Kişilik & Karakter Annenizin sözünü dinlemediğiniz zaman pişman oluyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sabah köye bayramlaşmaya gidecetim beyaz ayakkabını giyme çamur olur dedi ve sonuç fsfsfs Neyse artık çamur olması sorun değil :d Annenizin sözünü dinlemediğiniz zaman pişman oluyor musunuz? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Hayatımda annemin sözünü çok fazla dinlemedim. Bununla ilgili de çok büyü pişmanlığım yok. 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sen nerede tepindin bombacı sadece çamur mu olmuş JSJSJSJS 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Çamur olamadı yıkadım yırtıldı biraz 👉👈 Yorumla ikizterazi +1 yıl Sen yıkama jsjsj Yorumla ikizterazi +1 yıl Ayakkabıyı üreten firma görse tazminat davası açar darp kağıdı alır jsjsj Yorumla Soran +1 yıl Deme öyle deme 😭😭 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Mülayim abi bombaları patlatman lazımdı ayakkabıyı değil, ayakkabıya naptın 🥺 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ayakkabı bombaların ağırlığına dayanamadı csfsf Yorumla kafkefsago +1 yıl 😅😅, valla ayakkabı mayın tarlasindan geçmiş galiba 😅 Yorumla Soran +1 yıl Çıplak ayakla dödüm eve zaten csfsg Her bayram ayakabım çalınırdı bu defa farklılık oldu csfsf Yorumla kafkefsago +1 yıl Ahaha ne biçim yermiş yav öyle 😅 Yorumla Soran +1 yıl Agaa hiç deme ye rezillik bi daha tövbe csfsf Yorumla kafkefsago +1 yıl Valla geçmiş olsun abim 😂😅, aman bı dahaki bayrama dikkat😅 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah agam bee düşünmen yeter Yorumla kafkefsago +1 yıl 😇😇😇 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Bayramlığin ziyan olmuş aga🥺😄Annem pişman etmiştir zaten dinlemediysem, dinlememek ne mümkün 😬 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalın ayak döndüm eve aga 😪 Yorumla bybilge89 +1 yıl Agaa🥺 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğru söyle camii ye giderken giydiğin ayakkabı dimi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hyr bayramlık ayakabım 😪 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır olmuyorum çok şükür kendim de birçok şeye çare bulabiliyorum 1 0 Yorumla
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Söz dinlemediğimde mutlaka başıma bir şey gelir ama asla pişman olmuyorum jdhdjsjs 1 0 Yorumla
bittterçukulata Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Resmi görünce arabayı ojeyle boyayan kız geldi aklıma dnnd 1 0 Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Bazen atışırız ama barışırız sonra olduğum oluyor evet 0 0 Yorumla
deeepbreath Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yuh bütün köy bataklık herhalde hdjdsnm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bataklıltan köy yapmışlar csfsg Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Top oynayınca patlar genelde naptın öyle 🙄 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yürüdüm sadece 🙄 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Yürümek derken Mirkelam gibi koştun mu yoksam Yorumla Soran +1 yıl Yuoo böyle 🙄 Yorumla
TYTDÜŞMANI Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. Sadece çamur mu olmuş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cıks çamur olmadı yırtıldı biraz Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır, olmuyorum valla. 2 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Uflayıp puflayıp dinliyoruz napalım 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayatımda annemin sözünü çok fazla dinlemedim. Bununla ilgili de çok büyü pişmanlığım yok.
Sen nerede tepindin bombacı sadece çamur mu olmuş JSJSJSJS
Çamur olamadı yıkadım yırtıldı biraz 👉👈
Sen yıkama jsjsj
Ayakkabıyı üreten firma görse tazminat davası açar darp kağıdı alır jsjsj
Deme öyle deme 😭😭
Mülayim abi bombaları patlatman lazımdı ayakkabıyı değil, ayakkabıya naptın 🥺
Ayakkabı bombaların ağırlığına dayanamadı csfsf
😅😅, valla ayakkabı mayın tarlasindan geçmiş galiba 😅
Çıplak ayakla dödüm eve zaten csfsg Her bayram ayakabım çalınırdı bu defa farklılık oldu csfsf
Ahaha ne biçim yermiş yav öyle 😅
Agaa hiç deme ye rezillik bi daha tövbe csfsf
Valla geçmiş olsun abim 😂😅, aman bı dahaki bayrama dikkat😅
Eyvallah agam bee düşünmen yeter
😇😇😇
Bayramlığin ziyan olmuş aga🥺😄Annem pişman etmiştir zaten dinlemediysem, dinlememek ne mümkün 😬
Yalın ayak döndüm eve aga 😪
Agaa🥺
Doğru söyle camii ye giderken giydiğin ayakkabı dimi
Hyr bayramlık ayakabım 😪
Hayır olmuyorum çok şükür kendim de birçok şeye çare bulabiliyorum
Söz dinlemediğimde mutlaka başıma bir şey gelir ama asla pişman olmuyorum jdhdjsjs
Resmi görünce arabayı ojeyle boyayan kız geldi aklıma dnnd
Bazen atışırız ama barışırız sonra olduğum oluyor evet
Yuh bütün köy bataklık herhalde hdjdsnm
Bataklıltan köy yapmışlar csfsg
Top oynayınca patlar genelde naptın öyle 🙄
Yürüdüm sadece 🙄
Yürümek derken Mirkelam gibi koştun mu yoksam
Yuoo böyle 🙄
Sadece çamur mu olmuş
Cıks çamur olmadı yırtıldı biraz
Hayır, olmuyorum valla.
Çok nadir pişman olurum 😃