Kişilik & Karakter Vapur'a binmekten korkar mısınız? Kenafirkedsi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vapur'a binmekten korkar mısınız? Güncellemeler+1 yıl Bende çok seviyorum biniyorum hatta ama böyle ister istemez düşünüyorum şimdi batsa vs bir şey olsa ne olacak. Vapur'a binmekten korkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır Çanakkale'de bir kere binmiştim. Cokk güzeldiiii 🥺🥺 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiç binmedim ama korkmam herhalde ya 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Vapurdan korkmam yalandan korktuğum kadar 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Su korkum var, korkarım. 0 0 Yorumla
baharrr1903 Takip Et Yoda Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır Çanakkale'de bir kere binmiştim. Cokk güzeldiiii 🥺🥺
Korkmam
Hiç binmedim ama korkmam herhalde ya
Vapurdan korkmam yalandan korktuğum kadar
Su korkum var, korkarım.
Hayır korkmam
Korkmam
Hayır