Kilo sıkıntısı olmadan yemek ister misin
Genetik zayıflar kendini belli etsin 🤣🤣😎😘
Genetik zayıflar kendini belli etsin 🤣🤣😎😘
Bir oturuşta bazen çeyrek ok*z yerim ama nasıl bir metabolizmam varsa ya da midem de canavar mi var bilemiyorum bir türlü kilo almıyorum. Hatta vermeye başladım kiloları. Ev arkadaşlarımdan fazla yerim onlar su içse yarar benim vücut banamisin demez. 🤣🤣🤣 Doktor çok hızlı metabolizmam olduğunu söylemişti de ben bu kadar beklemiyordum. Bayramın ikinci günü tartıldım kilom bu dedim arkadaşlara. Akşam yemeğinde bütün yemekleri yedim. Sabah spor falan kahvaltı akşam yine yemek, yatmadan tartıldım ben şok. 🤣🤣🤣 Beş yüz gram yine gitmiş. Bende mide yok artık ona inanıyorum. 😃
Zaten öyle. Ama yiyip yiyip değil. İstediklerimi kısıtsız yerim. Ama niye bilmiyorum gönlüm ilk lokmada geçer. Bu sanki şöyle bir şey çok arzuladığım bir şeye ilk kavuşma anımda isteğimin sonlanması gibi. İkinci lokmaya tahammülüm ve isteğim inanki kalmaz. Zorlayarak yerim ikiyi üçü. Sonra bir tıkanma hali isteksizlik ve bitiş.
Diğerine geçiş. Her istediğimde bu. Her isteyip şevkle yemeğe başladığım şeyde bir doyuma ulaşma ve bitme hali. Ruh hastası mıyım neyim. Zaten şekerli şeylere hiç tahammülüm yok aşırı kıvamlı tatlılar baygınlık veriyor bana.
Cevap
22Cevap
Bunun yerine uykuya hiç ihtiyacımın olmamasını isterdim
Hep hayalimdir 😄
Hayranlıkla izliyorum böyle kişileri. Hayattaki en büyük şanslılardanlar.
Kıskanın bizi 😂😂😂
Umurumda değil. Gayet memnunum her şeyden. 1000 kiloya kadar yolu var. Cevabımız net ‘Var ki yiyoruz’
Puhahhahaa
Böyle bir derdim var maalesef. Gerçi buna dert demek ne kadar doğrudur orası da tartışılır ya neyse 🤣 VİP olarak yaşıyorum hayatı
Ben sadece son iki yılda aldım. Bir tepsi tatlı yesem kolay kilo almazdım
Ah keşke 20 yasimdaki gibi hergün on tane kemalpasa tatlısını gömüp gram kilo almasam..😋
Kim istemez ki ne yesem yarıyo eskiden zor kilo alıyodum şimdi istemediğim halde alıyorum 😄
Ne yalan diyim isterdim
İşin sırrı var. Genetik zayıflık diye bir şey yoktur. Zayıflamanın sağlıklı ve sağlıksız olmak üzere çeşitli yolları var.
Gerçekten çok güzel bir şey böyle olmak. O kadar yiyorsun halen zayıfsın 😁
Harika fikir :D
Kıskanma biiz
En çok istediğim şey bu sanırım bu hayatta 😄
Şiskolar sizi
Hem de nasıl isterim ya
Sanırım biri bana seslendi :)
Ne güzel olur be
su içsem kilo alırım :D
Oyleyim zaten sjsjsjjks
Evet ya çok isterdiim
Yiyip yiyip kilo almıyorum zaten 😃😃😃