Her zaman her şeyin emeğini fazlasıyla verdim. Olanlar da oldu olmayanlarda ya da olup sonrasında sonucunda olmayanlar da. Önemli olan her şeyin hakkını yeteri kadar vermek olduğunu bilirim. Yetinmeyi bildikçe hayırlısı olan oluyor olmayan da zaten olmuyor. Yeri geliyor olmayan kendinin dışında gelişen gelişmelerle de olmayabiliyor. Olduğu kadar olmadığı kader diyorum. Sonuçta ikisi de kader. İnsan sonuçta her istediği olsa sinir bilmez. Zaten bilmiyor da o olsa öbürünü istiyor. Öbürü olsa daha öbürünü.
Belki talih gülmüştür ama olumsuz durumlar onu görmemizi engellemiştir. Mutsuz olmak kolay lakin mutlu olmak onu görmeye bağlıdır zira mutluluk insan boyu kadardır. Abartmamak lazım.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
İstediklerimin yanında istemediklerim de oluyor maalesef.. Fakat o kadar tevazu gösteriyorum ki hayata karşı.. Her şeyin zaten planlanmış olduğu ve yaşamak zorunda olduğumuz gerçeğini kabul ederek.. Çünkü zamanında isyan da ettim ama değişen bir şey olmadı.. Ölüm gibi.. Ölüm geldiği zaman insan ne yaparsa yapsın değişen bir şey olmayacağını bilir.. Hayat da böyle değil midir? Keyifli geceler..
Bence hayat herkese adil yaklaşıyor herkesin istediği bir çok şey olurken bir çok şeyde olmuyor. İstedikleri şey için çabalayanlarda bu daha fazla çabalamayanlarda daha az oluyor sadece