Kişilik & Karakter Hayatınız bir film olsa adı ne olurdu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayat nasıl gidiyor yaşamak için çabalayarak mı, herşeye rağmen tadını çıkararak mı? Batsın bu dünya Hayat boş eğlen coş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayatınız bir film olsa adı ne olurdu? Cevapla Film Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Batsın bu dünya bana gel gel yaptı. Mecburen onu seçtim 🤣 1 0 Yorumla
LEYLÜNEHHAR Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bu dünyanın lezzetleri aynı.Bu dünya sizin olsun diğeri bizim. 1 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. Kendimi Black Mırror da ütopik bir bölüme konuk olmuş oyuncu gibi hissediyorum. 1 1 Yorumla ZırhıPaslıKahraman +1 yıl Düzeltme: 'Distopik' Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Herseye ragmen tadini cikarmaya calisiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Batsın bu dünya bana gel gel yaptı. Mecburen onu seçtim 🤣
Bu dünyanın lezzetleri aynı.
Bu dünya sizin olsun diğeri bizim.
Kendimi Black Mırror da ütopik bir bölüme konuk olmuş oyuncu gibi hissediyorum.
Düzeltme: 'Distopik'
Herseye ragmen tadini cikarmaya calisiyorum
yaşar ne yaşar ne yaşamaz
Hayat bos pompala cos :)
B şıkkı