İnsanlara söylerken garip tepkiler aldığınız, en garip takıntınız nediir?Benim sanırım insanların gülümsemesini dikkat ederek izlemek sjjs ruh hastasıyım bir tık 🙄
İnsanlar normalde ezan A deyince oruç açıyor benim takıntım ezanı son âna dek beklemek mesela. Birde kapıyı kapatıp üzerinden bastırıp gerçekten kapandığından emin olmak. Ha bi'de şey var atkuyruğumu çok sık başlangıcından sonuna dek sıvazlayıp düzgün mü diye anlarım 😄😄 Yazdığım görüşleri okumadan yollamam Merdivenden inip çıkarken düz basmam Market poşetlerini açarken çok hızlı ve estetik açmaya hırs yaparım 😄😄 Sanırım bu kadar yeterli şimdilik
bi şeylleri hep iki kere kontrol ederim evden çıkarken ocağa falan bakmak gibi sonra birini gözüme kestirdiysem mutlaka bakışlarımla dikkatını cekerim çekmeceleri falan haftada bi düzeltirdim her şey yerinde olsun diye daha sayabilirim 😅
Pek garip sayılmaz ama eşyaların simetrik durmasına takıntım var bebek. Bi eşyam çap dursun ya da düzensiz dursun sinirlerim bozuluyor hemen düzeltiyorum düzeltmezsem rahat edemiyorum 😅
Garip değilde el yıkama takıntım var. Kendi elim hariç herkesi lavabodan çikarken gizli izlerim yıkiyor mu diye. Kücük abdestte erkekler büyük çoğunluk yıkamıyor. Sırf bu yuzden erkeklerle aynı sofraya oturmaya bile çekiniyorum. Kup sekeri erkegin biri eliyle alsa komple doktugum olmustur. Hatta erkegin biri vardi hep gorurdum yikamiyor. Birgun tava yapiyordum. Bu geldi ustune. O tava dedi. Sırf onunla yemek yememek icin bilincli olarak tüm eti yaktim. Bu takintidan kurtulmam lazım. Bu arada erkekler yemek oncesi de el yikamiyor