Kişilik & Karakter İstediğiniz şeyleri yapar mısınız? adriii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yaparsam rezil olurum ama yarın hayatım son günüymüş gibi davranacagım Güncellemeler+1 yıl Neden fesat anlıyosunuz ki farklı şeyler yapacagım a eğlenecegim İstediğiniz şeyleri yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Denerim en azından 0 0 Yorumla
boynuzluvoyvoda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hem isteğime hem de mantığıma uyan şeyleri yaparım. Pişmanlık duymayi sevmem. Ama 4ptallik denecek şeyleri de bilinçli olarak yapmam 0 0 Yorumla
Bademjkannen Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl rezil olacağım ve mantıksız olan şeylerden mümkün oldukça kaçıyorum 0 0 Yorumla
Mirkutay Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl yapamayacaksam istememeyi öğrendiğimiz için istediğim şeyleri yapabilirim diyebilirim 😂 0 0 Yorumla
valizimitopladım Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İstediğim şeyleri yaparsam müebbet hapis alırım. 0 0 Yorumla
istanbulzede Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Karşı cins ile ilgili bir şeyse asla 0 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Genelde yaparım. 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Aynı ben 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. boş ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Denerim en azından
Hem isteğime hem de mantığıma uyan şeyleri yaparım. Pişmanlık duymayi sevmem. Ama 4ptallik denecek şeyleri de bilinçli olarak yapmam
rezil olacağım ve mantıksız olan şeylerden mümkün oldukça kaçıyorum
yapamayacaksam istememeyi öğrendiğimiz için istediğim şeyleri yapabilirim diyebilirim 😂
Peki neyse bahsediyorsun
Evet yaparım zaten öleceğim
İstediğim şeyleri yaparsam müebbet hapis alırım.
sapıklaşmak yok di mi?
Karşı cins ile ilgili bir şeyse asla
yerine bağlı küçük kız
genelde yaparım
Genelde yaparım.
Aynı ben
Yaparım
Sanal seks yaparsam rezil olurum
Yaparim
Yaparım içimde bişey kalsın istemem
Sınırları zorlarım
Genellikle yaparım