alışmışsındır. 😑
“Evlenmeyi düşünmüyor musun artık?” Ya size ne, sana ne, ona ne😂
Bebek yok mu. Topluluk içinde sorulduğunda hele beş yıllık evliyim ama çocuk olmuyor her yerde fitursuzca soruyorlar
Kaç kilosun ya da eşinden niye boşandın diye sorduklarında kafalarından tutup yerin dibine sokmak istiyorum.
Cinsellikle ilgili her soru
Ve mal mısın? Sorusu evt malım diyorum yine soruyorlar
Ne zaman evlilik, yaşın kaç, parasal ve ailesel konular
Sen yine kilo mu verdin?
Kaç yaş var aranızda?
Napacaksın?
V. s v. s
Cinsel hayatın nasıl? O benim özelimdir bunu soran da hadisizdir.
KS'deki nasılım soruları 🤦🏻♀️
Sulak yerde mi yetiştin
Hayatında biri var mı
“Yok size ne çetelesini tutucunuz ister olur ister olmaz derdi sizi mi gerdi kendi g@@ünüzü toplayın sonra bana gelin rezil topluuluuu”
Diye cevap veriyorum genelde😂
Bebeğim sebepsiz ağlıyor ; aç mı bu bebek , altı mı ıslak sanki uykusu var vs vs
Bir şey isteyebilir miyim bir şey sorabilir miyim vs vs vs
Evet o sorular benimde canımı sıkıyor hadsiz soruları sevmem
Ee az kaldı sınava, kaç gün var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?