Ağzıma gelen lafı tutmakta zorlanıyorum resmen. 💩 Her şeye alınmasa insanlar keşke...

Ağzıma gelen lafı tutmakta zorlanıyorum resmen. 💩 Her şeye alınmasa insanlar keşke...
Ben açık ve bazen keskin bir insanım bu sebeple narin insanlar ile anlaşamam.. Tabi ki patavatsız biri değilim ama yerine göre de lafımı esirgemem kimse kusura bakmasın.. Üslubumun ters geldiği insanlara da şiddetle benden uzak durmalarını tavsiye ediyorum.. Keyifli günler..
hayır anlaşamıyorum çok mızmızlar
Teşekkür ederim bebişim 👸🌸
Rica ederim canım 🌸🌸
Empati kur, eğer sorun etmiyorsan limitler dahilinde ağzına geleni söyleyebilirsin ama empati kurduğunda iyi hissetmiyorsan yani birileri senin söylediğin şeyleri sana söylediğinde hoşuna gitmiyor ve yine de yapmaya devam ediyorsan kişilik sorunun var demektir yanlış anlama
Anlaşmak zorunda mısın? İnsan dediğin boktan yaratığa yatırım yapmaya değer mi?
Değmez 💩😂
Cevap
20Cevap
Alıngan olduğum dönemler olabiliyor yalan değil. Soğanlık
Ben de zorlanıyorum karşımdaki alındığı zaman büyük tezat
He ya valla alıngan insan çekilmiyor sürekli açıklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi ve bunu sevmiyorum
Ben de alıngan oluyorum bazen. Anlaşabilirim sanırım
Herkes kendisinin ne olduğunu bilse alınganlık ortadan kalkar.
Anlaşamam her lafa alınan insanla...
Anlaşabiliyorum. ama trip atarsa uğraşmam
Dozunda alıngan biriyse okey ama fazla alıngan olan biriyle anlaşamam
Alıngan insanlar beni bazen çıldırma noktasına getiriyorlar.
Yani alınan insan çok
Niye acaba 😂
Bende AFAD a alındım ya, bana mesaj atmadılar 😒
Beni niye unuttular ya 😑 devlet bile istemiyor beni 💩
Kredi kartı ekstrem kalp krizi geçirme sebebi 😅 nasıl edeyim 💩😂
Ben alıngan kişilerle muhattap olmamaya çalışıyorum. Çünkü herşeyle şaka yapıp dalga geçebilen birisiyim kızdı mı küstü mü de anlamam o an.
Alıngan insanlarla anlaşmak zorunda kalmıyorum, alıngan oldukları için kısa sürede iletişimi kesiyoruz. Ben rahat, onlar rahat güzel oluyor.
Anlaşılmaz... Bende bir az öyleydim ama tam sayılmaz. Kendilerini düzeltmeleri gerek. İyiliğine eleştiri yaparsan kalbi kırılır yine
her ınsanla anlasabılıyorum emtaptı kurduktan sonra
Benim çevremde öyle insanlar yok biz genelde çok tşaklıyız dibine kadar eğlenir dalga geçeriz
Yoo anlaşamam.. Alınganlık yapanlar itici geliyor bana
Denk gelmedim ama anlaşabileceğimi düşünüyorum
Bi yerde Bayar 😅 çok tahammülüm yok bu tarz insanlara
Olur olmadık her şeye alınan insanlarla anlaşamıyorum
Dönem dönem alıngan oluyorum da abartmamak lazim.
Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza bey, modundan çıktığımdan beri daha rahatım. Içimde kalıp bana dert olacağına gerçekleri duysun ona dert olsun.
Vala herşeye alınan insanla anlaşmak zor bence insan konuşurken bile acaba acaba bir tereddüt ederek konuşursun oda insanı strese sokar hiç gerek yok yani hiç konuşmuyayım daha iyi 😇🤷♀️
Bazen bende alıngan olabiliyorum ama bunu sürekli hale getiren insanlar var ve bu bir süre sonra çekilmez oluyor.
Fazla alıngan insanlarla gerçekten uğraşamıyorum. itici buluyorum. Hayat çekilmiyor bu tiplerle. Çok sıkıcı insanlar.
Çok sevip değer verdiğim an, insanların huyuna giden bir yapım var. Alıngan insanlarla da iyi anlaştığımı düşünüyorum.
Ağzına geleni tutmak gerek aslında. Düşünmeden konuşmamak iyidir hele de karşıda alıngan biri varsa. Bazı hassasiyetlere saygı duymak gerek
Anlaşabilirim gönül almayı yapmayı hatam varda özür dilemeyi iyi bilirim... 🥂
Anlaşamıyooree madamm
İyi yapıyoreee 😂
Çok fazla, teşekkür ediyoreee 😂
Gıcık oluyorum öyle insanlara ama maalesef etrafimda çok
Muhattab olmam. Kendini yetiştirip gelsin.
hiç anlaşamam.
Patavatsız olmadığı sürece sıkıntı yapmam
Bence sana cin girmiş
Maalesef hayır
Hiç tipim değil biriyle aynı ortamda bulunup konuşmuyoruz çocuk tam bir sorunlu gerçekten
Ahirete kaldı bazı şeyler
Fazla değilse evet. Yoksa öldü resim geliyor
Ben de alinganim, anlasabilirim.
Ben uyumluyumdur
Evet ama söylediğim her kelimeye dikkat ediyorum
Anlaşırım
Anlaşamıyorum ve çok sinirimi bozuyorlar..
Pek degil.
Hayir.
asla anlaşamıyorum
hayır hiç katlanamamm
Hayır anlasamam
çok şükür
Hayır hiç anlaşamam
😂 Insan kendine benzeyen insanlari bulurmus
😒😒😒 öyle olsun
Yok bana göre değil
Yoookk
hayır.