Genelde hep ben haklı çıkarım o yüzden "annemi dinleseydim böyle olmazdı "-durumunu hiç yaşamadım bu hayatta, inşallah yaşamam da 🙏p. s: Bir az size garip gelecek ama yaptığım hiç bir şeyden pişman olmadım, yani ilerleyen hayatımda "annemi dinleseydim böyle olmazdı"-denilecek bir durum yaşasam dahi yine o cümleyi kurup pişmanlığımı ifade etmem.. sonuçta hatalar da, yanlışlar da insana bir şeyler katıyor.. o yüzden yalnış yapmış olduğumda pişman olacağıma o yanlışı düzeltmeye gayret ederim veya bir ders çıkarırım kendime.. yine aynı hataya düşmemek için.. yani kısaca o yanlışa pişmanlık gibi bakmam, kişiliğimin gelişmesi adına verilmiş bir kurban-mış gözüyle bakarım hep..✌
Annemin haklı çıktığı ve dinlemediğim zamanlar oldu evet ama bunları bana baskı kurarak, üstüme gelerek söylememesi gerekiyor. Yoksa yanlış olduğunu bilsem de burnumun dikine giderim..
Sadece anne veya bir büyük olarak değil çoğu kişinin lafını benim düşüncelerim baskın basıyorsa dinlemem. Ama her şeyde bir hayır olduğunu düşünenlerdenim her hatadan bir tecrübe kazanıyorsun sonuçta.
En İyi Cevaplar