AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Reelde yüzüne bakılmayacak derece karaktersiz olup kız düşürme peşinde her yolu denerken buraya gelmiş abazan erkekler ve kocasını aldatmak isteyen hakiki kars kaşarı orrul orrul o. ospul. r ile dolu olan biyer ne yazık ki soruna yeterince açık cevap oldu sanırım saygılar...
uygulama gayet güzel fakat bunu iyi kullanmak varken neden kötü olarak kullanıyorlar bazıları cidden çok yazık içler acınası bir durum
Uygulama güzel tabiki, fakat dediğim gibi uygulamada maalesef böyle insanlar var genellikle...
Çok kötü bir durum
Öyle yapcak bişey yok devir böyle şu an yine kötünün iyisi bi kaç seneye neler neler...
maalesef öyle ama arada tek tük iyileri çıkıyor 🤣🙆
Evet ve ben asla iyilerine denk gelemedim cidden uygulama gayet güzel fakat bunu iyi kullanmak varken neden kötü olarak kullanıyorlar bazıları cidden çok yazık içler acınası bir durum😔
Bak iki tane tatli efendi insan etiketliyorum 🤣🤷
@soruyorumohaldevar1m
@8matador1180
Reklamlarını yaptım taliplerini bekliyorlar
Bende varım tabi
@unalaydogd01 seni tanımıyorum
Ne alaka ya sitemizi kötüleme herkes mükemmel ve elit. İftira atmayın lütfen. :D
Aaa tabi canım o yüzden ufacık bir soruda fiziğin nasıl canım diyip ya da yardımcı olduktan sonra instavar mı diye soran var🙂
Normal insanları sohbet etmeye değer bulmadığınız içindir.
Ne alaka?
Internet alemi olduğundan fütursuzca hareket edebiliyorlar
Nasıl olsa kimse tanımıyor
Burdakielrin çoğunluğu asosyaldir
Çok da onemseme
Evet bence de normal bir insan yok sohbet edeceğin varsa yoksa cinsellik.
uygulama gayet güzel fakat bunu iyi kullanmak varken neden kötü olarak kullanıyorlar bazıları cidden çok yazık içler acınası bir durum
Kütüphanelerde sanat galerilerinde olacak halleri yok
Öyle ama bence bu kadar alçak olmamalı bir insan 😑
Bazen ben bile utanıyorum hemcinslerimden. Tamam adam düşkündür anlarım ama bu tamamen sefillik. İğrençlık
ygulama gayet güzel fakat bunu iyi kullanmak varken neden kötü olarak kullanıyorlar bazıları cidden çok yazık içler acınası bir durum
Ama bişey diycem kızma. Bazı kızlarda karşılık vermese bunlar ekmek bulamayınca giderler. Demekki istedikleri oluyor ki varlarn
Ne alakası var bide kızma diyorsun Allah aşkına
Hiç mi alakası yok. Çakal karnını doyuracak avı bulamasa o bölgede gezinirmi sürekli?
Alakası yok eğer karakteri sağlamsa karşısındaki kişi ne yaparsa yapsın o kadar karaktersiz duruma düşmez
Yok biz farklı şeyler konuşuyoruz. Ben adamların aklını kadınlar çekiyor deniyorum. Zaten hali hazırda karaktersiz adamlar sapkınlık yapıyor. Ve nasıl oluyorsa bu sapkınlığa hayır demeyen kadınlar da çıkıyor
Neyse çok uzatmaya gerek yok
Burası hayatin gercek yuzu bence
Kesinlikle uygulama gayet güzel fakat bunu iyi kullanmak varken neden kötü olarak kullanıyorlar bazıları cidden çok yazık içler acınası bir durum
Aynen öyle güzelim
Artık eminim yaşlarını küçük gösteriyorlar bunlar dayılar aslında hepside sapık istisnasız. Hasta ruhlular
Zaten öyle 55 yaşındaki sapıklar bile kendilerini küçük gösterip burada sapıklık yapıyorlar
Ciddiyim bu tespitim doğru yanıldığımı sanmiyorum
Ben yanlış demedim aksine doğru bulduğumu belirttim
🌹
Abaza, cunku toplum baskisinin oldugu ve cinselligin bastirildigi ulkede boyle sey olmasi normal. Avrupada neden az cunku herkes rahatca yasiyor
Kesinlikle uygulama gayet güzel fakat bunu iyi kullanmak varken neden kötü olarak kullanıyorlar bazıları cidden çok yazık içler acınası bir durum
Karakter satılan bir şey değil ondan
Kesinlikle cidden ne kadar zihniyetleri bozuk insanlar var cidden 55 yaşındaki sapık amcalar bile gelip burayı kullanıyorlardır Allah bilir keşke hepsi yok olsa😤
O amcalar var ya bsy demiyorum onlara ben
Evet çok haklısın ama yapacak pek bir şey de yok
Buna sessiz kalnanak
Sessiz kalmadın değişti mi 😃
Öyle değil işte herkes tepki çıkarsa böyle olnaz
Peki ☺️
keraneye dönmüş burası
Tercihlerine dikkat et.
