İndir bir program kendin al kendin sat hiç kimseye hiç bir kuruma para yatırma benim 58 bin gitti sonra paribuys geçtim iki katını aldım kafam rahatladım
@dapfrence günaydın, burada yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım xper puanım yetmiyormuş mesaj atamadım rica etsem mesaj atar mısın bişey sorcam
ben de kabul edemiyorum ve bana haksızlık yapan da çok yaşamıyor hahah o açıdan mutluyum. Bir site daha böyle bir şey yapmıştı site 2 hafta sonra kapandı yani patladı bu da bunu yaptı değeri düştü hahaha
yani yasal da kime şikayet edelim adamlar istediğimizi banlarız demişler en başından ve ben şikayet vs değil de hintlilerin sistemi fark etmelerini istiyorum. onlar fark etse zaten tamam ***unu çıkartırlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Haksızlığa tahammülüm yok ban veya cevremdekilere yapilirsa hemen alev alıyorum
benim de aynı kendime gelemiyorum falan
Ben direk olaya bodozlama dalıyorum
Sakın coincilere güvenip para yatırdım üye oldum deme gülerim
ne alaka her coin scam mı?10 tane yatırımım var sürekli para akıyor hahah
Akıyorda ondan mı 2800 tl ye aşırı sinirlenmişsin 🤣
ben parasında değilim ki? haksız yere hesabımı kapatmalarının derdindeyim. Haksızlığın yani
İndir bir program kendin al kendin sat hiç kimseye hiç bir kuruma para yatırma benim 58 bin gitti sonra paribuys geçtim iki katını aldım kafam rahatladım
paribu iyidir ama 58 bin de kötü geçmiş olsun
Yapacak bir şey yok kumar bu
@dapfrence günaydın, burada yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım xper puanım yetmiyormuş mesaj atamadım rica etsem mesaj atar mısın bişey sorcam
Hıc affım olmaz.. Kavgacı bırıyım zaten
ben kavgacı değilim aksine sakin bir insanım ama haksızlık karşısında ki bana olmak zorunda değil bir başkasına da olabilir deliriyorum
Kabullenemem ben.. kendı pskolojık ruh halımı bılıyorum
ben de kabul edemiyorum ve bana haksızlık yapan da çok yaşamıyor hahah o açıdan mutluyum. Bir site daha böyle bir şey yapmıştı site 2 hafta sonra kapandı yani patladı bu da bunu yaptı değeri düştü hahaha
Tüketici mahkemesine ver
öyle bir olay değil ve ben de parasında değilim ben haksızlığın sinirindeyim
Şikayet edebilirsin mesela
Karşı çıkıp hakkını aramak gerekir
Sebeb
bir sistem vardı bugün ödemeler yapılıyordu en çok kazanan 3 kişiyi sistemden yasakladılar
Ov üzdün güzellik
Konu nedir
bir sistem vardı bugün ödemeler yapılıyordu en çok kazanan 3 kişiyi sistemden yasakladılar
kural ihlali vs yok. Kendileri kazanmak için sistem kurmuş adamlar
Sana dolandırıcılar
haksızlığa gelemem
Hakkımı ararım
Haklı olarak
Nasıl yani
Yasal bir site mi şikayet edebilirsin
yani yasal da kime şikayet edelim adamlar istediğimizi banlarız demişler en başından ve ben şikayet vs değil de hintlilerin sistemi fark etmelerini istiyorum. onlar fark etse zaten tamam ***unu çıkartırlar
O zaman bence boş ver başına iş alma
başıma iş almalık bir durum yok ki arkadaşlarıma sistemi anlatıyorum hahah
Şikayet edebilirsin
şikayet edebileceğim bir yer yok kripto ile ilgili ve adamlar itiraz etmeniz bir şeyi değiştirmeyecek dediler