özel mesaj ile fotoğraf atabilirim. :/
Hiçbir kızın beğenmediği Erkek?
özel mesaj ile fotoğraf atabilirim. :/
bence özgüvenli olmalısın. Boyla kiloyla olcak birşey değil bu. Sende bir bireysin ve özgüvenli insanlardan hiçbir farkı yok. Çok tipsiz biride olabilirsin. Herkes yakışıklı tipiyle ön plana çıkmak zorunda değil. Bizim ülkemizde özgüven sadece tipten geliyor mahlesef. Özgüven olmayıncada mutlu olunamıyor.
ne guzel diyorsun.. mal bu yapacak bisey yok. diyosun.. iste hep boyle olmalisin. seni sen oldugun icin seven birisi cikacaktir elbet.. sen kimseden dusuk kimseden yuksek gorme kendini. gerisi gelecektir emin ol.
öncelikle kimse yakın arkadaşı olarak gördüğü kişilerin onlardan hoşandığını duymak istemez. demekki hoşlandığın kişilerle çok yakınlaşmamanda fayda var. ayrıca türlü erkekten hoşlanan kız var, kızlar senden hoşanmıyorsa sorunu dış görünüşünde aramamalısın. öncelikle kendine güven lazım.
öz güvenli davranmıyorsundur. sen dışarıya ne kadar ben iyiyim desende içinde böyle hissediyorsan o sinyali verirsin. yaş gereği olur bunlar dert etme daha uzun yıllar var önünde. eminim gönlüne göre seni gerçekten seveni bulacaksın. üzme tatlı canını.
Cevap
9Cevap
Bende oyle idim. Boyum 178, 60 kiloyum kardes. Yakisikli degiliz. Ama sen seni sevecek biri bekle. Cikar kardes onune sadece Allahtan iste , zmani gelir. Sevgilim diye yok uzulme. Bazilarin sevgilisi var ama buyuk derti var. Allah gonlune gore cikarcak unutma
Az siteye baksan görürsün her gün aynı dertten yakınan 4, 5 erkek çıkıyor. Yalnız değilsin merak etme.
Boyum kısa canım ya ve benden zayıfsın, tipin fena değilse Fitness a basla kilo al kas yap değilse olmaz böyle
ben zaten programcıyım öyle fiziksel aktiviteler 0 bende.
seni sevecek olan ilkleri onunla yaşayacağın için çok şanslı
daha çok uzun yolun var illaki bulursun karşına çıkar
isyan etme tebessüm et
kendine haksızlık etme.. kendinden nefret edecek bir durum yok ihtiyacın olan tek şey özgüven 😉
Boyu kiloyu bosver maaşin olunca herşey olur. iyi bir meslek yap gerisi kolay
Hatayi butun sucu kendinde arayarak yapiyosun karsindakiler kimde seni begenmiyor?
Para para para :D
Kızlar sever bunu
★★★ #Ağır-abii® ★★★
Staj yaptığım yerden işe aldılar 2500 tl maaş alıyorum hepsini verirdim sadece 1 gün için ki verdim bir faydası yok. bacım aramıyorum sevecek birini.
sansürledi otomatik bacım yazmıo orda ona göre düşün
22 yaşındayım sevenim yok. Sevdiğim oldu peşinden çok koştum yüz vermedi. :/
kardeş bende 22 yaşındayım hiç konuşduğum biri bile olmadı sende yine tip varmış bende yok malesef
kızlar delikanlı erkek ister ama ibine sever :D
Mutlaka sevenin olmuştur fark etmemissondir
akışına bırak arkadaşım. illa çıkar biri karşına.
Sevmesinler boş ver allah sevsin yeter kardeşim
Foto at bana.
goo. gl/aEZhRN
Çok zayifmissin hee
aynı zamanda kızlara benzeyen bir fiziğim var :(
Spora başla fitness a falan git
Karşına çıkar elbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar