Bunun bence cinsiyet ile alakası yok. Daha az seven daha çabuk tüketir. Ben sevgilerimi kolay tüketmem. Hep yaşarım yanımda olanlara. Olmayan giden biri olsa bile uzun süre bu etki devam eder. Çünkü sevgimi kolay kimseye vermiyorum ve kolay kaybetmiyorum.
Valla onu bunu bilmem su zamanda iki cinste cabuk tuketiyo erkekler zaten hep dunden raziydi ben bu konuda hemcinslerimi daha cok elestiriyom cunku cocuklugumdaki zamanla su zamanin arasinda ucurum var hemcinslerim adina soyluyom erkekler zaten beyinsiz pek cogu bide artik kucuk yaslardan itibaren yasanmaya baslandigi icin cocuk oyuncagi haline geldi bu sevgi kavrami e boyle oluncada noldu herkes corap degistirir gibi karsicinsin pesinden kosar oldu isler iyice sarpa sardi bide isin icine cinsellik dahil oldumu hooop iyice bku cikti artik bizde hala umutlu bi sekilde helalimizi bekleyelim kararli bi sekilde insallah buna degecek biri cikar karsima amin doosls
Sevginin büyümesinden yanayım. İki kişinin yan yana gelip tek bir kişi olmaya doğru gittikleri bir sevgi hayal ediyorum. Tüketim cinsle ilgili değil. Doyumsuzlukla ilgili.
Şimdi siz kışın denize girelim vs dediniz. Bunu belkide gönlü kırılmasın diye bir kabul eder iki eder vs eğer bu delilikten hoşlanmadıysa. Aynı frekansı yakalamak ortak noktalarda ne bileyim sizin dediğiniz çılgınlıklarda buluşmaktır..
İşte enerji devreye giriyor. Ben bunu soluk ses tonuyla söylediğim zaman haklısın. Ama elinden tutup koşarak denize gittiğimiz zaman gülüşmelere dönüyor muhabbet. Her şey e ner jiii