Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Aşırı duygusal bir insan değilim zaten ama insanlar nedense bunu koruma kalkanı sanıyorlar.. Oysa benim normal halim bu.. Merhametten ya da diğer duygulardan tamamen yoksunum demiyorum ama duygularını uç noktada yaşayan bir tip de değilim.. Mantığım her zaman daha öndedir.. Her çeşit arkadaşım oldu benim.. Herkesle geçinebilirim ama hayattan nefret eden, negatif, izole ve at gözlüğü takan insanlarla kesinlikle anlaşamam.. Her görüşe ve hissiyata saygım var tabi ama bana saygı duyulduğu sürece.. Keyifli akşamlar..
Ben karşımdaki insana karşı duygusal yaklaştıysam onun duygusuz yaklaşması beni ondan uzaklaştırır. Herkes duygusal olacak diye bir kural yok. Bazen insan katılaşabilir bu konuda ama bana göre itici bir davranış.
Benim için farketmiyor ama illaki duygusuz duygusuz karşımda duracağına bir tepki vermesini isterim.😀 Anlaşma konusuna gelince de her insan çeşidi ile anlaşabiliyorum benim için bir şey farketmiyor.
Şahsen duygusuz olduğum için anlaşıp anlaşmamaları başkalarına kalmış. Ama ben kendim gibi duygusuz biriyle gayet iyi anlaşırım bence ama önce o kişiyi bulmam gerek.
ben duygusuzum ya babam kalp krizi geçirdi hiç ağlamadım bir kızdan hoşlandım onu sevdiğimi belli edemedim beni arkadaşı olarak görüyor ve şu an sevgili yaptı kendine yani çok iyi bir şey sayılmaz