Benim hakkım hâlâ duruyor eminim ki. Bu kadar büyük bir olayı yaşamadım henüz. Belki kariyer anlamında birazcık kullanmış olabilirim ama geri kalanı yok ortada.
Öyle hayatımın tüm şansını tek bir kişide ya da tek bir olguda kullandım herhangi bir zaman dilimi hatırlamıyorum. Fakat anlık olsa bile bana dünyadaki her şeyi unutturabilecek bir an için tüm şansımı kullanmaya razıyım.
Sanırım aile evinden ayrılmak. Kendim için o kadar çok iyi oldu ki. Bakış açılarım, yeteneklerim, çevrem, karakterim her şeyim değişti ve sorumluluğun, olgunluğun adımlarını bu sayede attım.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Valla düşümdümde sanırım bende tüm şansımı yanlışlıklara kullanıyorum 🤦♀️ Çünkü bir şey oluyorsa bu sıralarda yanlışlıkla oluyor. Uğraştığım istediğim hiç bir şey olmuyor çünkü. Sanırım çaba göstermemek.
Yolumdan sapmadan ilerleme yönünde kullandım. Ve bu gün yaptığım tercihler ve seçimler için iyi ki diyorum. Doğru kararlar almayı öğrenmiş olmasaydım her şey başka türlü olabilirdi ve büyük pişmanlıklarım olabilirdi hayatımda. Çok şükür yok.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Bir ara dondurma aldım dört kere filan arkaarkaya bedava çıkmıştı hepsini de almıştım birkaç yıl önce yani üstünden yaklaşık.07 yıl filan geçiyor galiba orada hepsini kullandım heralde
Tek bir şeyden yana değil bunun sebebi birçok konuda şanslı olmam. Nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ama genel olarak şanslı bir insan olduğumu söyleyebilirim.
Selam, Hayattaki şansımı daha kullanmadım hiç. Kendimi bildim bileli hep şanssızım. Belki ileride kullanırım ama bende bu şans varken o şans bana hiç gelmez. :D
buradan geçenlerde ilk defa bağış yaparken çok geç görmüştüm gönderiyi seçileceğimi zannetmiyordum ama yine de yorum atıyım dedim ve seçilmiştim sanırım orada kullandım gibi geliyor bana
Kesinlikle avrupa passaportumda beleş avrupa passaportum var avrupada tum ulkelere gidebiliyorum hayattimdaki tum sansi burada kullanmisim bide burnumu herkes estetik mi diye soruyor burnum cok guxel ama kilolu fiziksiz parasiz bos bi insanim
Ben eğitim hayatımdan yana kullanmak isterdim aslında bunun yanında insan düşününce daha önemli bir sürü şey olduğunun farkına varıyor ama yinede eğitimimi seçerdim