Sizi nasıl görüyorlar?

Hani her ortamda olur ya sessiz, her şeyi kabul eden tipler. Beni herkes onlardan sanar. Çünkü az konuşurum genelde. Bu yüzden her şeyi kabul edip susmamı beklerler. Hatta bir şeye sinirlendiğimde, sevindiğimde ya da -normal bile olsa- tepki gösterdiğimde şaşırlar.
Oysa bu tarz insanlar için atladıkları bir şey var! Az konuşuruz, evet. Ama çok dinleriz. Bu yüzden pek çok kişinin peşinde koştuğu bilgileri de bünyemizde tutarız. Bunlar dışında acayip fikirler, değişik davranışlarım da var. Ki bunu görenler, çok değiştin vs diyor. 'Beni tanımıyordun çünkü' de diyemiyorsun tabi ☾
3 güç içinde çsg hesabınıza yükleniyor teşekkürler...
Gün* Allah'ım o kadar güzel yazımın var, iki kelimeye bir yanlış yaptım.
Hayır hayır. 3 gün içinde geliyor buna dikkat ederek fark ettim
Bazen daha erken geliyor. Değişiyor sorunun zamanına göre
Bana her bakış çok farklı. Herkes aynı şeyi söylemez. Herkes farklı farklı düşünür çünkü herkese aynı değilim. Lakin bana karşı önyargılar çok fazla. En iyi ve tek dostum da mesela başta beni hiç sevmezdi çok önyargılı idi. İlk 2 sene benden nefret ediyordu. 2019 sonu gibi aramız iyi olmaya başladı. Tek nedeni gerçek beni o zaman tanımaya başladı. Kendimi o zaman ona olduğum gibi gösterdim özümü gördü davranışlarımı değerimi hak etti. Ara ara hep söyler Zeynep hakkını helal et hakkında büyük yanıldım diye. Daha birçok farklı görüş var bana karşı. Kimisi çok soğuk der kimisi çok sert kimisi çok mesafeli. Dediğim gibi adamına göre muamele her zaman. Hatta alkolik sigara bağımlısı sananlar bile oldu dış görünüşle yargı yaparak ama bilmiyorlar ki hiç içmedim denemedim bile. Yakınım çevrem hayatıma kattıklarım özellikle beni melek gibi görür melek. Sanarsın iyilik perisiyim gözlerinde. Çok çok güzel görüyorlar beni. Çok naif kibar hanımefendi ağırbaşlı oturaklı öyle yani
Güzel olan güzel görünür elbet.
2 senede ancak tanıyan arkadaşı getir tebrik edecem 😃
Rabbim herkesin gönlünü temiz eylesin gerçekten. Herkes er geç kalbinin ekmeğini yiyor. İyilikten zarar gelmez. Kötüler kazanır olayı faso fiso. Her daim kendin olup iyi olmaya bakacaksın gören görüyor.
2 sene bildiğin kinli nefret kusan beni hiç sevmeyen birisi iken şimdi aileden birisi gibi oldu. Bu benim için güzel. En ağır tabularını kendimle yıktım😄
Ne güzel ne güzel 😄
Amin demeyi unuttum yazı uzun olunca.
Amin amin.
Demem demem yazıldın 📝
Beni bana anlatın dediğimde enerjik diyorlar en başta, eğlenceli, biraz soğuk ve ciddi.
Yeni gelen herkese ilk başta soğuk davranıyorum. Her şey tanışma anına kadar gayet soğuk. Sonra sıcak.
Bunun haricinde sakin bir insanım herkesten bunu duyuyorum.
Genelde açık konuşan hatta bazen fazlasıyla açık konuşan görüyorlar ama ben gerçekciğim yalan söylemek çok hoşuma gitmiyor insanları kandırmak da bana hem yalaka hem de boş iş geliyor
Cevap
13Cevap
Kaba, enerjik, donuk, egolu, yalancı, dürüst, her bi boktan gören var. Ve hepsi de doğru hahah
😂😂
Soğuk, duygusuz, umursamaz, sıkıcı..
He bide tuhafmışım js
Bence bakmayı bilmiyorlar : D
İçini göstermiyorsun ki 😃 bence doğru bakıyorlar, sen kandırıyorsun.
