Günaydınlar 💫 Gece yerini gündüze bırakırken aklımdaki sorulardan birini sorup güne öyle başlamak istedim. Çok uykum var😪 neyseeeeğğ birilerine kırıldığımı belli etmem şart. Çabbuk bana neler yaptığınızı yazın.. Birine kırıldığınızı nasıl belli edersiniz? Kırıldığınızı belli eden tarafsınızdır umarım. Benim gibi "aman nolcak alınganlık etmiyim" diyip alttan almanın hiçbir faydasını görmedim daha 😑 Böyle kös kös camın kenarına oturup düşünelim haydi...✌ Ben kırıldığımda dünyadaki hava durumunu böyle görüyorum ya. Sizde de var mı bu durum? Güneşli bir günse bile fark etmez benim için iyi hissetmediğim her günün karanlıktan farkı yoktur. Görüşlerde buluşalım❤💫
Hâl ve tavırlarımla mutlaka hissettiririm. Ama bu beni kesmiyorsa açık açık ona kırıldığımı söylerim. Kendiliğinden fark etmesini beklemek zaman kaybı çoğu zaman.
Birisi beni incitir, kırarsa sessizleşirim. Aksi ve sert tepkiler vermeyi huy edinmiş biri değilim elhamdülillah. Ama en kötüsü karşı taraf için, ben sessizleştikçe beni kaybeden, iletişimi bu sessizlik sonrası kestiğim durumlardır. Zira o kişilere karşı daima o şekilde olumsuz kalacağım, belki de hakkımı bile helâl etmeyeceğim.