Kişilik & Karakter En büyük korkunuz gerçek oldu mu? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor var mı böyle çok korktuğunuz bir şey? Ya da korkupta başınıza gelen bişey? En büyük korkunuz gerçek oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Korkum yok en büyük korkum yalnız kalmak ve sevilmemekti ve bunu da her gün yaşıyorum zaten 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Öyle aman aman büyük korkularım yok. Gizlide varsa eğer yine de gerçekleşmesini istemem tabi ki. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Evet oldu hemde 2 kere ahah 2 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Nee? Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Boğulmak Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet oldu... Sonra bana bir şans verildi, ben yine yaptım.. Şimdi sans falan yok.. Hak ettim 😂 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Daha gerçek olmadı, olursa kendime bir kurşun saklıyorum. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. neyseki olmadı ALLAH yaşatmasın 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Amin Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl evet olmuştu eskiden artık büyük korkularım yok 1 0 Yorumla
TYTDÜŞMANI Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. Evet. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Korkum yok en büyük korkum yalnız kalmak ve sevilmemekti ve bunu da her gün yaşıyorum zaten
Öyle aman aman büyük korkularım yok. Gizlide varsa eğer yine de gerçekleşmesini istemem tabi ki.
Evet oldu hemde 2 kere ahah
Nee?
Boğulmak
Evet oldu... Sonra bana bir şans verildi, ben yine yaptım.. Şimdi sans falan yok.. Hak ettim 😂
Daha gerçek olmadı, olursa kendime bir kurşun saklıyorum.
neyseki olmadı ALLAH yaşatmasın
Amin
Oyle buyuk bi korkum olmadi ki hic.
evet olmuştu eskiden artık büyük korkularım yok
Oldu
Evet.
Gerçek olmamasini umarimmm
Evet, oldu.
Yokkk