Neymar'ı izledim. Her zaman ki gibi. . Tam bir top cambazı ve aşırı zeki bir adam tüm bunlara bir de eğlenceli kişiliğini eklediğinde hayran hayran baktırıyor kendine
Hastaneye gidiyordum. Otobüsteydim. Trafik vardı ben de etrafı izliyordum. Kulağımda kulaklık vardı. Bir kız gördüm. O kalabalıkta bir tek o dikkatimi çekmişti. Uzun boylu, ince, kısa saçlı, beyaz tenli esmer bir kızdı. Ücerinde siyah beyaz bir tulum ve korsesi vardı. Kızı öylece izledim. Hiç unutamam kendisini. Şimdi ne zaman o gün dinlediğim şarkıyı dinlesem o kız aklıma gelir. Normalde dışarıda rastgele gördüğüm kişiler ilgimi çekmez, kolay kolay etkilenmem ama o kızı bir daha asla unutamam. O kadar güzeldi ki, keşke onu tanıyabilseydim.
Kızıma 🥰 Daha çok küçük ama o kadar iyi kendini ifade ediyor ki bunu beni çok mutlu ediyor. Geleceğinin parlak olacağını umut ediyorum ve pek az olasılık bunu değiştirebilir gibi görünüyor. Umarım umut ettiğim şekilde ilerler.🥰
Sanırım uzun süredir hayranlıkla baktığım herhangi bir şey yok. Geçen gün bir tane spor ayakkabıya denk gelmiştim. Bayağı hoşuma gitmişti. Belki ona hayranlıkla bakmış olabilirim.
Çöp kamyonlarının arkasında 2 tane indir boşaltçı oluyor ya hani oradaki çöpçülerden biri araç yavaş giderken demire tutunmadan gidiyordu. Hayranlıkla ve korku ile izledim düşecek diye. :D
Dün minik bir kediyle karşılaştım. En son ona vuruldum. Güya alerjim vardı vs.. Onu görünce hepsi önemini kaybetti resmen. Yine alerjim baş gösterdi o ayrı konu. Ama en son siyah bir bebeğe hayran olmuştum ☾
Dün akşam bir arkadaşımın ailesiyle yaptığı bayram tatili reelsi vardı izlerken ona hem imrendim hem hayran kaldım. Bazı insanlar bu hayatı gerçekten güzel yaşamayı biliyor dedim.
Şafak baba :D :D En son askerdeyken kadın bir komutanımız vardı. F-16'ya binip hazırım işareti yaptıktan sonra selam vererek jeti uçurmuştu. Valla hayranlıkla izledim.
Eski sevgilime bakmıştım. Bazı şeyleri olmayacağını bile bile zorladım. Neticesinde çok engel vardı, ciddi engeller. Olmadı çokta fazla bakmamak lazım birilerine
dolapta sarımsak vardı tek diş filiz vermiş dedim tamam seni ekicem. ektim ve büyüdü kaba sığmayıp filiz vermeye devam etmiş dün ona hayranhayran bakıyordum doğanın muhteşemliği