Aile & Toplum Size sorulmasından en nefret ettiğiniz soru nedir? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İkinciyi düşünmüyor musunuz.Kocan ne kadr maaş alio.. vs. vs Size sorulmasından en nefret ettiğiniz soru nedir? Cevapla Maaş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Genel olarak özel soruları sevmiyorum ya da işte neden dertlisin ya da neden arkadaş edinmiyorsun ya da neden öyle yaptın şunu yapmadın gibi şeyleri sevmem. 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne zaman evleneceksin ben bu sorudan artık ginaaa geldi ya 0 4 Yorumla seyda028 +1 yıl Ne zaman evleneceksn🤪 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Asil Sen ikinciyi ne zaman düşünüyorsun 😄😄😄 Yorumla seyda028 +1 yıl Hcbir zaman tabik oğlumla hayatımı yasicm ne evlilig daha Yorumla HeadSh0t +1 yıl Ee o zaman bu bana niye soruyon ya 😊🤣🤣 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok havuç mu yedin 🤦🏻♂️.Veya şuram ağrıyor ne olabilir. 0 9 Yorumla seyda028 +1 yıl Doktor musn ya da hemsir Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Doktor olsam sorun değil de daha 2. sınıfım tıpta. Yorumla seyda028 +1 yıl Ahahah o zmn daha çok başın agricak bu konuda desene 😅 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Valla bu soruyu sorana engel atacağım direk başka çözümü yok sjsjs. Yorumla seyda028 +1 yıl Cevrendekilere nasl çözüm bulcan onlar bı de kendi kendine organlara isim buluo dalağm agrio gbi ahahah Yorumla seyda028 +1 yıl Puar yalagmda ağrı var vs 😅 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Valla sadece anne babama cevap veririm. Geri kalanıyla zaten pek görüşmüyorum. Arkadaşlarım da tıpçı olduğu için bana sormazlar herhalde. Yorumla seyda028 +1 yıl Hmm sanslisn o zmn iyi bari 😅😅 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Aynen ben yırttım 😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 1-Ne kadar zamandır iliski yaşamadın.2- En son ne zaman oldu? 3- Nasıl dayaniyorsun? 4- tek mi yasiyorsun?Artık midem bulandı.. 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Bnmde🤢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😌😌😠 Yorumla
Emre3558123 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı. Neden sevgilin yok.Neden evlenmedin. 😅 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bana soru sormaya çekinir insanlar zaten soruyu sevmezsem cevaplamam ve jayarım 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Foto atar mısın, ne kadar maaş alıyorsun, ciddi ilişki mi düşünüyorsun 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl ne zaman evleneceksinbenim soruda bu :)en nefretim 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. ne zaman evleneceksin ❌kaç para maaş aliyosun ❌ 0 0 Yorumla
meftunbirşahıs Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl insanlar soru sorabilirler nefret dolu biri değilim 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Ben çalışırken ne zaman emekli oluyorsun diye soranlardan nefret ederdim. Şu anda emekliyim. Bir de maaş sorulmasını sevmem. 0 0 Yorumla
AdeM07 Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 830 cevap paylaştı. Bu kadar parayı ne yaptın ya da şimdiye kadar ne aldın 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Aynen katılıyorum 0 0 Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Niye aramıyorsun 0 0 Yorumla
polisyok Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. Hemen yapalım sen istedin diye aalalla jgjj 0 0 Yorumla
İdre123 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ne zaman evleniyorsun en nefret ettiğim soru 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Niye hepsiyle yatıyorsun 0 1 Yorumla HeadSh0t +1 yıl O nasil soru ya 😊 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Ne zaman evleneceksin? Sana ne arkadaş? 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Ne işin var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Genel olarak özel soruları sevmiyorum ya da işte neden dertlisin ya da neden arkadaş edinmiyorsun ya da neden öyle yaptın şunu yapmadın gibi şeyleri sevmem.
Ne zaman evleneceksin ben bu sorudan artık ginaaa geldi ya
Ne zaman evleneceksn🤪
Asil Sen ikinciyi ne zaman düşünüyorsun 😄😄😄
Hcbir zaman tabik oğlumla hayatımı yasicm ne evlilig daha
Ee o zaman bu bana niye soruyon ya 😊🤣🤣
Çok havuç mu yedin 🤦🏻♂️.
Veya şuram ağrıyor ne olabilir.
Doktor musn ya da hemsir
Doktor olsam sorun değil de daha 2. sınıfım tıpta.
Ahahah o zmn daha çok başın agricak bu konuda desene 😅
Valla bu soruyu sorana engel atacağım direk başka çözümü yok sjsjs.
Cevrendekilere nasl çözüm bulcan onlar bı de kendi kendine organlara isim buluo dalağm agrio gbi ahahah
Puar yalagmda ağrı var vs 😅
Valla sadece anne babama cevap veririm. Geri kalanıyla zaten pek görüşmüyorum. Arkadaşlarım da tıpçı olduğu için bana sormazlar herhalde.
Hmm sanslisn o zmn iyi bari 😅😅
Aynen ben yırttım 😂
1-Ne kadar zamandır iliski yaşamadın.2- En son ne zaman oldu? 3- Nasıl dayaniyorsun? 4- tek mi yasiyorsun?
Artık midem bulandı..
Bnmde🤢
😌😌😠
Neden sevgilin yok.
Neden evlenmedin. 😅
Bana soru sormaya çekinir insanlar zaten soruyu sevmezsem cevaplamam ve jayarım
Foto atar mısın, ne kadar maaş alıyorsun, ciddi ilişki mi düşünüyorsun
ne zaman evleneceksin
benim soruda bu :)
en nefretim
ne zaman evleneceksin ❌
kaç para maaş aliyosun ❌
insanlar soru sorabilirler nefret dolu biri değilim
Ben çalışırken ne zaman emekli oluyorsun diye soranlardan nefret ederdim. Şu anda emekliyim. Bir de maaş sorulmasını sevmem.
Bu kadar parayı ne yaptın ya da şimdiye kadar ne aldın
Aynen katılıyorum
Almanca konuşur musun
Niye aramıyorsun
Hemen yapalım sen istedin diye aalalla jgjj
Ne zaman evleniyorsun en nefret ettiğim soru
kocan iyi bafiliyomu
Niye hepsiyle yatıyorsun
O nasil soru ya 😊
Ne iş yapıyorsun, faizciyim mkk sanane
Ee nezaman evleniyorsun.
Ne zaman evleneceksin? Sana ne arkadaş?