İkisi de ayrı bir sorun. Siz bunlardan hangisiyle konuşmaktan daha çok sıkılırsınız. Soğuk ve mesafeli biriyle konuşmaktan mı, yoksa hep kendi konuşan ve karşındakine fırsat vermeyen biriyle konuşmaktan mı?#Edameda ꧁𝐸𝑑𝑎𝑚𝑒𝑑𝑎꧂
Soğuk ve mesafeli biriyle mi konuşmak daha sıkıcı, yoksa fazla konuşan ve susmayan biriyle mi?
İkisinin ortası olmalı ne soğuk nevale ne de aşırı laubali dengede olmalı bence yeni tanıştığı biriyle çok fazla samimi olunmamalı bence sonra işin tadı kaçıyor saman alevi gibi birden parlayan birden söner ağır ağır yanmalıki kolay kolay sönmesin
Valla sevgilim çok konuşkan biri ama ben bu durumdan gayet memnunum. Her zaman beni eğlendiriyor. Ben konuşkan bir insan olduğum için kendim gibi birini bulsam karşılıklı susalım daha mı iyi yani? :D
Soğuk insanlar her zaman iyidir. Onların soğukluğunu sıcağa çevirmeye kalkışmayın, kendi sıcaklığınızı soğutun fakat fazla soğutmayın donarsınız. Geveze katoliğe gelince, en berbatı ve pespayesi o dur.
Soguk ve mesafeli diye bir sey yok sonradan muhabbeti sarabiliyor digeri de tam tersi başta sıkı fıkı oldugun insanda muhabbetin icine edip mecbur mesafe koymani sagliyo.