tam olarak amaç ne burada neden durduk yere bi taraflarını açmış bi insana prim verirsin ki? veya en basiti tanımıyosun arkadaşın bile değil neden beğeniyosun fotoğrafını?
Öncelikle soru soran ve fotoğraf ekleyen kendi içerisin de güzel bir çelişkiye düşmüş. Lakin soruyu yanıt verenlerin hepsi ve genel kuram üzerin den diyolog çağrısı bence ters tepecek. Olayın çok eski bir yanı olduğu kadar modern dünya da ise pazarlama, ticari bir ön planı var. İnsan beyni görsel, işitsel, duygusal olarak manipüle edilmeye yatkın hale geldi. Kadınlar Ve Erkekler arasın da ki çekimi kulanarak pazarlama ve ticari hacmini geniş bir skala ya yaydı "Otomobil sektörün den, Renk boya, Vb" Bu Hem Kadın da Hem Erkekler de Kurgusal bir gerçeklik oluşturdu. Bu yüzden açık giyimli ya da Kapalı zira Kaslı ve Yakışıklı Erkekler, Kadınlar Seçilimlerini Fark etmeden Yapıyorlar. Umarım sorunuza İyi bir Yanıt olmuştur. Şunu eklemek gerekiyor İnsanlar Kendi zihinlerin de anlam veremediği ya da isteklerini bir şekil de açığa vurarak ta kendilerini daha iyi hissetme ve psikolojik olarak da yüksek Statü de görebiliyor.
yalnız yazdığımı tekrar oku istersen ben bir yerlerini açan insanlara hakaret etmiyorum ya da rencide edici bir şey söylemiyorum bu durumun beni rahatsız eden bir yanıda yok zaten? sosyal medyada mor tangayla dans eden birisi, gerçekten bir sanat ortaya koymaya çalışan bir insandan daha çok etkileşim alıyor, o insanın önüne geçiyor, bunun hiçbir yanı savunulamaz :D? benim sinirlendiğim nokta burası; neden böyle insanlara prim veriyosun, neden daha vizyonlu içerikler izlemek yerine tanımadığın kadınları beğeniyosun? tamam güzel kadınlar her zaman beğenilir ama her önüne gelenide beğenmezsin.
Yazdığın içerikte ne demek istediği anlıyorum zaten yanlış anlama seni eleştirmedim sadece demek istediğim zevkler ve renkler tartışılmaz bende gerçekten sanatın daha çok etkileşim almasını istiyorum. ama sonuçta bir insan kızları beğeniyorsa yapacak bir şey yok kızları beğenmekten hoşlanıyordur eğer kimseyi rahatsız etmiyorsa sorun olmamalı, sevgilisi yoksa her önüne geleni beğenebilir yani bizi neden ilgilendiriyor ki ha eğer aşıksan o zaman karışmam yanlış olur belki de bunu ona söylemelisin :D
Bende çünkü güzel kızların fotoğrafını beğeniyorum ama güzel oldukları için mesela ünlü modelleri de beğeniyorum bu beni abaza mı yapıyor 🤔 bence abazalık çok ayrı bir konu..
ya ben de takip ederim daha doğrusu tarzını beğendiğim insanları ben de beğenirim ama benim bahsettiğim şu 🍑 g@t fotoğrafını beğenen erkekler veya bikinili kadınları. bu bir defa olur iki defa olur üç defa olur neyse ama sürekli bu durumu alışkanlık haline getirmesi dışardan onu aciz gösteriyo
Yani sizin fikriniz sadece saygı duyuyorum :) ama ben böyle küçük detaylara takılmıyorum yani bir kız da mesela yakışıklı erkeklerin fotoğrafını beğenebilir bu o kız hakkında düşünce vermezdi bana
Dışarıdan nasıl durduğunu önemseyen insanlardan olmadım ben kanks. Heee ben zaten öyle layklamam takip etmem sosyal medyada. Sadece buradaki güzel kızları followluyorum