Size neler öğretti?

Ne öğrenmem gerektiğini öğretti aslında yani düşünmem için, sakin kalmam için, kendime dönmem için yalnızlığın ne olduğunu öğretti iyi ki de öğretti. Mutlu ve memnunum. 💫
Mutlu ve memnun kal. Kıprdama çekiyorum 📸
Gel buraya öyle tek olmaz birlikte selfie yapacağız bizde anca beraber kanca beraber bro 👊😎
Olur 😎😎📸
Senden ilham alarak soru sordum 😃😬
Cansın hemen olay yerine sevk gerçekleştirildi kartal 🧐😎
Merhaba ; Yalnızlık dönemlerimde kendim ile baş başa kaldığım zaman kendim ile eğlenmeyi öğrendim. insan kendini mutlu edebilmeli. yalnız kaldığım dönemlerde okumayı seviyordum zaten daha çok okumayı öğrendim. yalnız kaldığım dönemlerde sevmeyi saygı duymayı nazik olmayı kısacası kendimi geliştirmeyi öğrendim.
Sonra çevrem kalabalıklaştı insanlar beni fark etti ve birden aaa evet sen de varmışsın dediler. sonra bu kalabalık içinde yalnız kaldım ve öğrendiğim şeylerin insanlarda olmadığını saygıszlığın nezaketsizliğin yalan dolanın düşüncesizliğin yozlaşmanın olduğunu gördüm. ve nabza göre şerbet felsefesine uyarak o insanları yönlendirmeyi öğrendim. buda kalabalık içinde yalnızlığın öğrettiği birşeydi :)
Ve Franz KAFKA şöyle der..
Bayıldım görüşe 👌🏻 Franz KAFKA doğru demiş aynı hisleri tercüme ediyoruz
Ben teşekkür ederim güzel görüşünüz'den dolayı. Bir daha ki sorulara artık. ✌🏻
İyi geceler :))
Bana kendimle mutlu olmayı öğretti. İnsan mutlu olmak için normalde hep başka birine ya da dış bir etkene ihtiyaç duyar ama yalnızlık insana gerçekten kendinle vakit geçirmekten keyif almayı, huzur bulmayı ve dinginliği sağlar.
Herkes için belli bir şey ifade etmeyebilir belki. Ama ben yalnızken daha çok huzurlu olduğumu öğrendim..
Bende bendee
Cevap
11Cevap
Mutsuzluğu, aynı zamanda gereksiz insanlardan uzak kalmayı
Yalnızlık eşittir huzur demektir. Gereksiz kalabalıktan çok daha iyi.
Kendimi kalabalıktan korumam gerektiğini.
Tek başına mücadele etmeyi.
Her koşulda dik durmayı.
Küllerimden yeniden doğmayı öğretti..
O bir ponçik bir Anka kuşu 😃
Ta kendisi 😎
Çok şükür hiçbir zaman yalnız kalmadım çevrem hep kalabalıktı az ve öz insanlarla lakin kendi içimde birçok kez yalnız kaldığım oldu tabii birçok şey öğretti
Hep böyle olsam ne güzel olurdu, ben kendi kendime de yeterim düşüncesi
Hayatın daha güzel daha rahat, az problem cok huzur, kafa nereye ben oraya
Yalnızlığın çok rahat olduğunu öğrendim ve insanlarla iletişim kurmanın gereksizliği...
Toprağa girince herkesin bir bir mezarını terkettiğini, sadece kendimin kaldığını.
Düşünmek için bol zamanım oldu olgunlaştım hatalarımı gözden geçirdim
Herşeyi seyredip, herkesi analiz edebilmeyi... Karşı cinsin kalbini, hemcinslerimin aklını az çok okuyabiliyorum artık...
Güçlü olmayı öğretti. En dibe vurduğum anlarda bile yalnızdım, tek başıma başa çıkmaya çalıştım. Kimseye minnet etmedim kimseye duygusal olarak da borcum olmadı 👌👌👌
Kendi kendimi nasıl teselli edeceğimi öğretti ve aynı zamanda kişilerden bağımsız var olduğumu anladım
Daha henüz buna alistiramadim kendimi, ama bence güzel bişey
Sorunuzun cevabı bu olabilir mi? Etrafındaki insanların çokluğu yanıltmasın seni, yalnız ölecek, yalnız dirilecek ve yalnız hesaba çekileceksiniz.
Yalnız değilim ki ben
Yalnız kalmamayı
Yalnızlık = özgürlük olduğunu öğretti..
Sessiz olmayı, birde kendimle konuşmayı.
Sadece kendime güvenmem gerektiğini
Ana gibi yâr baba gibi diyâr olmaz
Asıl huzuru..
tek dogmadım mı
kimsenin umrumda olmadığımı
Kimseye güvenmemeyi
Her kesin gelip geçtiğini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?