Bugünlerime çok şükür. Şu an hayatta olmam bile mucize. Rabbim hep koruyucu bir melekle korudu kolladı beni tüm şer ve musibetlerden. Çok çabaladım bugünüm için kendi içimde birçok kez çırpındım yenik düştüm dediğim an tekrardan ayağa kalktım. Geriye baktığımda birçok şeyi aştığımı hâlen de aşıyor olduğumu fark ettim. Bugünüm için memnunum yarınım için ise çok daha memnunum. Rabbim giderek güzelleştiriyor yollarımı buna inanıyorum
Memnun değilim elimde olmayan birçok nedenden dolayı bu rezilliklerle dolu ülkede sıkıştım. Engel olmak isteyip olamadığım yolsuzluklar, haksızlıklar, ve bilimum sorun hayattan keyif almamı engeller oldu. Düşmek insanın laneti keşke biraz aptal olsaydım.
Merhaba ; içinde bulunduğum çok kötü durumlar oldu ama ben yinede memnun oldum halada memnunum ve bu yüzden hep ileriye taşıdım çoğu şeyi. Naçizane fikrim şu an değerli sonuçta yedeğin bir tabak yemek ve ondan daha kötüsü yok bu yüzden ilersi için sabretmek lazım ( yemek sadece örnekti)
Yaşamak bu yangın yerinde Her gün yeniden ölerek Zalimin elinde tutsak Cahile kurban olarak Yalanla kirlenmiş havada Güçlükle soluk alarak Savunmak gerçeği çoğu kez Yalnızlığı bilerek Korkağı, döneği, suskunu Görüp de öfkeyle dolarak..
Dünyanın değiştiğine, devrin başka bir devir olduğuna, rejimlerin değiştiğine kısacası kendi yüzyılıma şahitlik ediyorum. Bundan memnunum çünkü ben o yüzyılın kendisi olacağım
Hayatım hiçbir zaman mükemmel olmadı. Şu an da mükemmel değil. Ama daha iyi olması için çaba gösteriyorum elbette. Şükretmek lazım, buna da şükür diyeyim en iyisi.
Hayat sabah ağlatıp akşam güldürüyor. Kendine has bir dengesi var. Yer yer “niye benim başıma geliyor” derken, yer yer “hadi yine iyisin koçum” diyorum. Hepte olumsuz göremezsin hayatı.