Kişilik & Karakter Yakışıklı hiç aşık olamayan duygusuz egoist bencil erkekler hakkında ne düşünürsünüz ;) ? cilveli56 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yakışıklı hiç aşık olamayan duygusuz egoist bencil erkekler hakkında ne düşünürsünüz ;) ? Güncellemeler+1 yıl cecap verin Yakışıklı hiç aşık olamayan duygusuz egoist bencil erkekler hakkında ne düşünürsünüz ;) ? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ametist00000 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl böyle erkeklerle çok oynadım siz çok abartıyorsunuz onları :d 0 3 Yorumla cilveli56 +1 yıl bide üstü çıplak fotolar paylaşıyo instagramda Yorumla ametist00000 +1 yıl fiziği iyiyse paylaşır Yorumla _sergen_ +1 yıl Ha haa haaaa Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Hiçbir şey düşünmem çünkü hiç bir şeydirler 0 1 Yorumla cilveli56 +1 yıl yaa onlara. aşık okuyonuz bi gidin yaaa :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benim bu 😅arkadaşlarım linç ediyorlar o kadarben mutluyum hayatımdan 0 2 Yorumla cilveli56 +1 yıl ne diyorlar mesela nasıl linç esiyorlqr? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kız mesela bana yürüyor, ben umursamıyorumbir konu oluyor istersem yaparım diyorum onlar inanmıyorlar çünkü ilgisiz olduğumu biliyorlarveya çok antipatik duruyor diyen de var, umurumda değil 🤪 Yorumla
_sergen_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Tarif ettiğin kişi robot ya.😂😂 0 2 Yorumla cilveli56 +1 yıl bide üstü çıplak fotolar paylaşıyo instagramda Yorumla _sergen_ +1 yıl Sen demekki birini gözüne kestirmişsin onun dikkatini çekmeye çalışıyorsun sürekli takip ediyorsun tahminim doğrumu acaba?😂 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Vay şanslı pi..ç diye düşünürüm 0 2 Yorumla cilveli56 +1 yıl bide üstü çıplak fotolar paylaşıyo instagramda Yorumla DigitalRuh +1 yıl Bak sen terbiyesize Yorumla
Orangutan4 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ne düşünecem düzgün insan değilmiş derim 0 2 Yorumla cilveli56 +1 yıl bide üstü çıplak fotolar paylaşıyo instagramda Yorumla Orangutan4 +1 yıl Yani kas yapması orada bir emeğin olması güzel takdir edilir ama gösteriş yapması hiç hoş değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cokmu tipsiz seninki yani 0 2 Yorumla cilveli56 +1 yıl benimki büyük. ve kalın ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oneya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kudurtuyor 0 2 Yorumla cilveli56 +1 yıl bide üstü çıplak fotolar paylaşıyo instagramda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohh Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Seveni çoktur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
böyle erkeklerle çok oynadım siz çok abartıyorsunuz onları :d
bide üstü çıplak fotolar paylaşıyo instagramda
fiziği iyiyse paylaşır
Ha haa haaaa
Hiçbir şey düşünmem çünkü hiç bir şeydirler
yaa onlara. aşık okuyonuz bi gidin yaaa :D
benim bu 😅
arkadaşlarım linç ediyorlar o kadar
ben mutluyum hayatımdan
ne diyorlar mesela nasıl linç esiyorlqr?
kız mesela bana yürüyor, ben umursamıyorum
bir konu oluyor istersem yaparım diyorum onlar inanmıyorlar çünkü ilgisiz olduğumu biliyorlar
veya çok antipatik duruyor diyen de var, umurumda değil 🤪
Tarif ettiğin kişi robot ya.😂😂
Sen demekki birini gözüne kestirmişsin onun dikkatini çekmeye çalışıyorsun sürekli takip ediyorsun tahminim doğrumu acaba?😂
Vay şanslı pi..ç diye düşünürüm
Bak sen terbiyesize
Ne düşünecem düzgün insan değilmiş derim
Yani kas yapması orada bir emeğin olması güzel takdir edilir ama gösteriş yapması hiç hoş değil
Cokmu tipsiz seninki yani
benimki büyük. ve kalın ;)
Oneya
Vurdun surunduruyırsun bu nasil soru
Haha bunun cevabını siz kızlara sormalı😄
Bad boyyy
Ne düşünmemi isterdin
Kudurtuyor
Ohh
Seveni çoktur
Adamlarr