Mesela daha önceden korktuğunuz, fobi haline getirdiğiniz bir şeyden daha sonra mutluluk duyduğunuz ve hobi haline getirdiğiniz oldu mu?Kalbinde taht kurdu mu sonradan?
Benim oldu. Pek yaklaşmadığım, gördüğümde de kedilerden uzak dururum. Ama dün bir kedi gördüm. O kadar minik, o kadar tatlı ki anlatamam. Her hareketi o kadar güzel ki her şeye değer resmen. O kediyle beraber kedilere karşı bir sempati beslemeye başladım. Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun ☾
Benimde insan olarak mesafeli olduğum ve önyargılı yaklaştığım birkaç kişi vardı. Onları yanlış değerlendirdiğimi anladım. Tanıdıktan sonra tabi ki ön yargımdan dolayı bir pişmanlık yaşadım. Bunun dışında ise sokak köpeklerinden korkardım. Birkaç gün önce yanıma gelen bir köpeği sevince aslında o kadar korkulacak bir şey olmadığını gördüm.
Hayvanlardan çok korkardım özellikle köpeklerden, ama sonra ani bir karla korktuğum halde köpek aldık. İlk başlarda biraz mesafeliydim ama sonra okadar ısınıp alıştım ki ona, 4 yıldır beraberiz ikimizde birbirimizden uzak duramıyoruz 😅 iykide beraberiz, hayvanlar çok güzel varlıklar bizim evin önünde 11 kedi var ve hepsi beni çok seviyorlar onları besliyorum seviyorum diye 💞
Aynısı. Restoranda vs otururken kedi görsem yanımdaki herkesi rezil ederdim çığlık çığlığa masaların arasında dolaşıp. 3 senedir benimle olan kedoşum var şimdi :))
Arkadaşım bi kedi attı. Tanıdığı bi veterinerde kedi varmış gözünden ameliyat olacakmış. Sahipleneyim diye de atmadı yani öyle laf söz arasında. 1 hafta sonra gittim sahiplendim, pata küte oldu her şey. Birbirimizin kaderiymişiz belki de bilemem. Selamı var 😛
Yaa bu nasıl bir kalptir 💚 Herkesin senin gibi naif olduğu bir dünyada kötülükten bahsedilemezdi bile. Bu arada sahiplendiğin resimdeki güzellikse çok şanslısın. Minik bir bitter çikolata gibi 👻 Bende ona selam söyleyeyim aleyküm selam 💫
Aşkı Memnu dizisini önceden oturup bütün bölümlerini izlemeyi tercih etmezdim , uzak dururdum. Şimdi çok farklı düşünüyorum şahane bir dizi. Tekrar oturup 79 bölüm izlerim. Bir şekilde kopamıyorsun o diziden , bir şekilde izlemeye devam ediyorsun ve niçin izlediğini de bilmiyorsun.
Yılanlardan çok korkardım. Deri değiştiren 3 metrelik bir pitonla başbaşa uzun bir süre geçirmek zorunda kaldığım günden beri korkmam. Aksine çok severim, aşığım onlara. ♥️
O hayvan o anlarda çok sancılıydı. Ben yanında olarak destek oldum, sürekli onu ıslak tutmak için çabaladım. Sahibi zaten ne yapmam gerektiğini söyleyip bizi yalnız bırakmıştı. Sağolsun o adam fobimi fark edip yenmeme bilerek yardımcı olmuş. 🥲