Nevet öylesin çünküüü 😕
Kendini bilen, soğuk genelde..
Bilmiyorum tatlı ve zeki olduğumu düşünüyor olabilirler ama sevmeyen de vardır
YarabantlıRakıŞisesi adımdan dolayı dertli 😄
Hee yaa
Somurtuk, sanki selam verseler küfür edecekmişim gibi, karşı ufak tefek dağları ben bu yaratmış derler..
Sanki bu ben 😃
Bana suratsız diyen var benim gibi poncik birine 😃
Biri de aslında o kadar da kendini beğenmiş biri değilmişsin demişti. Bu ne alakaysa 😃
Demek ki öyle görüyor seni 😄
#ponçiklersuratsızdeğildir
Kendi suratsız biriydi gereksiz oksijen israfı işte 😒
😂😂😂
Sakin, mesafeli ve soğuk görünüyorsun denildikten birkaç saat sonra işler değişiyor ben de anlamıyorum. 😁😀
Çorbasın işte karıştıkça değişiyorsun 😃
Karıştıkça özüm ortaya çıkıyor işte aslında bu kolay bir şey değil. Allah' ım yine mi Polyannayım, yine mi çorba. 😎😂
😂😂 evet yine sen yine sen. Hoş geldin sen
Hoş gelelim. Ben, sen, o değil "biz" kavramı benimsemek önemlidir apocum. 💫
Haklısın ezocum. ✨✨
Soğuk gören var, Egolu gören var, Buz adam gibi gören var, Umursamaz gören var, Çok ciddi gören var, var da var.
Dürüst, mizahı olan birini görüyorum.
Ben kadın arkadaşlarımla buluşup gezmeyi çok severim sürekli buluşuyoruz 5-10 kişi. erkek olarak eşim yetiyor. birisi nasıl görürse görsün bu benim hayatım
Beni genelde soğuk, egolu, dedikoducu ve kötü biri olarak görürler. Ama aslında hiç biri yok bende. Ama kimin nasıl gördüğüde pek önemli değil. Kendimi bilmem yeterli :)
Herkese farklı şekillerde hitap ettiğimi düşünüyorum, kimi sıcak görür kimi soğuk, yalnız bu yakınlık derecesine göre değişiyor 😁
Arkadaşım tanışmadan önce benim soğuk biri gibi göründüğümü söyledi. Sanırım öyleyim.
zayif saf masum olarak gorurler ama gercek beni tanima en iyisi
Soğuk ve mesafeli derler yakınlaştıkça da çok sıcakkanlı ve samimi biri olduğumu söylerler
Sıcakkanlı
Neşeli
Pozitif
Enerjili
Mutlu gelde içime sor sen onu iste dışarıya böyle yansıyor ama icimde ne fırtınalar kopuyor bilmiyorlar
Egoist, sert, sinirli
Buradan bakınca egoist yok. Yüzünü bilemem aslan 😃
Yüzümü gören başka şeyler diyor 😅
Kendini görmen yeterli 😬
Görüyorsun da
Görüyorum evet. Sinirimi de görüyorum. Ama saman alevi 😅
Anlık saman alevin kalıcı etkiler bırakır ama. Bunu niye demiyorsun aslan hee? 😃
O kadar büyük alev değil. Çakmak alevi 🤣
Sigara mı yaksana 😃
Allah'ım nasıl kötü bağladım inanılmazım
Sigara sağlığa zararlıdır 🚭
Doğru ☹️
Dısardan bakanlara sormak lazım
Kendini beğenmiş, egoist. Aslında değilim:/
Kendini beğenmiş pislik; ulaşılmaz ve yaklaşılmaz.
Eğlenceli
Benim enerjiyle sorunu var milletin.
Bilmiyorum ki. Artık hiç fikrim yok
Çok kibar görüyorlar.
Soğuk biri gibi duruyorsun derler genelde
Sert karakterli buluyor tanımayanlar
sert ve egolu..
hatta soğuk..
Soğuk , mesafeli ve egoist
Normal görüyor😄
Soğuk buz gibi biri.
sert, ciddi, çekici, özgüvenli buluyorlar