Bende her şey karşılıklı ilgi görmediğim yerde isim olmaz. İlgiye ilgi karşılıklı tabii ki.. Ama sevdiklerimden ilgi görmeyi seviyorum ve son bir kaç gündür üst seviyelerde ilgi görüyor olmam beni çık mutlu ediyor.
Bu sey dogru orantili olmadiginda aslinda guzel olan bir yemegi kotu yapmis ve becerememis bir aşcının yemegi gibi oluyor yiyemiyorsunuz iki tarafta elini tasin altina koymali insanin en degerlisi sevdigi degil kendisidir. Belli bir sure sonra kendinize haksizlik ettiginizi dusunup soguyorsunuz
İlgi gösteririm. Bir yerden sonra da ilgi isterim ama fazlası da sıkar insanı. O yüzden ikisini de aşırıya kaçmadan istiyorum ve yapıyorum. İlgiyi de çok değer verdiğim insanlara gösteririm. 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruş için seni satar diye bir laf var. Çok haklı.😄
Genel olarak ilgi gösteren tarafım. Herkesin olduğu gibi zaman zaman benim de ilgiye ihtiyacım olabiliyor. Ama ben ne kadar ilgi gösterirsem göstereyim, bana o kadar ilgi gösterilmiyor.
Daha çok ilgi beklerim ama insanın kendisi ilgi göstermeden ilgi beklemesi de çok saçma bir durum o yüzden olduğunca karşımdaki insana ilgi göstermeye çalışıyorum
Karşilikli olur her şey bana ne kadar ilgili davranirsa severse bende o kadar severim ilgilenirim zaten ilgisiz biriyle artik birlikte olmak istemem Ruhsuz biridir gözüm de yani "Boş" sıkılırım