Bu durum çocukluğumda başladı nedenini anlayamıyorum tama hoş ve güzel bir şey ama bazen sıkıcı olabiliyor
Yatağa yatıyorum rahat bir uyku çekmek için ve bir bakıyorum lucid bir rüyanın içindeyim of yine mi diyerek gözlerimi rüyada açmıyorum ve kendime gelmeyi bekliyorum
Gözlerimi rüyamda açmazsam rüyada bir şeyler görmem ve rüya uzun sürmez öyle bir taktik yaptım kendimce hemen hemen her gün oluyor 🫠
Yani buna yeteneğiniz var ise keyfine çıkarmaya bakın derim ben.
Lucid rüya kontrolünü elinize alın, istediğiniz ne var ise rüyanızda yapım işte. Bu uçmak olur bulutların üzerine çıkmak veya yeşilliğin bol olduğu bir yerde otursunuz.
Ben olsam öyle yapardım rüyada fizik kuralı yok bir şey yok. Zihnimizin gücüne kalmış bir durum sonuçta.
Benim için heyacanlı ama tabii zorda olabiliyormuş. İnternette bununla ilgili makaleler okuyup, videolar izlemende fayda var. Bence çözüm bulabilirsin. Kendine iyi bak.
Ben bir dönem gelişmeye çalıştım ama güvenilir bir kaynak bulamadığımı düşündüm ve kendi halimde ilerlemeye çalıştım kendi halimde oluncada aslında kötü taraflarınıda gördüm bu sebeple artık pek ilgim yok ama bu peşimi bırakamıyor 😂
En güzel götürüldüğüm yer bembeyaz bir yerdi çiçekler vardı sanki her şey buz beyazı gibiydi sadece çiçekler renk veriyordu ve tuhaf varlıklar bana yaklaşınca etrafımda kalın saydam beyaz bir katman oluştu o canavar gibi varlıklar çığlık atıp kaçmıştı ne olduğunu bilmiyorum ama baya güzeldi