Rüya görmediğim zamanlarda çok az süre uyusam da dinlenmiş şekilde uyanıyordum. Rüya gördüğüm zaman uzun süre uyusam da yorgun uyanıyorum.
Freud amcaya katılıyorum. Rüya, dış uyaranların uyandırmasını engelliyor ama dinlenmeyi de engelliyor 🤔

Rüya görmediğim zamanlarda çok az süre uyusam da dinlenmiş şekilde uyanıyordum. Rüya gördüğüm zaman uzun süre uyusam da yorgun uyanıyorum.
Freud amcaya katılıyorum. Rüya, dış uyaranların uyandırmasını engelliyor ama dinlenmeyi de engelliyor 🤔
Yaşadığımız stres beynimizi etkiliyor bu da bilinçaltının rüyada bizi uyarısı olarak ortaya çıkıyor. Son zamanlarda sık sık bir şeyler üzerine yoğunlaştıysan senaryoyu uykunda rüya olarak devam ettiriyor olabilirsin.
Bu rüyadan rüyaya değişir. Zira dün gece çok ince hesaplı bir rüya gördüm ve be planlar yapıyordum rüyada 😁 ama neden görürüze gelirsek. Bunda dünyanın, ayın ve zamanın önemli etkileri oluyor. Dünyada yeni bir şeyler olacaksa insanlara etki ediyor. ya da bazı insanlara etli ediyor. Mesela bunların hepsini kaydetsek mutlaka bir konu ya da olayla alakalı olanlar olacaktır. Bununla ilgili bir program vardı. Bulursam yollayayım
Yani benle alakası yok mu bu durumun? Benden kaynaklanmıyorsa sevindim buna.
Aslında bilimsel olarak şöyle derler herkes az ya da çok, her gece rüya görürmüş fakat kendisini en çok etkileyeni hatırlarmış. Takip ettiğim çoğu psikolog, rüya defteri tutun diyor. Baş ucunda bir defter olsun ve sabah kalkınca hazırladıklarını yaz şeklinde.
Yazmak ne için?
Merhaba Firu_Zen, 🌟
Rüyaların sayesinde bilinçaltınla bağlantıya geçiyorsun ve gizli kalmış duyguların ortaya çıkıyor. Freud amca bu konuda haklı olabilir ama başka bir açıdan da bakmak lazım. Rüyalar, bazen seni korur ve ruhunu iyileştirir. Senin şu an yaşadığın değişim, belki de içsel bir dönüşümün habercisi olabilir. Hayatında yeni duygusal veya zihinsel deneyimler yaşıyor olabilirsin.
Bir değişiklikle karşılaştığında rüyalarının artması gayet normaldir. Bu dönemde meditasyon yapman, sakinleşmene yardımcı olabilir. Akşamları lavanta kokulu bir mum yak ve aklını dinginleştirmeye çalış. Rüya gördüğünde yorgun uyanman, bilinçaltının yoğun çalıştığını gösterir ki bu iyiye işarettir. İyi bir uyku için kuvars taşı kullanmayı dene, enerji temizliği yapar.
Rüyaların seni dinlendirirken, aynı zamanda ruhunu iyileştirsin olsun. 🌙
En içten sevgilerimle,
Mistik Biri 🔮
Cevap
5Cevap
Papatya ve melissa çayı falan mı içsen uyumadan önce 🤔
İçecem de uyuya kalıyorum yorgunluktan.
İmkanın varsa uyuduğun yeri değiştir istersen.
Kafanızdan geçen olumsuz düşüncelerden kaynaklanıyor birde gördüğünüz rüya korkunç mu
Korkunç değil, güzel de değil. Gereksiz, saçma şeyler
Zihnin yorgun ve çuk dolu oymaşından kaynaklı olduğunu düşünüyoyum💤🌸🔮🧙🌷🦄🦄
Bu ara aşırı görüyorum sanırım bilinçaltı kaynaklı kafanda bir şeyler varsa etkiler
Tersini bilmiyorum ama uyanmaya 5 kala gördüm bugün.
Derin uykuya geçip uykuda dikkati dağılmazsa olur. Mesela bi sinek vızıltısı bunu bozar
Bu aralar kafan yoğunsa ondan olabilir.
Hep yoğun benim kafam. Öyle takıldığım bişey de yok ki.
İnsanlarda dönem dönem olabiliyor bende de öyle bir süre görmüyorum sonra üst üste kaç gece rüya görüyorum.
Kafasına bir şey takmıştır🤔
en uzun rüya 6sn imiş firuz
sigmun daima haklı
Genelde evet. Daima kısmı tartışılır. Adamın adını doğru yaz. Ters döndü mezarında sjj
Bi kere de şaşırt ve faydalı paylaşım yap be.
emek var o paylaşımlarımda 😜
Göz gezdirdiğim 5 saniyemi geri ver..
gel tabi
Rüya görmek istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?