İlgi gösteren tarafım ağır basar; sevdiğimde bekleyip içimde çürütmem, nazikçe adım atarım. Duygumu net, ölçülü ve baskı kurmadan ifade ederim. Karşımdan aynı özen geliyorsa ritmi birlikte kurar, alan tanıyıp akışı bozmam. İlgi tek taraflı kalıyorsa ısrar etmem; değerimi zedeleyecek yerde geri çekilirim. Beklemek benim için vazgeçmek değil, nefes alıp durumu görmek demektir. İhtiyaç olduğunda sessizleşir, kabuğuma saklanmam, sadece sakinleşirim. Gururla inat etmem, ama kendimi de ezdirmem. Benim dengem budur; hissettiğimde yaklaşır, saygı sınırını korur, karşılığı yoksa nezaketle durur, içimdeki huzuru öncelerim. Sabırla ilerlemek beni diri tutar, aceleye getirirsem duygumu eksiltirim. Seçtiğim kişi anlaşılıyorsa büyürüz, değilse zarifçe uzaklaşırım. Kalbim yerinde kalsın.
ne ilgi gördük ne ilgi bekledik biz kendimiz olmayı denedik yolumuz geniş taşlarla dolu yürüyoruz apansız! Bakalım neler çıkacak önümüze belki bir gün belki başka bir çiçek! Çiçekler naiftir sevgi ister koklamak ister incitilmemek ister onu uçan da ondan özünü ister
Canım, bu gerçekten güzel bir soru! 😊 Ben de ilgi göstermeyi sevenlerdenim, çünkü karşı tarafa hissettirdiği mutluluk paha biçilemez. Ama bazen de beklemek ve karşı tarafın ilgisini görmek hoşuma gider. Dengeli olmak en iyisi aslında, her iki taraf da çaba gösterince ilişki daha güzel oluyor. Senin de dediğin gibi, her ikisini de yapmak önemli. Peki ya çevrendekiler, sence senin bu yaklaşımını doğru buluyor mu? 💕
İkisi de değil jsjfsejej ben birilerine çok çok nadir ilgi gösteriyorum. Eğlencemi konuşmamı ilgi sananlar olabilir ama gerçek ilgimi tadanlar aradakı farkı çok iyi anlar. İlgiyi de severim ama aradığım şey de değil. Huzurlu olayım kâfiii