Evet insanların beni ezmesine izin veririm. Onlar beni ezerken girdikleri şekilleri ve kazandım yaptım işte şeklindeki s. alak hareketlerini izlemekten zevk alıyorum. İçten içe güler baya eğlenirim hatta. Bir müddet ezdiririm kendimi sonra ayağa kalkar ezilmeme son verici yumruk darbesini atarım. ( mecazi anlamda sözlerimle) ve seslerini keserler. Sonra da giderim.
Bazen o darbeyi hiç atmam ezmelerini sonuna kadar yaparlar çünkü darbe atmaya değecek insanlar olmaz karşımda. Ben kendi kendime eğlendiğimle onlar da ezdim sandıklarıyla kalırlar. Değmeyeceklere yumruk darbesi atmam.
İnsanlarla yarışa girmediğim için beni ezdiklerini düşündüklerini hiç sanmıyorum. Kendini ezdirmek de insanları ezdiğini düşünmek de kişinin yalnızca inancıyla alakalı. Ben insanlarla onların çekmeye çalıştıkları yere gitmediğim, onlarla o seviyede tartışmadığım için onları hiçbir zaman beni ezdiklerini düşünecek kadar tatmin etmemiş de oluyorum. O yüzden beni ben istemediğim sürece ezdiklerini düşünmelerine izin vermiyorum.😄