Kişilik & Karakter Bayramdaki siz hangisisiniz? Dreamers655 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evet soru yukarida, bayramda hangi takimdasiniz Ziyaretlere giden gezip tozan Evde oturup keyfine bakan telefondan kutlayan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bayramdaki siz hangisisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Arnoise Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 33% +1 yıl keyfe bakmak demeyelim de gidecek birisi yok diyelim 2 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bayramda oturup evde kutlayan tarafım ben her bayram olduğu gibi 0 1 Yorumla Dreamers655 +1 yıl Bildiğimiz yoldan devam Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Giderdim Amcamlara felan ama onlar tatile gittiği için arayıp kutladım 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu bayram bayağı gezip tozdum 1 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Bayramda evde olmak daha güzel :) 0 3 Yorumla Dreamers655 +1 yıl Anlık aile evine gitmek için yolda olan bne :') Yorumla yorgunyalniz +1 yıl İyi yolculuklar :) Yorumla Dreamers655 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Evde oturup keyfine bakan telefonda kutlamayann 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
keyfe bakmak demeyelim de gidecek birisi yok diyelim
Bayramda oturup evde kutlayan tarafım ben her bayram olduğu gibi
Bildiğimiz yoldan devam
Giderdim Amcamlara felan ama onlar tatile gittiği için arayıp kutladım
Bu bayram bayağı gezip tozdum
Ziyaretlere giden gezip tozan
ikincisi daha cazip ve çekici.
Bayramda evde olmak daha güzel :)
Anlık aile evine gitmek için yolda olan bne :')
İyi yolculuklar :)
Teşekkürler
şu an B şıkkı bana uygun
Evde oturup keyfine bakan telefonda kutlamayann
Aile zoruyla bayramlaşmaya giden
Karışık