Bence bunun tercih ile alakası yok normal bir şekilde konuştuğun zaman bile birden yoldan çıkıp işi cinselliğe bağlayan var tercihile ne alakası var🤨
şimdi ne diyim ki sende haklısın valla.
Valla ben uygulamanın güzel yönlerine bakıyorum. aynı şey sadece sende değil bizede oluyor. SAnalcı tiplerden yoruldum,
bende
Uygulama normal mı ki
Emin ol eğer kötü niyet olmasa güzel sorular edebinde olan sorular sorulsa site gayet iyi olur.
Orası öyle de sonuç olarak yine insanoğlu yine insanoğlu
insanoğlu ile alakası yok karaktersizlik bu
Peki
Burada trol takılan çok mesele bu aslında
Trol takılanlarada kızıyorum ben karşındaki kişi iyi niyetliyse neden trole devam eder ki bir insan 🙁
İnan bana birçok soru trol birçok kez ifşa ettim ben
Kişi karşısındakinin aynasıdır.
Alakası yok karşısındaki kişi iyi olsa bile kötü olanlar çok
Abazalar veren yok burdan arıyorlar
Burdakiler mal hep pislik dolmuş
insan olmak cok zor geliyor
Bura böyle ya
Normal mi sence
Kesinlikle değil, sokakta da bunlar gibilerin çok olması ayrı bi ürkütücü
strestendir :D
Stres ile ne alakası var kardeşim madem stresleri var başka aktivite bulsunlar kendilerine burada sapıklık yapmaya hakları yok😒
İnsan olmadıkları için.
İnsalık ile alakası yok bunlar karakter yoksunu şerefsizler
Karakter ve Şeref sadece insanlar has bir olaydır
Öyle kesinlikle
Anlaşılan başına gelmiş böyle şeyler maalesef ilk ve son olmayacak
sessiz kalınnanalı
Kalınmamalı lakin ben bir işe yaramıyor cezalar çok hafif geliyor korku yok
Soruda cevap var
Keşke hepsi yok olsa
Keşkeeee
Mesela?
Reelde yüzüne bakılmayacak derece karaktersiz olup kız düşürme peşinde her yolu denerken buraya gelmiş abazan erkekler ve kocasını aldatmak isteyen hakiki kars kaşarı orrul orrul o. ospul. r ile dolu olan biyer ne yazık kiMesela?
Her koyun kendi bacağından asılır sonuçta, bu durum böyle aşırı bir tepkiyi gerektiriyor mu gerçekten?
evet zaten sessiz kalındığı için bu nesli tükenmeyen oksijen israfları çoğalıyor
Oksijenin parasını senden almıyorlar nasılsa, sana dokunanı boz geç. Burada başlık açman kimseyi hiç bir şeyden vasgeçirmeyecek.
Bu sadece burada değil realdede bunlar yaşanıyor nasıl susulsun?
Bundan mağdur olanlar senin sahsi dertlerine uzuluyorlar mi ki sen onlarin cektiklerine uzuleceksin? Degmez.
Püh terbiyesizler